Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
ANCA link-ul tau cu poze de la semnatura nu merge. Am vrut sa vad poze cu Ionut
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
doina_1984 spune:
Buna seara!
Acum a adormit M, sper totusi sa se trezeasca dupa 9
Anca, imi pare rau ca ati ajuns la urganta Multa sanatate!
just me, eu ti-as recomanda sa incerci si ceva homeopate pentru imunitate, eu ii dau din noiembrie si de atunci nu a mai racit, bine, il si protejam si nici noi nu am fost raciti, dar cred ca si pastilele au efect.
Ana, bine ai revenit Poate reusim sa mai "corupem" si alte mamici.
Cameluska, m-ai convins, dupa ce am vazut pozele, sa luam si noi masutza si scaun, acum suntem in cautari. Stiu ca are ceva dragut la Ikea dar pana ajungem la Bucuresti....
Histamina, felicitar pentru pofta de mancare!
Azi i-am facut de mancare: supa crema de conopida si paste cu carne de vita si suc de rosii. I-am luat paste mici, litere, am incercat sa-i dau neblenduit, esec total
camisv, am uitat sa-ti zic ca i-am facut si supa cu galuste - care au sfarsit prin a fi blenduite
eeee.. ne facem noi mari si scapam si de blender (oare cand???)
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
cameluska spune:
Buna fetelor,
Multumim de aprecieri :)
Nu papa ea tot (as vrea eu, dar ii pun la dispozitie cam ce stiu ca ar papa), daca e ou, ala il papa tot, ca cere zilnic ou, dar nu e voie. Si masline, ar tot papa. Isi deschide singura frigiderul, scoate caserola cu nmasline, si mi-o intinde sa i-o deschid, apai atunci n-am de ales, tra sa-i dau cateva.
Scaunelul l-am luat cu 13 lei, iar masuta cu 20 lei (din Euro pt cele din TM) clar erau si chestii faine dar depaseau 100 lei, si acum nu prea are rost sa investim prea multi banuti, pe asta deja a mazgalit-o cu "ocaca" (carioca) iar mai nou se catara pe ea, sta in picioare pe masuta iar eu ma chiunui sa-i dau mancare cu o mana, ca tra s-o mai tin si pe ea sa nu pice.
just_me, Ioana a facut o alergie la banana, dar era mult mai mica atunci, si era introdusa banana in alimentatie. Probabil din cauza sist imunitar scazut a facut d-soara ta alergie, mai e si vremea asta asta, copilul sta mai mult in casa, dar la primavara o fi mai bine :).
anca, nu l-ai intrebat pe ce s-a bazat cand a pus "diagnosticul"? cum se poate numi medic un astfel de om, imi dau seama ce nervi pe tine, tu ai treaba cu febra iar el cu glume proaste.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Las o cafeluta dulce, dulce
Noi am dormit foarte, foarte bine, adica de la 10 la 6 , dezvelit ce-i drept, dar fara sa mai faca febra.
Ana, incearca acum
camisv spune:
Buna dimineata,
Anca pentru cafeluta si lui Ionut pentru somn!
ofer si eu cappuccino, pentru cine nu bea cafea! Ionut este un dulce in poze si probabil la fel si in realitate
l-am "pipait" pe T. si are deja un canin iesit ... asta explica noptile mai agitate. Se anunta f. frig in weekend, iar T. vrea tot timpul "cac" (adica in parc).
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
bananele au o mare cantitate de histamina,deci e firesc sa provoace alergii.
sunt destul de greu de suportat si pt rinichi.
au un mare aport nutritional,ce-i drept.
strumf are oite fosforescente puse pe tavan: se uita la ele si face:beeeee,bee!
imi vine sa-l mananc!
doina_1984 spune:
Doar ce am venit de la urgenata unde am ajuns cu febra peste 40. I-a administrat tot felul de chestii, injectii si impachetari timp de 2 ore am stat asa. Nu va inchipuiti cat am plans si eu si el. Cand a ajuns la 38 ne-a dat drumul acasa cu tratament: nurofen la 8 ore, supozitoare paracetamol la 4 ore si injectii la 12 ore. Nu stiu de la ce este.
Este prima data cand trecem prin asa ceva si nu va spun cum suntem.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
camisv spune:
Doina, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Bine ca sunteti acasa acum!
Histamina, probabil ca depinde de copil, eu ii dau zilnic banana si vad ca n-a patit nimic. E posibil sa devina sensibil mai tarziu? Tare haios Sebi cu "beee"! Lui T. ii place melodia cu "Old MacDonald" si imi cere "ieie"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
doina, o urocultura i-a recoltat?
sanatate multa!
cami, nu e obligatoriu sa faci alergie la ceva,chiar daca acela are potential alergen.ai dreptate aici..
strmf are acel dolicomegacolon,deci constipatie cronica,asa ca banana e interzisa!
ancamak spune:
Histamina nu vei vedea recoltare de analize la urgenta.
Eu am merg cu tatal meu( om la 67 de ani) , doua zile la urgenta cu febra 39,9-40 si ma trimiteaau acasa ca-i gripa porcina. Abia la un cabinet particular am gasit un aparat care a indicat infectia urinara si l-au internat de urgenta.