Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

anca, eu ii spuneam: nu copilul are sindromul Dw, ci dvs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Cami, servesc si eu un capuccino, ms; vad ca ai activitate zilnica cu zapada asta.. felicitari pt forta si elan ce haios trebuie sa fi fost Tudor in roaba imi aduc aminte de copilarie...
Cameluska, ce frumos v-ati distrat la zapada Adelina este f frumusica si haioasa ..si mancacioasa..chiar a papat tot din farfurie ?(mi s-a parut mult, bine..comparand cu Larisa care mananca pe sfert...)
Andreea sa va fie de bine iesirea in oras
just_me, placinta cu branza.. (se gaseste de-a gata, cum ii spune?)
Ana bine ai revenit! si sa nu mai dispari asa...noi ti-am simtit lipsa
-ici pt Maia; ce daca e blenduicioasa? important e sa manance..orez cu lapte ii place? tot blenduit?
Ref la tv, ai dreptate..nu e un lucru bun...
alynta, sanatate puiutilor tai
Anca, multa multa sanatate lui Ionut; speram sa nu fie nimic grav; ce dr idi..

Si Larisa se "trezeste" de vreo 2-3 ori pe noapte "plangand", dar ii spunem ssstttt si in max 10 sec se linisteste..nu-mi dau seama ce o deranjeaza (dinti, stomacel, vise..); de cateva seri doarme cu noi in pat; m-am gandit sa nu-i fie frig, caci ea doarme dezvelita..

O zi buna!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
Buna nu-i , are ceva bubite pe picioare , a facut alergie de la ceva ...nu stiu ce ma mai mir ca doar am inceput anul cu stangul asa ca ...saptamana si cate una
NICOPIC - nu stiu cum ii spune dar e rotunda ca un melc mai era de dovleac si mar si e gata preparata numa buna de pus la cuptor , are si tava .
De papa i-am pus la fiert cartof dulce , dovleac , patrunjel, telina , ceapa , ardei ..ca pe vremuri si cu ou .
ANA - am crezut ca ne-ai parasit de tot , lasa mama farmville si hai la povesti , eu nu joc (prietena mea intra pe contul meu si se joaca ).Ce mai face MAIA ? in afara ca papa blenduit , bine ea are si scuze la cata treaba ai avut cu ea .
ANCA - te-ai speriat tare de ai fugit la urgenta , eu sper sa nu ajung acolo veci , mai bine o oblojesc acasa .
S-a trezit puiucul ..fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

nu scadea febra si aveam o prietena in spital care era de garda si ne-a ajutat.
L-am gasit pe net, are in jur de 35 de ani si este medic rezident

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

just me, xyzal picaturi pt copii.35 de lei.2-3 picaturi de 3 ori pe zi.
daca nu gasesti, ia zirtec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Anca, imi pare rau ca Ionut este bolnavior, poate totusi este de la dinti. Cat despre medic, este f. trist ca un medic de urgente nu stie sa faca diferenta intre un copil bolnav cu cearcane de la nedormit si unul cu SD. Nu are rost sa pui la suflet, ca nu merita nici macar tristetea ta.

Just_me, las ca trec ele si problemele astea. Sigur Dara are acum organismul mai slabit (si de la operatie) si de aceea are tot felul de reactii.

Nico, imi prinde bine putina miscare si-mi si place la zapada. Imi pare rau si de sot, ca ar trebui sa faca el seara toata operatiunea si n-ar mai avea timp de Tudor. Asa pe T. il "parchez" la parter cu bunica sau il iau si pe el la zapada.

Cameluska chiar a papat Ioana tot din farfurie? Oricum felicitari pentru statul la masa si mancat cu furculita

Anca, hai la povesti si lasa jocurile de pe FB

Histamina, sa-l tina naravul pe Sebi si sa manance tot ce ii gatesti.

Andreea, eu am facut o cioba "a-la-grec" dar din carne de curcan. Sa vezi cum isi indesa T. painea in gura si cerea sa-i dau si ciorba

T. dupa o tura de zapada mananca si lingurita. Sa va zic faza de ieri: ii dau felul lui preferat, peste cu legume si cus-cus. Mananca copilul cam 3/4 dintr-un bol, eu super multumita ca stiu ca-i satios si il intreb in gluma "supa vrei?" (voiam sa-i dau cand se trezeste) si el "iii" si ma impinge sa-i aduc supa. A mancat si un castronel de supa cu taietei si bineinteles cu paine indesata de zor in gura

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim fetele
Maia are 4 maselute,8 dintisori si canini de sus au spart deja gingia....ultima luna a fost hororr....nu a dormit mai deloc

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Si noi ne luptam cu 2 premolari sus, asa ca noptile mele sunt f scurte. Doarme binisor pana pe la 3 si apoi se trezeste de 4-5 ori pana pe la 7.
Cu mancatul....parca a revenit la sentimente mai bune, dar oricum tot f purin mananca. Interesant este ca noua ni se pare ca parca s-a mai "implinit". De unde....habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ana, las ca trece si perioada dintisorilor (ma incurajez si eu)

Pianna, probabil ca asimileaza f. bine, chiar daca mananca putin. Cam asa doarme si T., pana la 2-3 fara trezire si apoi cu cateva mataieli, dar eu dorm in aceeasi camera cu el si mi-e mai usor ... sau m-am obisnuit

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Anca multa sanatate! Numai in Ro pot fi debitate astfel de diagnostice grave in ff scurt timp!
Noi suntem cu 4 incisivi si 1 masea.

Mergi la inceput