Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)
Raspunsuri - Pagina 12
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va astept la cafeluta de duminica dimineata!
La noi ploua si este o mare flescaiala
Mami cu Andrei Ionut
poze
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafea
Cu picasa am avut si eu probleme, la fel, nu imi arata multe poze indiferent de contul vizitat. Dupa ce a fost reinstalat windows-ul, merge bine.
Vlad se trezeste noaptea plangand si tipand, da din picioare si se foieste exact asa cum face ziua cand nu ii convine cate ceva...cred ca viseaza si face asta...partea rea e ca imi strica somnul...de cateva zile sunt zombie...
ancamak spune:
Si noi ne confruntam cu aceiasi problema.
Se foieste prin tot patul( acum are loc) si geme. Ne ajuta doar tzatza si masaj pe spate
Mami cu Andrei Ionut
poze
doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
Beau si eu cafelutza cu voi
Legat de plansul noaptea, in somn, mie pediatra mi-a zis ca este de la stomac, il doare tare. Eu ziceam ca viseaza urat
Desi am dormit binishor, sunt cam molesita, cred ca de la vremea asta mohorata
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
camisv spune:
buna dimineata,
daca n-a ajuns cafeaua, ofer cappuccino
dam noi niste grade la Tulcea, sa nu mai fie fleasca! La noi -11gr la ora 9, dar noi am iesit la zapada.
Cameluska, pai la voi e cald caci la noi au fost ieri max -10 (sau cel putin asa arata statia noastra). Am fost la Realul de la aeroport (care se va inchide in martie) si i-am luat pantofi de piele cu 10lei. Daca te intereseaza mai eram de fetite, ca de baieti i-am luat noi pe ultimii. Am luat si costum de schi cu 10lui. Mie imi merge picassa, dar l amine sotul este tot timpul "calare" pe calc. si repara tot.
sa aveti o duminica minunata ("iiimmmmm" cum cum zice T. cand il intrebi cum este mancarea ... adica minunata)
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
neata gagici
beau si eu cafeluta si capuccino cu voi...aseara am ajuns la 2.30 acasa...si copilul meu la 9 s-a trezit....
azi a papat un ou fiert si o felie de cascaval la micul dejun..plus niste stafide si nuci
aseara i-am facut pireu de cartofi cu brocoli si carnita pe gratar...a mancat f bine, avand in vedere ca nu i-am mai dat brocoli de vreo 2 luni
va doresc o duminica frumoasa!vreau sa fac ceva dulce..cred ca fac tarta "a la doina"
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
Hello
Ca sa se vada mai bine diferentele intre pitici , D a papat nuci , cu o para , un pic de banana , o felie mango , si 2 clementine of corce totul blenduit cat mai bine ah si niste seminte de bostan (asta la inceput si in miscare prin casa ).
A nins din nou , azi noapte a plouat , no..cine sa mai inteleaga ?
Noi am luat de la Kaufland o placinta cu branza numai buna de bagat la cuptor si e gata deja , buna rau a fost .
O duminica frumoasa .
CAMELUSKA - albumul meu nu se mai vede ca e privat , dar cand pun poze las linkul la vedere (pe albumul respectiv).Noi stam mai mult in casa acum , asa ca poze in casa tot avem
doina_1984 spune:
Copii au voie seminte de floarea soarelui? Ca eu i-am dat lui M azi si nu se mai oprea, acum astept sa vad daca le digera.
Legat de dulce, am facut clatita brasovene - cu branza bagate la cuptor, au iesit delicioase Va servesc cu drag
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
ana_25 spune:
Buna felteleeee
Nu am mai intrat de fff mult timp pe aici intru mai mult pe fb (sa ma joc )
Maia e tot "blenduicioasa" sa nu vrea sa pape\rontaie nimic pe langa mesele propriu-zise
Inca nu vorbeste nimic clar...doar pe limba ei...si mai ales cand e suparata si plange,atunci turuie intr-una..
In legatura cu televizorul noi am spus STOP...nu am mai lasat-o sa se uite deloc. Din cauza tv-ului avea mari probleme de atentie,nu se uita la mine cand o strigam,nu interactiona de nimeni.....de cand nu am mai dat drumul la tv,e f atenta la noi cand vorbim,rade,se joaca....e o schimbare uriasa in comportamentul si evolutia ei...
Deci noi spunem NU televizorului....
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
DOINA, eu cred ca totusi nu e stomacul de vina la noi, ca nu e plans de durere, e de acela de crize de nervi (bine-cunoscut la noi de ceva vreme). Cand il doare stomacul (are gaze ce-l supara) se calmeaza imediat la masaj si