Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)
Raspunsuri - Pagina 11
just_me31 spune:
Hello
Daca mai stau mult in casa o iau razna , e frig rau si avem si interdictie pana luni .Saptamana viitoare vrea dr sa-i faca si ultima doza de synflorix e restanta din cauza operatiei.
Vreau si eu o reteta buna de supa crema de legume , sa incerc la masa de 18.
D se uita la Duck tv cand papa si cand se trezeste ...adica imediat , in rest pe youtube la melodii de copii in engleza , aude sister si zice ssii, in special seara inainte de nani .
VREAU SA VINA PRIMAVARA
doina_1984 spune:
Buna seara!
just me, iti raspund eu, chiar daca cred ca este cam tarziu... De exemplu supa crema de conopida - morcov, o ceapa mica, patrunjel radacina, putina telina si multa conopida, le fierb in apa vreo 25-30 minute, apoi le blenduiesc si pun putin unt si smantana. Poti sa faci cu orice leguma. Lui Matei ii place.
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Va astept la cafea!
La noi ploua(foarte putin acum, a plouat noaptea mai mult)...s-a dus o mare parte din zapada si e urat acum desi nu mai este ger. Asta inseamna inca o zi cu iesire de doar cateva minute
Vlad a plans noaptea asta, s-a foit mult...l-o fi durut ceva si nu stie sa spuna ce...acum e vesel si se joaca.
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta este tare buna.
Nici noi nu am avut o noapte prea buna.
Mami cu Andrei Ionut
poze
camisv spune:
Buna dimineata,
ofer un cappuccino, pe langa cafeaua lui Mari
si T. a plans putin azi-noapte, la noi sigur este de la dinti, caci are o masea f. umflata si vanata (ca o punga de sange) si mie imi pare ca ies si caninii. Eu o declar totusi o noapte buna caci nu a stat treaz
Noi am fost deja la o tura de zapada, sa-l ajutam pe tati la scos zapada din curte ... din lipsa de sanie am facut o plimbare cu roaba
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
buna dimineata!
noi ne-am culcat aseara la 9 si am dormit pana azi la 9 fara trezire pt laptic
multumesc pt cafeluta si capuccino...
un weeken placut si linistit!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
Hello
Suntem si noi in randul celor cu noapte horor , pe la 12 (cand m-am pus la somn)s-a trezit micuta ca tusea rau si a vomat de numa si pe mine si pe ea ,s-a si speriat .L-am delegat pe tati sa doarma cu ea in camera sa ma pot odihni si eu .
Aici s-a mai inmuiat vremea asa ca sper sa o scot macar 15 minute afara ca nu mai poate saracuta , isi tot ia caciula din sertar sa plece .
Am facut curatenie , toti of corce , spalat 3 masini , acum fac ceva papa si gata .
andreea88 spune:
Buna seara fete..am intrat sa va urez o noapte lenistita si copilasi cuminti..eu am lasat copilul cu mama si am iesit in oras.. va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
Andreea, distractie placuta!
noi am stat astazi la zapada mult, desi era frig. Sa vedem cum o fii la noapte
sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
cameluska spune:
Buna fetelor,
Si noi am iesit azi afara desi erau -6 grade, ne-am dat putin cu sky jet-ul (in loc de sanie) dar tot cu gurita deschisa, asa ca n-am stat mai mult de 20 min, n-as vrea sa faca rosu in gat sau febra. Azi Ioana s-a trezit la 11 asa ca nu am mai pus-o la somn si a rezistat pana la 21. Din prognoza meteo rezulta ca vom mai avea si saptamana viitoare ger. Ioana ar fi vrut sa facem om de zapada, dar nu a fost zapada buna pt asa ceva :(.
Fetelor, voua vi se intampla sa nu mai puteti vizualiza poze din albumele de pe picasa? adica sa fie ceva empty inloc de poza? Mie mi se intampla nu doar cu albumele mele ci si cu albume ale voastre.
Duminica placuta sa aveti.
1 an si 3 luni
1 an si 4 luni
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor