LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita chiar daca nu arata, copiii sunt afectati de o noua sarcina si in general de schimbare. e mai bine sa se manifeste (chiar si agresiv zic eu) decat sa tina totul in ei, macar asa ai posibilitatea sa observi ce si cum.

Eu am evitat sa vorbesc despre sarcina cu alte persoane din anturajul lui aidan (ex gradinita), le-am spus ca nu doresc sa ma intrebe sau sa comenteze nimic, mai ales cand creste burta sau se apropie nasterea.

El stia bineinteles de bebe dar am evitat sa ii dau prea mare importanta sarcinii cand el era de fata.

Si acum are iesiri si comportamente nedorite care la prima vedere ai zice ca nu sunt legate de aparitia unui nou copil in casa, dar daca sap un pic se ajunge aici:)), chiar daca el o iubeste mult, mult pe sora-sa.

e doar o parere normal, m-a dus cu gandul la asta pt ca am observat acelasi comportament si la aidan, daca toate celelalte au ramas la fel si nu ati avut alte schimbari de mediu decat sarcina as zice ca asta l-a impactat cel mai mult.

La noi si sarcina si nasterea lui bebe au coincis aproximativ cu trecerea lui in alta grupa de copii (de la 1 la doi si de la doi la trei ani) sa vezi ce show am avut o perioada dimineata.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna, multa sanatate Evei, sa va faceti repede bine!

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bee, si Daria e bolnava rau, iar face injectii. Aseara frigea precum un cuptor, iar azi-dimineata, desi nu mai frigea asa, un termometru (Safety 1st-ul) imi arata 40 de grade, iar celalalt termometru (Thermoval-ul) imi arata 39,5. Are puroi in gat si haraie un pic.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Selene, Anna, Bee, sanatate multa fetelor!!! imi pare tare rau ca v-ati captusit asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

Porumbita felicitari pentru baietel, si sa gasiti un nume care sa va placa!
Anna multa sanatate Evei! bine ca sunteti acasa!
Bee, Selenemulta sanatate fetelor!

Si eu l-am tinut ieri pe Stefan acasa ca cu o noapte inainte mi-a facut febra si cam tusea, ieri l-a vazut pediatra insa nu e nimic grav. Azi l-am dus la gradi, ca sincer ieri credeam ca o iau razna cu amandoi.. nu stau un minut locului, au inceput sa-si ia jucariile, Elena vrea tot cu ceea ce se joaca el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

PYC sanatate multa si sa ti se indeplineasca toate visele

Sanatate tuturor bolnaviorilor Alexia, Eva, Daria

Carmen vad ca ma asteapta zile grele. Sanatate si lui Stefanel

Si Razvi a inceput sa tuseasca un pic, dar acum stiu cum sa-l abordez . Sper sa ramana numai la nivelul asta.

Am ras aseara cu lacrimi. Andra radea de rasul lui Razvi, Razvi de rasul ei si eu cu tati de amandoi .

Ma doare spatele de mor, de vreo 2 zile am un junghi care nu ma lasa deloc. Aseara stateam in pat cu Razvi si m-a auzit ca ma vaiet (ma doare la orice miscare) si imi zice "gata mami, fac eu, nu mai doae patele" si il vad ca se apuca sa ma maseze cu manutele alea mici. "Mersi Razvi, gata, nu ma mai doare". "Cu laere (placere) mami, sa nu ma oara patele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy si noi avem seri magice, dar la noi acum se joaca amandoi, ei rad si noi pe langa ei. Si Stefn ne face masaj, si exact ca tine cand simti manutele alea mici parca nu mai simti nimic.

Elena arata unde este nasul, dar si gura si ochii tot nasul sunt!
In schimb este topita dupa cuburi, asambleaza si desasambleaza cam toata ziua.. l-a vazut pe Stefan facand castel..
Acum a varsat un puzzle de-al lui Stefan.. am ce strange cand adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Anna, Bee, Selene, multa sanatate licuricilor si piticilor!
Of, Eva e asa micuta, si deja bolnavioara. Asta este cand sunt fratiori mai mari prin preajma, incerc si eu sa ma intarésc si sa ma pregatesc, ca stiu ce ne asteapta si pe noi !

PYC, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 25+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sanatate ,ulta fetelor, uff, si Irina a tusit toata noaptea, dar fara alt simptom, nu a intrat in contact cu nimeni, nu a mers nicaieri, naiba stie, m-am gandit ca o fi si pe fond alergic cu ceva din patut

Fata mea a facut azi primii pasi, este o dulce, ne e drag de ea de nu mai putem. A mai facut ea si alta data cate unul dar acum a facut mai multi

Fetelor stirea nostra cu spitalizarea mamelor cu copiii e pe toate posturile, urmariti-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri felicitari pentru Irina

Mergi la inceput