Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

TU FETE, IO NU STIU CE SA FAC...

acu vreo 2 ore s-a trezit E, era f molesit, nu se putea ridica din pat...i-am dat Nurofen, ca ardea...avea cam 39 axial...apoi a scazut, treptat, si-a revenit... acu iar are 38, 38 si ceva (daca as mai lasa termometrul mai mult) ...nu pot sa-i dau nimic, inca...abia peste vreo 2 ore pot sa-i dau Panadol...

voi cum ati proceda??

am sunat si la niste laboratoare, sa vad daca paote veni maine cineva sa ne recolteze un exudat, acasa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eladea,stai jos si bea un ceai :) . La 38 si un pic nu-i problema,mai ales luat axial. E normal sa fie un pic mai moale cand abia s-a trezit. Da-i daca vrea limonada de lamaie cu miere sau suc de fructe si lasa-l in pace deocamdata, doar urmareste-l. Daca se joaca si e ok eu nu i-as mai da nici un antitermic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eladea, Eventual fa-i niste impachetari cu apa calduta.. Altceva nici nu stiu sa te sfatuiesc

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

eladea,stai jos si bea un ceai :) . La 38 si un pic nu-i problema,mai ales luat axial. E normal sa fie un pic mai moale cand abia s-a trezit. Da-i daca vrea limonada de lamaie cu miere sau suc de fructe si lasa-l in pace deocamdata, doar urmareste-l. Daca se joaca si e ok eu nu i-as mai da nici un antitermic.

mami de Raducu, 10 august 2010

cristina, 38 si ceva axial - rectal ar fi 39 cu...totusi e cam mare, nu? acu e cam pleostit...cum ii creste febra, cum se pleosteste...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, impachetari si cartofi in talpa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, m-a apucat si pe mine experimentatu

am facut ieri susan cu miere si zeama de portocala- baietii s-au strambat maxim, a mancat mama tot tot.

azi am niste chiftele de naut flescaite in cuptor, sa vad cum i-oi indupleca sa le bage la burtica. asa tre sa iasa, moi? sa le mananci cu lingura?

stefan urla pentru nu stiu ce.
va pup. revin la noapte.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

victo, nu trebuie sa fie fleasca...si eu am avut problema asta la inceput.Poti sa pui fulgi de ovaz macinati la rasnita in 'aluat' pana are consistenta ok,inul macinat ajuta.Si tavalite un pic pri pesmet inainte sa le bagi la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha. multam. mai eu de fapt cred ca am facut greseala ca am fiert 2 minute fulgii de ovaz, s-au umflat aia de apa..ca am zis eu ca asa intregi nu se vor coace. nu m-am gandit sa ii rasnesc si pe aia.

pana la urma Mihai a scuipat tot :), tati a bombanit ceva..(el banuia ca sunt chiftele adevarate-oricum i-am dat doar una- ) si acum, prin urmare mananca crenvursti..iar Stefan...surpriza mare..dupa ce a zbierat de cateva ori ca ce am pus in chiftelele alea, ca nu-s bune..le-am facut sandvis- o bucatica chiftea, deasupra o bucatica de telemea si cu ardei kapia, a mancat. a declarat ca vrea si maine dimineata, la mic dejun :).
aaa..si tot el ii explica lui Mihai care scuipa de zor-mananca, e chiftea, dar e altfel :):)
alice, pai si eu la fel..nu ma vad vreodata renuntand la branza spre ex. eu vreau doar sa limitez consumul de carne din supermarket, insa nu prea reusesc.de pui mai nou am o greata teribila. cred ca raman la porc, vita si peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladea, si eu zic impachetari intre dozele de antitermice!

Crissy, ii dau lapte Humana HN, din acela antidiareic. Azi nici al meu nu a facut kk, dar ne-a "parfumat" cu niste gazeee

La noi e asa de frig ca nu e podul casei izolat, toata caldura se pierde prin tavan . La vara musai sa izolam, ce ne facem daca o sa avem ierni cu ger asa puternic...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetele am avut azi o zi de KKO:am facut un beta si e negativ,si am tot incercat sa ma hotarasc ce fac mai departe sa ma mobilizez cu sala dar inca am mintea tulbure si nu-mi iese planul.In schimb un lucru e clar saptamana asta botez un bebe(pe vineri sau pe sambata i-a zis preotul sa revina pt zi)este doar botez la biserica.Rochie mi-am luat de la Budapesta pt ca ma asteptam la botez desi nu stiam exact;imi mai ocup timpul cu alte chestii ca sa anu ma gandesc si eu la prostii...offf...gata m-am descarcat la voi.Sotul e plecat si am vb prin telefon,m-a incurajat dar abia astept sa-l vad face-to-face ca stiu ca si pt el e greu.
va pup si revin pe maine seara(sau mai bine zis pe diseara)

Mergi la inceput