Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu trebuie sa scrie ca sufera de alergie,Doamne fereste.
nu,ci ca ii este indicat acest tip de regim alimentar,avand in vedere gradul de maturizare al sistemului digestiv si de metabolizare a substantelor nutritve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bun gasit!

Nu mai pot de frig! In sufragerie am 14 grade , stam imbracati cu vreo 3-4 randuri de haine. In dormitor e ceva mai bine, sunt aproape 19, iar in baie e cel mai cald (are doar un perete afara). Deocamdata Raducu e ok, stranuta ceva mai des si se aude o usoara haraiala la nasuc, dar alte simptome nu are. Noaptea il culc cu 2 randuri de pijamale si oricum de pe la 3.30-4 dimineata, cand se trezeste scancind il luam cu noi in pat.

Cu kk...e cam la fel, adica face cam de 1-2 ori/zi, o parte mica e mai legat, restul e moale. Nu intra in pampers, dar e moale, uneori miroase urat, alteori nu. Mai vad si ceva bucatele de morcov nedigerate

Asta in conditiile in care e pe regim de 2 saptamani. Azi il sun pe dr. sa vedem ce ne mai spune sa facem. Coprocultura - negativa.

Crissy, am vazut ca spuneai de Bea ca a facut si ea moale vreo 3 zile si dupa aceea ai obs. ca nu digera morcovul. Cum mai e? Si-a revenit?

Ochidut, bine ai revenit din tarile calde! Vrem pozeeeee (am vazut ceva pe FB parca, dar putin). Larisa cum e? A erupt complet maseluta?

Eladea, sanatate multa la pitici, of ce greu cu amandoi bolnaviori. Pupam dulce pe amandoi sa le treaca mai repede!

Asta-noapte iarasi m-am visat gravida .

Am o durere surda in zona uterului, CM-ul e pe terminate, dar pe mine inca ma doare, ceea ce e ciudat, ma durea de obicei doar in primele 2 zile. Trebuie sa merg musai la ginecolog la control...ma gandesc ca e fibromul uterin care isi face de cap.

Ma duc sa vad daca s-a trezit Raducu.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sa vedeti intrebari din partea mea, ca vreau sa comand chestii, si cat imi permite timpul si copilul cel nou, sa incep sa ii dau marei..
nu ii scot carnea si nici lactatele (nici nu stiu cum as putea, ca e innebunita dupa iaurturi,lapte), dar un plus in alimentatie nu strica. decat sa ii dea soacramea pufuleti si covrigi mai bine ciuguleste fructe si seminte nu?

oana, welcome back

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eladea - uf, sanatate multa si refacere grabnica

Brr, Puiutz, ce frig aveti voi in casa!!! Eu sub 22 nu stau..

Alice - apropos de seminte, eu am picat in capcana semintelor de pin. Cersetoarea mica vine mereu la dulap cu farfuria si intinde mana. Si azi am citit ca taie senzatia de foame. De asta nu mi-a mancat la pranz nici azi, nici duminica.
Nu stiu cum sa fac sa nu ii mai dau seminte

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Bumble, Thuja 30CH se cheama remediul pt vaccinare. 3 zile inainte, 5 zile dupa, cate 5 boabe/zi(dimineata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

michelle,oricat sunt de sanatoase nu ii da intre mese. Intre mese nimic cu apa :) , altfel nici nu digera bine nici nu mai mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai, Puiutz, ce friiiig!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Bumble, Thuja 30CH se cheama remediul pt vaccinare. 3 zile inainte, 5 zile dupa, cate 5 boabe/zi(dimineata).

mami de Raducu, 10 august 2010

Multumesc mult!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, azi inca nu a facut kk, ieri a facut doar o data dar cu urme de morcov in el . Astept urmatoarea productie ca pe altceva ca alaltaieri seara a papat pomelo (ultima data cand a papat am gasit bucatile intregi in scutec). Brrr, chiar ca e frig la voi. Ce fel de lapte ii dai lui Radu?

michelle, parca tu intrebai de seminte de floarea soarelui. Eu imi amintesc ca am avut o perioada cand mancam f multe si pe urma imi era greata.

Copiii vostri cata apa beau?
Eu am impresia ca B bea prea multa. Nu am stat sa calculez cam cat, dar mi se pare multa. Dimineataa trantit un pisalau de s-a udat pana la piele. Cat e normal sa consuma la varsta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

e foarte frig, puiutz,cred ca as innebuni.eu sunt specie termofila.

mi-e rau de somn.

Mergi la inceput