Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)
Raspunsuri - Pagina 15
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui CorinaDani
mai in gluma, mai in serios : 100 centi = 1 dolar; atunci nu poti scrie "1 (sau one) $" folosind cele 100 de monezi ? |
Pentru ca nu vrea fi-meu ... pentru ca in capul lui este ca cifra 100 trebuie sa apara pe plansa si cred ca cu pareciaza la varsta asta mesajul indirect de "1$" ... si este proiectul lui, asa ca nu vreau sa ma impun ...
Am cumparat ieri o plansa mai mare ...apoi aseara m-am apucat sa schitzez in Excel ce vreau sa scriu, pe patratele - si am ajuns la concluzia ca pot scrie cu monezile alea, astfel incat sa umplu toata plansa, doar cifra 100 - sunt multumita, dar la ski nu ma duc duminica ...acum imi pare rau, cred ca era mai frumos daca faceam varianta cu pasii - dar tot asa, nu vrea fi-meu.
buflea spune:
Ce chestie - aici in America aceasta meserie presupune PhD si se specializeaza pe ea cei care termina un PhD in biologie si nu vor sau nu mai au rabdare sa urmeze o profesie in academie. Este de regula una din variantele pe care o au doctorii emigrati aici care nu vor sa practice dar totusi doresc sa ramana in domeniu.
Eu am o prietena care este patologist assistant ... poate gresesc dar s-a specializat in profesia asta in urma unei scoli care a durat 1 an de zile - cam usor dupa mine, dar in fine, nu e medic, cred ca doar analizeaza cumva tzesuturile alea (le masoara, le trateaza, le coloreaza) si le pregateste pentru doctorul patologist sa le interpreteze.
kariguld spune:
wowo miana 4 zboruri in 4 zile. eu muream de la primul zbor. mare curaj si nervi ai.
mihaela, zbor lin tot esti in domeniu, stii daca exista vre-o modalitate de a "fenta" analizele, adika sa fac cumva sa iasa colesterolul bine. sa explic, anul trecut mi-a iesit colesterolul putin marit. si doctorul s-a alarmat de parca aveam cancer. ca trebuie sa facem ceva sa-l scadem, sa tin regim si tralala. eu in general mananc fara grasimi, nu prajit, nu sosuri si alte greturi. si ma gandeam daca exista cumva o modalitate sa iasa colesterolul ok la analize. sa mananc verdeturi si salate cateva zile inainte.
sau sa trec pe sushi cu iarba de mare?
Alizee spune:
Kari, de ce vrei sa pacalesti analizele ?!
Colesterul crescut ingreuneaza circulatia sangelui, deci si in zonele periferice.
Mai bine sa faci tratament, decat sa risti alte probleme de sanantate din cauza asta. Tatalui meu i s-a facut o operatie de curatare a aortei din cauza grasimilor depuse, altfel risca sa faca infarct. Nu e de gluma !
Sanatate iti doresc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buflea spune:
Auzi Allinta, ma intereseaza situatia asta - cum a ajuns tatal tau la operatie ?
Mama are o problema similara dar care se reflecta in circulatia periferica - de aceea e mereu ametzita, are cateodata si probleme de echilibru, pentru ca nu se iriga bine creierul ...si DA, are colesterolul foarte mare si este sub tratament - dar in fine, a descoperit asta acum vreo 5 ani ...
Alizee spune:
Sa-i ceara medicului de familie un bilet de internare la spitalul de cardiologie. Acolo, au toata aparatura si la echografie se vede daca e cazul de operatie.
Ametelile si dezechilibrarile sunt semne alarmante pt un medic competent.
Sanatate mamei tale.
allinta
buflea spune:
Care este spitalul de cardiologie ? Ai un nume de acolo la care sa incerce sa ajunga ?
Ideea e ca mama nu are nimic la inima, dar nimic ...
Alizee spune:
Daca mama ta nu are probleme cu inima, doar medicul de familie stie ce analize si trimiteri sa-i dea.
allinta
buflea spune:
Sa ma laud putin - am terminat proiectul cu 100 de centi. Am lipit frate la centi pe plansa aia de ne-am umplut de glue pana la coate.
Am scris cu 100 de centi cifra "100" si dedesupt am lipit o bancnota de $1 pe care a marit-o barbatul la serviciu si a printat-o color. Nu a iestit cine stie ce, e destul de simplutz dar cred ca pentru clasa I este suficient. Mi se pare plansa cam mare si cam goala, as mai umple cu ceva pe acolo dar nu stiu cu ce. Oricum sunt linistita - cred ca o punem de un ski duminica mai ales ca se pare ca maine ninge. Poate nu mai ajungem la dinnerul de curatzare ... ar fi cam trist ca tot ce am de mancare in frigider sunt doua casolete cu fasole batuta - una cu usturoi si una cu ceapa ... baiii, nu mi-au dat voie sa pun ceapa prajita in fasolea batuta, ca cica este nesanatoasa, asa ca am pus ceapa cruda ...