Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)
Raspunsuri - Pagina 12
buflea spune:
Chiar am vrut sa va intreb cum se simt cele -20 grade afara - de care aud la TV ? Cum circula elevii, oamenii care se duc la serviciu ?
viviana spune:
Ah, chiar trec crizele. Da' dupa ce trec intra in adolescenta si apar altele. Mult mai rafinate si mai elaborate.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mihaela_s spune:
Astazi chiar m-am bucurat, cea mica a mea a stat la povesti la telefon. Dar de mancat tot aiurea mananca. Nu dulciuri, ca la noi in casa nu sunt, pe aici e regula sa primeasca numai sambata si atat cat mananca in we. Dar nu carne si nu mancare normala. A facut mama nu stiu ce paste cu carne de pui si sos ce i-a placut sambata(la noi fac la magazin mancare si servesc portii mici de gust ca sa te imbie sa cumperi produse) si mi-a zis ca a mancat mai mult paste ca nu era ca la magazin...buflea, cred ca al tau si a mea sunt frati de moftureala .
La noi iar se asteapta furtuna de zapada, mama zicea ca pe insula e deja...dar nu e nimic nou sub soare. Pana vineri cica va fi OK.
Mianna ai zburat? Am o prietena care a ramas ieri in Bucuresti desi trebuia sa fie in Stockholm deja...cica Wizz a fost singura companie care nu a zburat...au pierdut banii pe legatura ce o aveau din Roma, ca nu e zbor direct.
emanouela spune:
bufle....e taios gerul, se lipesc narile ca la foca, daca n-ar mai bate si vantul ar fi ok cat de cat pt ca e soare si parca nu se simte ft tare, dar mai bate si vantul. se circula cumplit, pana luni nu se invata, la servici se ajunge mai devreme sau mai tarziu. in Iasi a nins 3 zile continu, zapada e de 1 m, n-au curatat drumurile, alaltaieri noapte au inceput mai serios, sunt masinu inzapezite pe marginea drumului, haos. dimineata in Iasi erau -26....groaznic de frig
buflea spune:
Sa va spun ce zbateri ma penetreaza de cateva zile.
Sambata suntem invitati la un "cleansing dinner" - adica un dinner vegetarian, din ala fara lactate, fara peste, fara oua, fara nimic care provine dintr-un animal ... Barbata-meu a si declarat ca el inainte de dinner se duce la McD . Problema este ca toata lumea invitata (5 familii) aduce cate ceva de curatzat matzul ... se tot schimba niste emails pe aici cu tot felul de salate ciudate, bauturi de legume ...ce sa va spun, sunt umilita ...si trebuie sa merg si eu cu ceva acolo. Vreau si eu o idee de ceva vegetarian, care sa se faca repede si sa aiba gust ... mi-e cam jena sa pun intrebarea asta la Bucatareli ...
A doua problema este proiectul de 100 de zile a lui fi-meu. Daca sambata ne curztam pe interior, duminica vroiam sa mergem la ski - si nu mai e timp de proiectul lui, pe care eu nu dau 2 bani, dar nu pot sa-i spun asta ... daca as sti exact ce am de facut, as schitza pe display board-ul pe care l-am cumparat ieri si poate il face el pana in weekend ca sa mergem la ski. Vreau si eu niste idei care sa contina 100 de obiecte pe care le pot colectiona pana vineri
Androix spune:
FASOLE BATUTA!!! Ce sa mai zic de curatarea matului, e cea mai eficienta!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
emanouela spune:
magneti de frigider , capace de la sticle, eu colectionez sosete si globuri suvenir....din fiecare oras nou in care merg
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix FASOLE BATUTA!!! Ce sa mai zic de curatarea matului, e cea mai eficienta! |
Hahahah - esti bestiala, asta fac. Ca premiu pentru sugestie, iti dau proiectul lui fi-meu cu "100 days of school" ... tu il faci si eu ma duc la ski
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ah, chiar trec crizele. Da' dupa ce trec intra in adolescenta si apar altele. Mult mai rafinate si mai elaborate. |
o da, si ce elaborate le scot cateodata.
mie crizele de plans si agitatia lui fimio din trecut, mi se par acuma mici. bine, daca ar fi sa mai fie odata mic....as sti cu precizie ce sa fac. dar manualul de instructiuni a ramas undeva in neant...
ema, feciorasul meu spunea nu si la ce trebuia sa fie da. ceva de gen "hai sa papam! el: nu..da...nu" dar dadea din cap ca da si manca desigur.
la noi a mai scazut gerul, inca este cu minus grad, dar ceva mai suportabil.