Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 17
Ilinca_M. spune:
Doamneee, cuscra, esti mortala cu calculatul anilor!!!:)))) Cica face ea intalnirea de 15, ca nu are rabdare pana la 20:))) Adevaru' e ca si io cand ma gandesc cati ani am, mi se pare ciudat; de multe ori daca aud de cineva de 27-28 de ani, ma gandesc "asta-i de-al meu, de-un leat" si tre sa treaca ceva sa-mi pice fisa ca nu-i chiar asa:))
Bianca, io citisem "Benny Hill" si dupa aia ma chinuiam sa-mi dau seama cine naiba putea sa va placa din "Benny Hill"?:)))
Io ma uitam rar la Berverly Hills, ca de obicei la ora aia eram la "Happy Hippy" in oras; cel mult prindeam finalul, cand vorbeam muuult si comentam, ca aveam impresia ca asa n-o sa se prinda maica-mea ca-s bauta:)))
Dar ma enervau asa:
Brandon pitic si cu mutra aia de bebelush arogant:))
ochelarista aia tocilara, nasoala rau, am uitat cum ii zicea;
un blond solid cu fatza de ied
blonda cu ochii cat borcanele, aia, fiica producatorului
blonda cealalta mimoza cu guritza ca o cireasa
ma-nerva si Dylan ca s-o cuplat cu blonda cu gura de cireasha (putreda:))) si a lasat-o pe Brenda, care mi se parea sexy
ma-nerva si Tiffany Amber cand a aparut in ceva rol, mama, ce enervanta poate fi gagica aia!!!!
A inceput sa-mi placa Dylan cand s-a cuplat si casatorit cu gagica aia care mi se parea suuuuper meseriasha (nu stiu cum as vedea-o acum), Antonia parca, de-a si murit si ce suparata am fost!!!
Na, cam atat imi amintesc!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Monnvas 5 luni si 7 kile jumate, cred. Intra in cristelnita, daca voiau sa-l bage si baldabac putea popa sa-l bage. Multumesc. Husband facea misto de mine ca-s "nasica" (daca stiti cantecelele porcoase). Bebe a fost vesel tot botezul, a ras, i-a shutit popii batul de mir, apoi sticla, apoi l-a apucat si pe popa de desht si nu mai voia sa-i dea drumul... ne-a facut pe toti frumosi
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Tare
Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
olishka spune:
Ilinca zici ca nu te prea uitai, dar tii minte mai multe info decat mine ![]()
Monn inseamna ca ne distram amandoua pe 27 
si
36+
inapreda spune:
Cuscra, bine ca mi-ai adus aminte de ce nu-mi placea "din prima" de Dylan: pentru ca era cuplat cu Brenda! ![]()
Eu l-am botezat pe Ian la putina vreme dupa ce a implinit 3 luni si, daca as mai avea un copil, nu l-as boteza mai devreme.
Monn, vrem o poza si cu rochia ce te-a facut sa tremuri.
inapreda spune:
Dintre toate serialele pe care le-am vazut dupoa Revolutie, pe mine m-au impresionat asa:
-v-am mai spus: inelul lui Sue-Ellen cu diamant in forma de para; Dallas=ul mi-a placut mai mult decit BH, de exemplu
=Tano Carrido din "Caracatita"
=mi se parea frumos si "sassi" popa R. Chamberlein in "Pasarea Spin"
-mi-a placut dar nu mai stiu mai nimic "Mostenirea familiei Guldemburg"
(nu stiu daca am scris bine)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Dintre toate serialele pe care le-am vazut dupoa Revolutie, pe mine m-au impresionat asa: -v-am mai spus: inelul lui Sue-Ellen cu diamant in forma de para; Dallas=ul mi-a placut mai mult decit BH, de exemplu =Tano Carrido din "Caracatita" =mi se parea frumos si "sassi" popa R. Chamberlein in "Pasarea Spin" -mi-a placut dar nu mai stiu mai nimic "Mostenirea familiei Guldemburg" (nu stiu daca am scris bine) "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
N-am vazut nici unul dintre eceste seriale

si
36+
inapreda spune:
Olga, nici celebrul "DALLAS"?
Eram convinsa ca l-a vazut tot globul.
Prima data l-am vazut prin...'79, cred ![]()
Serialele respective le-am vazut imediat dupa Revolutie, apoi, nu m-am mai uitat pentru ca nu-mi placea sa fiu conditionata de ora la care se difuza.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Olga, nici celebrul "DALLAS"? Eram convinsa ca l-a vazut tot globul. Prima data l-am vazut prin...'79, cred Serialele respective le-am vazut imediat dupa Revolutie, apoi, nu m-am mai uitat pentru ca nu-mi placea sa fiu conditionata de ora la care se difuza. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Doar am auzit de el

si
36+
pisigri spune:
Nu cred ca e tradus, Ina
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)