Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Bianca stieee!!! 
Dylan, da, ce vremuri!!!
Numele astuia e fost "madlena lui Proust" pentru mine, nu amintirea numelui serialului.
olishka spune:
Asta este Bianca, Dylan 
Ina abia astept sa te vad in uniforma 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
Pisik06 spune:
Eu am deja 13 ani anul asta de la terminarea liceului
Numai mie imi placea Brandon?![]()
Aveti idee unde as putea gasi bomboane - acadele, jeleuri, marshmellow (sau cum s-or chema) si altele de gen - cam tot ce se gasste la tonetele alea cu dulciuri care vad ca au aparut si prin carrefour & co - la preturi de en-gros sau macar niste preturi mai convenabile?
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Eu am deja 13 ani anul asta de la terminarea liceului ![]() Numai mie imi placea Brandon? Aveti idee unde as putea gasi bomboane - acadele, jeleuri, marshmellow (sau cum s-or chema) si altele de gen - cam tot ce se gasste la tonetele alea cu dulciuri care vad ca au aparut si prin carrefour & co - la preturi de en-gros sau macar niste preturi mai convenabile? Mami de minune mica |
Pai, Pisik, tu esti mai romantica. Noua ne plac astia mai rai si nebarbieriti:))
Legat de bomboane, cred ca sunt in hypermarket tot felul de pungi cu diverse bomboane.
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai, Pisik, tu esti mai romantica. Noua ne plac astia mai rai si nebarbieriti:)) Legat de bomboane, cred ca sunt in hypermarket tot felul de pungi cu diverse bomboane. |
Da Bianca, asta vroiam sa zic si eu
Legat de bomboane, gasesti engros la Doraly, dar este cam departe.

si
36+
olishka spune:
Monn am vazut poza de la botez. Cat are finutul vostru? Noi ne gandeam sa facem botezul la sfarsitul lui mai. Oare o sa fie cam mare?
Si mai vroiam sa-ti zic ca esti frumu tare 
si
36+
Bianca2503 spune:
Olga, eu l-am botezat pe Vladimir la 5 luni si 9.5 kg. Am vrut sa ma asgur ca e suficient de mare si ca nu incape in cristelnita:D.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Olga, eu l-am botezat pe Vladimir la 5 luni si 9.5 kg. Am vrut sa ma asgur ca e suficient de mare si ca nu incape in cristelnita:D. |
Tare! Daca i-o zic pe-asta lui Cristi o sa astepte si el sa faca fii-su 9 kg. Daca o sa semene cu David, nu cred ca o sa trebuiasca sa asteptam prea mult. Vad ca si voi ati fost maricei de la inceput.
Oricum am stabilit deja, va fi in ultima duminica din luna mai, de ziua fratiorului meu. Sper sa si ajunga.

si
36+
Monnvas spune:
5 luni si 7 kile jumate, cred. Intra in cristelnita, daca voiau sa-l bage si baldabac putea popa sa-l bage.
Multumesc. Husband facea misto de mine ca-s "nasica" (daca stiti cantecelele porcoase). Bebe a fost vesel tot botezul, a ras, i-a shutit popii batul de mir, apoi sticla, apoi l-a apucat si pe popa de desht si nu mai voia sa-i dea drumul... ne-a facut pe toti frumosi ![]()
| citat din mesajul lui olishka Monn am vazut poza de la botez. Cat are finutul vostru? Noi ne gandeam sa facem botezul la sfarsitul lui mai. Oare o sa fie cam mare? Si mai vroiam sa-ti zic ca esti frumu tare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Ha ha in weekendul ala e si nunta sora-mii.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Tare! Daca i-o zic pe-asta lui Cristi o sa astepte si el sa faca fii-su 9 kg. Daca o sa semene cu David, nu cred ca o sa trebuiasca sa asteptam prea mult. Vad ca si voi ati fost maricei de la inceput. Oricum am stabilit deja, va fi in ultima duminica din luna mai, de ziua fratiorului meu. Sper sa si ajunga. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way