Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
Tot sunt singura acasa si am aflat ca anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat liceul, am inceput sa ma uit la Beverly Hills. Sezonul 1, Episodul 1: ce freze, ce sprancene, ce haine:D
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Tot sunt singura acasa si am aflat ca anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat liceul, am inceput sa ma uit la Beverly Hills. Sezonul 1, Episodul 1: ce freze, ce sprancene, ce haine:D |
Eu la anul am intilnirea de 20 de ani

sa efectuez aceasta elaborata adunare
Floric spune:
Ai, mai, Ina...Ce conteaza? Coafura rezista
. Auzi, dar poate calculatorul avea bateriile pe terminate si a dat eroare![]()
Acum imi fac calcule emntale eu cati am am de la terminare...si ies cam multi. Asa ca nu insist sa calculez la fix sa nu cad in vreo pasa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Tot sunt singura acasa si am aflat ca anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat liceul, am inceput sa ma uit la Beverly Hills. Sezonul 1, Episodul 1: ce freze, ce sprancene, ce haine:D |
Si faceti intalnire?

La Beverly Hills ma uitam si eu. Am uitat cum il chema pe tipul de care-mi placea...
Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Floric Ai, mai, Ina...Ce conteaza? Coafura rezista . Auzi, dar poate calculatorul avea bateriile pe terminate si a dat eroareAcum imi fac calcule emntale eu cati am am de la terminare...si ies cam multi. Asa ca nu insist sa calculez la fix sa nu cad in vreo pasa. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
In mod normal, n-am treaba cu asta; de aia am si scris cit de rupta sint de realitatea...anilor mei!
PS. Oricum, la ora de dirigentie vreau sa port uniforma din clasa a 9-a...nemodificata! Ma rog, poate doar...scurtata un pic
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si faceti intalnire? ![]() La Beverly Hills ma uitam si eu. Am uitat cum il chema pe tipul de care-mi placea... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
Cred ca de David iti placea tie, nu?
Eu nu eram mare fan serial dar, daca ar fi trebuit sa aleg, l=as fi ales pe Luke Perry -nu mai stiu cum se numea in film.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
Si faceti intalnire? ![]() La Beverly Hills ma uitam si eu. Am uitat cum il chema pe tipul de care-mi placea... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
Facem, facem. In iunie!
Monnvas spune:
Hello.
Bianco, daca anu' asta faci tu inseamna ca la anu' vine randul meu 

Noi inca behaim si suntem ragusiti. Oare o fi bai daca tragem maine o tura cu sania?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Cred ca de David iti placea tie, nu? Eu nu eram mare fan serial dar, daca ar fi trebuit sa aleg, l=as fi ales pe Luke Perry -nu mai stiu cum se numea in film. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu de David, de Luke Perry imi placea si mie mult
Nu mai stiu cum il chema...Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||||
Nu de David, de Luke Perry imi placea si mie mult Nu mai stiu cum il chema...Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
DYLAN