Autism la....7 ani?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

O sa scriu cu liniute de la capat ca sa nu uit ceva si ca sa mentin cat de cat concis raspunsul :) - AUTOIRONIE LA GREU, cand ma uit in final cat am scris :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

asa-i nelia.... logoreea duminicala . nu-s de ce ma simt azi asa grozav de bine incat imi vine sa imapartasesc fluvii de experiente :P

or fi de folos cuiva :D sau am eu ce sa citesc inapoi sa ma autosfatuiesc daca ma ia vreo streche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

nu pot sa schimb titlul..pentru ca eu am vrut sa aflu daca poate aparea autism..adica sa debuteze la 7 ani. Imi pare rau ca a iesit altceva.
Acum imi vine sa sterg tot..dar nu mi se pare corect.
Da..a fost un strigat..in disperarea care o aveam atunci cand am deschis subiectul. Dar pentru asta mi-am luat-o in freza.
Copii mei au fost la bunici in week-end. Ieri dupamiaza cand au venit...Codrin si-a pierdut cartea de engleza, nu a avut chef sa-si faca tema, a vrut la televizor..dar nu i-am lasat, aveau ochii rosii de oboseala si de tv toata ziua la bunici. Nu l-am ceratat deloc deloc...s-a suparat ca nu-l las la tv...l-am luat in brate i-am spus ca-l inteleg si ca-mi pare rau. I-a trecut.
Si pentru cele care nu m-au inteles...da sunt o mama rea, imi bat copiii zilnic, la noi in casa sunt numai urlete si batai...tipam , necertam toti unii cu altii. Imi tin copiii nemancati, nespalati, nu au jucarii, haine.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine....

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

lorellay, Codrin nu era baietelul cu mantia?

scuza-ma daca fac o confuzie?

Mergi la inceput

buli...nu stiu despre ce vb...nu mi-aduc aminte de nici o mantie...

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Lorellay, intentia mea nu a fost aceea de a te scoate pe tine intr-o lumina rea, ori ca ai fi o mama rea. Insa de multe ori gesturile mici ne fac pe noi sa parem ...mame rele in ochii propriilor nostri copii ( cui ii pasa de straini!?).

Cand am avut eu unele discutii cu mama, dupa ce m-am copt la minte ( zic eu!) si am ajuns la casa mea, am reluat niste faze din copilarie, care pe mine m-au afectat si despre care voiam sa discut, inainte de a le ingropa de tot. Stii ce a fost cel mai interesant?? Ca eu le-am ros si m-am lasat roasa de ele timp de 15-20 ani si mama nici macar nu si-a adus aminte, pentru ca sunt, din multe puncte de vedere, foarte nesemnificative! DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, insa, gesturile acelea mici de violenta, de ignorare sau nepasare din partea ei, atunci cand aveam nevoie de cu totul altceva, au produs adevarate cataclisme interioare!

Mi-ai amintit de o poezie de Voiculescu, care spune mai fain ce as vrea sa iti zic eu:

Tu nu uita ca sunt in tine pesteri …
Un pas, o soapta, numai un suspin,
Sporesc acolo-n mii si mii de cresteri,
Se-ngroasa-n hauri, se izbesc si vin
Sa zguduie peretii arsi de lava.
Si tainita se umple de tumult,
Ca cerurile, sus, cand tuna-n slava …
Si creste larma surda tot mai mult,
De parca sparge urletul tavanul:
Cutremur lung iscat dintr-un oftat …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

era un baietel care isi punea o mantie si devenea un personaj, acum cativa ani - il chema cosmin sau codrin - am crezut ca e al tau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Lorellay, tu ce intelegi prin autism ? Copil obraznic, needucat si cam nervos ?

Ba tu poti sa schimbi titlul, trebuie doar sa faci un mic efort ...

Mergi la inceput

Am spus ceva de needucat sau obraznic?
Uite...te rog sa ocolesti subiectul...pentru ca nu ma ajuti deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai poate poti macar sa ramai cu o informatie din tot subiectul asta ... ca sa nu mai scoti porumbelul cu alta ocazie

Mergi la inceput