Scolari de Iulie - August 2004 * 90

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii nu radeti de mine ca eu merg pe jos la servici...trebuie sa le fac reclamatie sa puna niste antigel in rimel
Cuscrelo bune prajituri ai facutbaga un link ceva poate ne insipiram si noi...
Da si eu aseara faceam inventarul la alimente...azi trebuie sa iau fructe multe si faina...sa nu ne plictisim in week-end..
Daria rugineste frate bici daca o cumperi de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

n-am inteles ce vrei sa afli de provizii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce pisici de provizii faceti voi si dice :-) d`aia ca vreau si io :-)))

_

Mergi la inceput

de mancare. ca doar nu de jucarii
apa, paine, iaurt, diverse. ca n-am chef sa ies pe strazi inghetate si ghetus sa iau nu stiu ce prosteli.
saptamana trecuta cand s-a inchis autostrada 2 zile era cam slaba aprovizionarea pe aici si unele rafturi goale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Noi avem magazinel cu de toate la scara blocului, iar piata e la doi pasi, asa ca nu e caz de aprovizionare !
Cuscrela, praji cu mere este varianta pe care a dat-o Lia ieri, dar in loc de dovleac (ca ea a fo inspirata si a pus la congelat) am pus mere ... iar cea cu visine o scriu later, ma-c sa iau copchilu de la scoala !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

ahaaaa, noab amu intelesei ca si eu ma gandeam ca la noi din 2 in 2 m gasesti abc uri si farmacii, piata e la 5 minute de bloc. mnoah speram sa treaca iarna asta rapid, fara zapada :-) io mai sperrr

_

Mergi la inceput

mai, la noi degeaba ma mai duc acum in piata - e gol sau gasesc niste prostii inghetate. tot la supermarket-uri e baza. si dupa cum va zisei, cand se inchid drumurile mai slaba treaba cu fructele si alte alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, la noi cand se inchid drumurile nu mai gasesti paine...Fructe si legume nu mai zic...:)))
Eu speram ca o sa fac aprovizionarea en-gros saptamana asta. Slabe sanse.

Tot nu stiu ce o sa fac eu asta seara. Fetele sunt invitate la o petrecere si e tarziu, de abia la 18 incepe. Poate ramanem in oras......ma bate John!

Mergi la inceput

aici sunt brutariile in oras, acum nu cred ca nu vor putea aduce la abc uri.
piata - aici vin babutele din Bors si satele astea lipite de oras.
ungurii s-au kkt pe ei, au anuntat 2 saptamani de zapezi, vant 90 km la ora, zapada si zapada, frig cu -20 pt zona de langa noi. deci vom vedea, io nu cred :-)

_

Mergi la inceput

pana una alta am pus cateva poze noi

Mergi la inceput