Scolari de Iulie - August 2004 * 90

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ia uite perspicacele ce m-a vazut. ca doar am fost o singura data in biserica impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi se fac ficateii cu usturoi, o nebunie, imi voi face si eu in weekend, ca nici Giulik nici Sela nu se dau in vant
pun ficateii curatati in ulei+ un pic de apa si 7-8 bucatele de usturoi taiate cubulete mici-mici si le las pe foc pana se inmoaie ficateii si dispare apa, apoi ii las la prajit 1-2 minute, yummmy

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

auzi..cu apa spui?? astea la ce gramaj de ficatei spui tu?..fara ceapa? si este ca o garnitura???

nu am bicarbonat pt muffins

Mergi la inceput

da, da, cateodata cu usturoi. cateodata mi-e lene.
ma, lasati mancarea, ce naiba, mi-e foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Bre da bine va sade.... tocmai cand bag si io capatana pe aici, va apucati de muffinsuri si ficatei si io care slabeam... chipurile...
Asa deci, v-ati inzapezit.. la noi e soareee (sa nu-l deochi) si un gerulet asa de bonton -10 noaptea, -5 ziua, numa de-ar ramane asa ca eu sunt antizapada mai ceva ca Daria. Pe motiv ca Eva stie tare bine sa se ude pana la chiloti si apoi tragem ca vai de noi... si inca un motiv e ca nu imi place sa conduc pe sosele inghetate.
Felicitari pt rezultatele bune la test, mie mi s-a parut destul de dificil, o sa-l probam si noi.
Noutati: eva a inceput la teatru si ii place tare mult, mie mai putin ca e cam departe. ei nu invata o piesa ci fac exercitii de improvizatie si mi se pare interesant( de ex. sunt in sala de asteptare la orl, etc..) Te spargi de ras sa le vezi
si cea mai misto chestie e ca m-a dus in sfarsit capu si de doua saptamani am instaurat vinerea scurta 8-12 ca am zile de luat de la asigurari pana face eva 8 ani.
pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu pun la juma kg ficatei ulei cat sa i acopere pe juma` asa in teflon, apoi pun ficatii de sub jetul de apa si inca cca 50 ml ochiometric.
sarea se pune la finalul finalului.
atentie sa nu i reincalziti in mw fara capac :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Kim uite eu fac reteta asta o data pe saptamana si mananca mandra super ficateii
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/09/ficatei-cu-cartofi-si-rosii-la-cuptor.html
Cuscrela merci de retete am notat-o pe cea cu visine ca am si eu la congelatoreu fac cu branza azi ca asa este cererea
Proviziile le fac de la supermarketuri si aprozar ca-n piata nu ma incumet sa merg sa iau fructe si legume congelate
Super Luka!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pfui, afara ninge si e ger si voi vorbiti de ficatei la tigaie cu usturoi...pai viata-i asta???? Si mai sunt si la dieta....

Dupa ce viscolul cel mare m-a prins la Berlina, astalaltul anuntat pe weekend ma va prinde acasa si in drum spre Iasi - ca saptamina viitoare am o deplasare la Iasi, apoi una la Constanta si tot asa o sa o tin luna asta...

M-au speriat de tot astia cu codurile lor colorate, nu stiu ce am sa ma fac maine, sper sa pot duce copiii la scoala pentru ca eu am o conferinta de vanzari si musai sa ma duc!!...

Hai sa auzim numai de bine!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

neata!
ningeeee.. cu viscol bineinteles. cica incepe sa ploua de diseara. acum sper sa continue sa ninga totusi!
Gabi, sper sa poti amana macar calatoria la Iasi daca o tine vremea tot asa.
am adaugat cateva poze de la ziua Evei - unicele pe care am apucat sa le fac
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

La noi fulguie usor si sunt doar -16 grade, deci e chiar bine

Gabi, cand vii in Iasi? Fetele nu ne intalnim si cu Gabi la o cafea intr-o dupaamiaza?

Liliana, bravo pentru rezultatele Adelei si nu mai fi trista, macar virtual sunt alaturi de tine.

Corina, cum mai este Eva? Ati mai avut probleme cu infectiile urinare?

Am o noua problema. Si nu prea stiu cum sa tratez problema. Intr-o seara am fost noi un pic grabiti si neatenti si am inceput si noi ca adultii si tocmai cand ii spuneam sotului ca ma duc sa inchid usa la camera copiilor o vad pe Stefi in usa. M-am imbracat intr-o secunda si am dus-o pe Stefi inapoi in pat. Am stat un pic cu ea, am asteptat sa ma intrebe ce faceam, i-am dat o explicatie in genul "si mie imi place sa ma mangaie tati pentru ca il iubesc", concluzia ei a fost ca noi ne gadilam si am lasat-o balta. Acum stau si ma gandesc daca a fost suficient. Stefi are o memorie de elefant si tare nu as vrea sa stea sa se gandeasca la ce a vazut (mai ales ca nu stiu sigur ce a vazut, de cand se uita la noi, din fericire noi eram si la inceput), dar totusi mi se pare cam devreme pentru vorbit despre sex. Va dati seama ca eu de atunci numai la asta ma gandesc si ce vom face in viitor, ca tare nu vreau sa-mi incui usa de la dormitor cu cheia.

Mergi la inceput