Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Anastasia, Atena, Anais, Beatrice, Bianca, Bella, Blanche, Carina, Consuello, Chiara, Caprice, Daiana, Dafne, Edina, Estelle, Fabiola, Francesca, Fiona, Giulia, Gloria, Hara, Iulia, Ingrid, Julia, Jasmine, Josephine, Jais, Klara, Kira, Kiara, Karoline, Larisa, Luana, Lara, Monique, Maribelle, Nuria, Nona, Nalba, Ophelia, Oprah, Odette, Peace, Pauline, Patima, Raisa, Ramone, Sonia, Sofia, Soraya, Sena, Serena, Tonia, Teresa, Viviene, Vanda, Vanessa, Xonia, Yvone, Zenaida, Zina, Zorelle...

si noapte bunaaaa!!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Plus: Kassandra, Menna, Greta, Ayanna, Arianna, Miana, Emma, Evelin, Aylin
U
Du-te la culcare, femeie! Ce bantui pe aici?! Nascuta si nelinistita Cred ca multe in locul tau rup patul cu sforaitul la ora asta

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Anais, Evelin, Aylin, Francesca, Vanesa au fost unele dintre propuneri dar nu am ajuns la nici un acord cu sotul.
Ne gandeam la IRIS-MELISA, dar nu stiu daca ne vom hotari pt el. Trebuie totusi sa avem ceva pregatit, in caz ca apare piticutza. Daca mai sta ne mai gandim.

Am vazut Anda ca avem acelasi DPN . Si vad ca avem si anumite senzatii "dragute" in comun.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput

Asa este: incepand cu 37 de saptamani este nastere la termen

Mergi la inceput

Cand pierd jumate de noapte la tv si nu deschid calculatorul, dimineata constat ca ati facut petrecere in pijamale. Cand il deschid, bantui singurica pe aici. Nu-i corect!
Noapte buna!!
Sa auzim numai de nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bau!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Neata gagici!

Sunt pe aici...sotul zice sa nu ma mai stresez ca a plecat el la un turneu de tenis de masa(aici aproape)si este sigura ca o sa il sun ca nasc azi...asa ca sa il descalific
Inca nu am decis ce sa fac...pe de o parte vreau sa o cunosc pe piticuta si nasc atatea fete prin ceza...ce o fi asa de rau, pe de alta parte ma gandesc ca daca colul s-a inmuiat...ce o insemna asta...e pregatit de nastere dar cat o mai dura?
Este ca tre sa iau o pauza?
Numai la asta ma gandesc...si sunt asa usor influentabila...cum atarn un pic pe o parte cred ca e ok...daca gandesc mai mult ma sucesc...daca il sun pe dr o sa creada ca sunt nebuna

Anissia tu oricum esti un fenomen...Si sora-mea a nascut tot cu Dr tau de 2 ori

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

si 37 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mihaela....Alysa nu iti place?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 35 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari mamicilor si bun venit pe lume bebeilor
nu am citit din urma nu am avut timp dar incerc sa recuperez sper ca sunteti toate bine si va asteptati bebeii cu drag
noi am ajuns de joi acasa si suntem bine si cu rinichii si in sapt 4 de viata trebuie sa mergem la ortoped sa vedem ce facem cu piciorusele(ele se indreapta singure dar vreau si parerea unul ortoped)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza,
si eu un pic pe aici

eu pe bebe l-am nascut la 37 fara o zi (dupa calculele astea ale noastre) si a fost bine dezvoltat, probleme de nici un fel. depinde de fiecare.
marysa - daca tu simti ca trebuie sa mai astepti...poate e mai bine cum crezi tu nu cum crede dr. sau daca il suni si vb cu el te linisteste si rezolvati o treaba.

Alina - la mine bebe s-a constipat de 4 zile.si trage niste partzuri si la noi...de ne alunga din camera.pipi face la greu, dar noi asteptam sa se produca minunea sa umple scutecul. ii mai dai formula? am inteles ca se pot constipa de la formula, la noi asa a fost. Cum i-a dat tati noaptea o singura data acum 4 zile, nu a mai facut...

va poop ca bebe meu sta cu ochii cat cepele

oare ce face Lady?

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna dimineata si de la noi
Una din mamicute intreba ce mancam noi astea care alaptam exclusiv,nu stiu exact parerea fetelor dar pot spune ce mananc eu si sper din suflet sa nu aruncati cu prea multe rosii.In spital am avut in meniu mazare cu carne,peste cu brocoli,peste cu sos de smantana cu diferite legume,cartofi in dif feluri,ca si fructe am avut mere.La plecare doctorita mia zis ca nimic nu este interzis atata timp cat nu fac abuz,fapt pt care eu acas am facut ciorbita de legume,de perisoare?(daca nu am ciorba in frigider nu pot trai),pui cu smantana,parjolute,salata orientala,am mancat rosii,ardei rosu crud,morcov,pere,2mandarine,chiar si vreo4 patratele de cioco,pap lapte dulce zilnic,iaurt,branzica topita,sau dulce si lista ramane deschisa.Toate astea mancate moderat si in zile diferite.
Doctora a zis ca ea nu considera ca pitica mea are colici si nici problema gazelor la ea nui de la ce mananc eu asa ca sa sed linistita,,cam asa procedez eu acum nu stiu daca e bine sau gresesc dar parca nici sa tin regim nu imi vine,sau sa sed toata ziua cu ochii beliti la ce si cum bag in gura.E STRICT EXPERIENTA MEA NU ZIC SA FACETI LA FEL CI DOAR MIAM ZIS PAREREA MEA.
Fetele azi mam trezit dintrun cosmar ciudat(parca nascusem si ceva nu era in regula cu bebe si moasa mia bagato repede in apa sa o boteze in caz de nu traieste si eu plangeam si ii spuneam rugaciuni)mam trezit terifiata miam luat fifita in brate si plangeam uitanduma la ea,,mi-am dat seama ca as muri daca comoara mea ar pati ceva,o iubesc atat de mult incat imi dau seama ca nu as mai fi om fara ea,erau fete care ziceau ca nu au simtit acea iubire de mama la nastere,,nici eu nu am simtit acel fior ci doar eram fericita ca o vad,ca e sanatoasa,ca totul se terminase si incepea partea cea mai grea dar cea mai frumoasa,abia atunci am inceput sa avem pt ce trai,,acum dupa aproape2saptamani pot sa jur ca o iubesc si e viata mea,alaturi de tati in sfarsit suntem o familie si nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne Doamne ca sa fim sanatosi si sa ne crestem pitica cat mai frumos.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu mesajul meu dar simteam nevoia sa o spun cuiva sa ma descarc(sotului nui spun ca am plans cu fata in brate ca o sa zica ca am luato razna).
Va doresc un weekend placut,nasteri usoare celor ce vor naste zilele astea si puiuti sanatosi.
M-am intins cat o zi de postpoop la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Gianina sunt total de aceeasi parere ca si tine cu alimentatia, ieri am mancat fasole nu mai mancasem de ceva vreme si imi era tare pofta.
o prietena de-a mea dupa ce a nascut a baut toata ziua numai suc de fructe proaspete pentru a se energiza.

in legatura cu visele - si eu visez numai tampenii noaptea, ba pe bebe al meu, ba alte mamici cu bebei cu tot felul de urmaritori sau fenomene ciudate de ma trezesc transpirata. ma gandesc ca o fi de la anxietatea din perioada asta si o sa treaca.

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput