Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare tuturor!!

In primul rand vreau sa felicit toate mamicile care au nascut intre timp, eu de pe 14 ianuarie nu am mai apucat sa intru sa va citesc..acum doar ce am rasfoit un pic.

Nasterea m-a luat un pic prin surprindere..asteptam bebita in jurul datei de 26, dar s-a decis sa vina pe 15.01 (de zua lui Eminescu )
Am nascut natural, cu epidurala...acum parca nu mi se mai pare asa horror..insa cand imi amintesc...ca pana la epidurala aia m-am urcat pe pereti,...zic gata, daca mai nasc vreodata sigur va fi prin cezariana..clar!! Dupa nastere la 10 minute papam o pulpa de pui..iar in maxim 2 ore bajbaiam prin camera...am stat 3 zile in spital..si..nu prea am avut grija..nu mi-a zis nimeni sa nu stau prea mult "in fund" pe scaun..sau "in fund" in pat...si de la zi la zi m-au luat niste dureri care nu m-au lasat nici acum..am fost la control si totul este in regula cica. Oricum cica sunt un caz fericit, cu o cusatura de doar 3 fire..

Am fost un pic trista cand am vazut ca Beatrice are doar 2600 g, dar f fericita pentru ca e sanatoasa tun! O hranesc doar de la san, fara nici un fel de supliment. cand am iesit din spital pe 18 ian avea 2440 g, acum, la 9 zile dupa, a ajuns la 2800 g.

In rest..ma simt un pic deprimata asa, parca sunt rupta de lume de atatea zile numa' in casa..am iesit doar de vreo 2 ori..si oricum n-as putea sa ies mai mult..din cauza durerilor la "doamna de jos"...
Asta mica a mea e f cuminte, ne-am format un program oarecum..si de la 11 noaptea doarme tun pana pe la 3 juma..apoi se mai trezeste pe la 7-8 dim... Ziua face mai multefite, de multe ori..de pe la 4 pana pe la 8 seara cand facem baita e maraita...

Intrebare Mamicilor care alaptati..consumati fructe si legume crude? daca da, care? eu am mancat numai banane...si o data pere, ca in rest sunt un pic reticenta...

Va pup pe toate, mi-e tare dor sa va citesc asa cum o faceam in perioada sarcinii!



Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Asta nu-i problema, ca eu pot sa stau mult si bine pe net, numai ca nu vreau sa monopolizez discutiile pe aici. Stiti ca daca ma pornesc, nu ma mai opreste nimeni. Hihihihi...
Mai am putin si ma duc iar la pici, ca il alaptez din trei in trei ore. Va pot spune ca starea pe care v-o induceti e decisiva. Cu un moral bun puteti sa treceti peste orice. Eu aveam super contractii si radeam de ele. Ma gandeam: ia sa va vad ce puteti, pana unde puteti sa ajungeti si ce dracu puteti sa-mi faceti?! Si fugeau, dispareau pur si simplu, pentru ca le sfidam si nu le lasam sa ma copleseasca. Erau destul de dese, dar scurte si suportabile. Putin mai intense ca cele de ciclu.
Medicul meu imi tot spunea ca stiu, ca doar e a doua nastere. Zic ce sa stiu bre, ca la prima fu epidurala si nu am simtit nimic, nimic, nimicut. Acum uite ca nu am mai avut timp de anestezii. A avut bebe multa treaba si era grabit tare. Hihihihi...
Nu mai stiu cine zicea ca prevede ca o sa nasc super usor si super repede. A avut mare dreptate; a avut gura aurita, cum s-ar zice. Sarut mana tanti!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN


Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Annisia - doamne esti criminala .. felicitari tie si puiului tau! daca as sti ca am si eu o nastere asa ... nu m-as mai gandi la ceza ..

Amica noastre Cybele, ne-a adus vesti despre Toni:
Fete dragi, fetita lui Toni implineste astazi o luna! Bebe mic si luptator are acum mai ceva mai mult de 1100 gr, si dr neonatoloaga era multumita de evolutia ei. Toni mi-a povestit ca are reflexele de supt fff bine dezvoltate- suge tot ce prinde - asa ca i-au facut cadou de ziua ei o suzeta ortodontica ; acum mananca numai lapte matern , inca e hranita prin furtunas, sa speram ca va trece cat mai repede la biberon!





in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari lady si anissia


sara tare bine ai descris,exact asa face si rafael dar al meu mai si varsa si il tin si 30 de minute pe umar dupa ce papa si tot varsa.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

annisia - esti fenomenala... chiar m-ai lasat masca. apropo, sa nu radeti de mine, insa din cate am inteles eu bebe a iesit cu picioarele inainte? daca da, inseamna ca deja are personalitate!!! bun venit micutule, sa ai parte de sanatate si noroc!
faith - felicitari pentru nastere si bun venit micutei! a venit intr-o zi mare, ceea ce o face deosebita! cu psihicul nu stiu ce sa spun... te-as invita sa imprumuti un pic de bunastare de la annisia, deoarece nici bine nu a nascut si incurajeaza proaspetele si viitoarele mamici. jos palaria in fata ta, annisia!

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata!!

Am uitat sa fac urarile pt micii sarbatoriti!

La multeee luni :
sven de beatrix (deja ai doua lunite, sa cresti mare si sanatos)
Matei si Natalia de anahadasa
Flavia de iaura
Stefan Ioan de alinush
Puiut micut de toni

Si al meu Radu


Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)


multumim
subscriu si eu cu LA MULTI ANI pt. sarbatoritii zilei,chiar daca facem doar 1 sau 2 luni
bilantul la noi e mai jos putin,noi am plecat de la 3300 , dar e bine :4100 gr si 58 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Am nascut de ieri, naturel, pelviana completa. La 8 fara un pic m-a consultat doctorasul si la 8.35 s-a nascut mandretea; 3.190 gr, 52 cm, nota 10. Este ca sunt tare? Asta daca va mai indoiati cumva, careva, candva...
Deci... Eram programata la control la ora 7. Seara de dinainte am avut asa emotii ca nu ma lua somnul neam. Abia pe la 2 dimineata am reusit sa atipesc. La ora 3 m-au trezit niste dureri de nu se poate. Arsh... Haide una, haide doua... Iau un NoSpa, in ideea ca vor ceda contractiile. Numai ca am simtit eu ca nu sunt la fel ca cele pe care le mai avusesem. Desigur ca nu au binevoit sa treaca, ba chiar s-au intetit. Auuuuu... M-am pus pe buda, ca faceam pisu din trei in trei minute si senzatia ca ma scap pe mine. Ma uit la ceas, era 4. Zic ce sa il mai scol pe Marius, saracul, ca la 5.40 pusesem ceasul sa sune si sa mergem oricum la spital. Simteam eu asa ca nasc, dar daca la prima nastere nu am avut dureri, nu eram precisa.
Am continuat distractiunea, pana cand a sunat ceasul de plecare. Al meu tot sa mai motaie. Eu cum a sunat il si iau ca hai ca e groasa treaba. E pe bune. El radea nevoie mare. Zic: iti da mana sa te hlizesti, ca nu te doare pe tine. Si s-a speriat saracul cand a vazut cum ma chircesc la contractii. Hait, fuga la spital cu noi!
Era o zapada de nu se putea, masina ingropata, nu mai pleca, nu reuseam sa iesim din troiene. Deci am reusit sa intarzii la propria nastere. Hihihihi...
Ajung la 7.30 la spital, doctorul plecase la paciente. Cica intrebase de mine la 7, dar eu ciuciu... Ma ia doctorita de garda la echo si vede ca e tot cu fundul in jos. Cica aaaa, ati venit pentru cezariana (ii spusesem ca am programare la doctor sa vedem daca nasc ori ba) si o pune pe asistenta sa-mi faca internarea. Vine doctorul meu si ii spun ca am avut ceva dureri, dar ca mi-au trecut acum. Cand ma pune pe masa, ramane blocat. Cica: pai da, ai avut dureri ca uite, il mangai la talpi. Si tipa la asitenta ca e dilataie completa sa ma duca de urgenta in sala de nasteri. Ups... Asa m-au luat. In fundul gol, fara bani, fara nimic la mine.
Eu fiind sigura ca imi face cezariana. El: nu, nu mai e timp, nasti asa. Eu: cum naiba sa nasc asa, ca e intors. El: da, si ce, nasti natural, o sa te doara groaznic, dar o sa fie bine. Mi-au facut repede un calciu si mi-au pus si oxitocina. Cica: vezi, cand iti vine sa faci caca pe tine, ne chemi... Cum stateam eu asa linistita, am mai avut doua contractii, dar extrem de suportabile. Apoi am simtit cum umplu patul. Moasa cica stai linistita ca nu e pipi, ci ti s-au rupt membranele. Eu tot asteptam sa ma doara, cum ma avertizase nenea, dar nimic. L-a chemat pe doctor si hop pe pat cu mine. Hai, impinge ca i-a iesit un piciorus. Cand imping, scoate copilul meu cordonul ombilical afara si ii vad pe astia ca se schimba la fata. Cica: trebuie sa-l scoatem urgent si hars o taietura, pleos betadina. In momentul ala am simtit o usturime de mi-au iesit ochii din cap. Nu ma durea nimic, ma ustura... si dau sa ma ridic, sa fug de pe masa. Aia au ramas socati cand m-au vazut cu copilul iesit jumatate din mine si eu sarind. S-au napustit pe mine si au tras copilul. Medicul meu cica e nebuna, aveti grija ca e nebuna. A fost de groaza... in momentul expulziei m-a bufnit un ras si asa m-am inseninat, ca aia chiar or fi zis ca sunt de dus la balamuc...
Si gata... Bebe e super frumos. Nu seamana deloc cu Yanis. E brunetel, are parul lungut, nasul carn si o piele foarte fina, de toate asistentele ma intreaba daca e fetita. Momentan nu-mi dau seama cu cine seamana. Nu am cablul la mine, ca va si descarcam poze. Le postez cum ajung acasa, adica maine.
Va pupic, pup, tzuc si alti pusi!!!



ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN


Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"





Anisia ,ce mi-ar fi placut sa asist la NASTREA TA,CU TOT TACAMUL, PROLABARE DE CORDON ,PELVIANA SI SARIT DE PE MASA CU COPILUL PE JUMATE IESIT(scz de caps.),esti tare ce mai ,te mai indoiai?
feliciatri si la mai mare,asa mai poti face inca 2-3 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, pai chiar imi spunea moasa ca ar fi trebuit sa faca un documentar dupa nasterea mea. Nu v-am spus ca la nasterea mea au asistat toti rezidentii din spital, pentru ca era un caz neobisnuit, anume pelviana completa si mana rasucita dupa cap (statea baiatul meu ca la plaja cu bratul sub cap, ca baietasii). Si se uitau toti in fofo a mea. Ce mai conta? Artist iese bebe, ca s-a nascut cu spectatori sia fost aplaudat la scena deschisa. Adevarul e ca daca nu erau atatia in sala, doctorul meu nu ar fi reusit singur sa ma tina pe masa si fugeam naibii cu copilul intre picioare, de cine stie ce boroboata mai faceam. Acum realizez si eu ca nu sunt prea sanatoasa la bilibaos, dar atunci mi s-a parut singura solutie. Hahahaha...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN


Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

FAITH FELICITARI MAMICO PT BEBE MIC SI SANATOS LAS CA ARE TIMP SA RECUPEREZE NUI BAI
Mai da eu uitasi sa ma laud ca ieri nea cantarit madam asistenta si am luat3oo de grame intro saptamana.Tanti zice ca e ok fata e bine ia verificat una alta si e perfecta,nea zis sa nu ne facem asa mari probleme ca nu ragaie asta e sunt si copii puturosi care pur si simplu nu vor si pace si asa e pitica mea pot sa stau eu in cap ca ea nu ragaie neam,,,pt a ne ajuta nitel nea dat niste picaturi ce le luam inainte de masa si ajuta pt gaze.Mamica de Sara cand povestesti de pitica ta o vad pe Maria mea...stam cu ora la san fie zi fie noapte,,,nu adoarme pana nui satula in totalitate,,ne frichinim nevoie mare,,cand zic ca o adormit atunci face niste ochi mari cat cepele si gata fericirea.noroc ca dupa ce e satula doarme 3ore sigur
Acum va las ceva poze sa va delectati privirile cu o pisicutahttps://picasaweb.google.com/100859748719447545167/PiticutaNoastraScumpa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Annisia felicitari! Sa fiti sanatosi amandoi! Referitor la dureri, se pare ca fiecare persoana suporta durerea in mod diferit.Din cate am inteles e ceva fiziologic, numarul si distributia nervilor durerii difera de la persoana la persoana. Eu ma voi duce la nastere ca la spanzuratoare. Ma bucur ca poti avea starea asta de spirit, mi-as dori-o si eu, dar nu cred totusi ca voi reusi. Intr-adevar sa pare ca anxietatea amplifica durerile.

Faith felicitari! Nu iti face probleme pt greutate. Daca e sanatoasa micuta Beatrice va lua in greutate imediat, dupa cum se si vede deja. si eu am stat dupa prima nastere mult in fund si m-a durut vreo 2 sapt







Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput