Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Mai fetelor eu am o mica nelamurire...fiimea sedea cu ora la san pana adormea acum in 10min max 15 e satula de nici nu vrea sa vada tutica si apoi dai chin o ora sa adoarma e posibil sa se sature chiar atat de repede?(si logic ca papa doar dintrun san al 2lea ramanand pt urmatoarea masa adica cand se trezeste cam peste 2ore jumate sau3),,,astept o parere sau macar sa zica cineva ca a mai patit ca mine ca tare ma ia cu toate alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alina daca esti linistita in legatura cu lohiile atunci e ok. Somnic pufos sa aveti toti 3

Gianina chiar nu stiu ce sa-ti zic...eu nici nu mai tin minte cat statea David la san, dar stiu ca era cam rapid si scotea sunete tare ciudate cand sugea.
Poti sa scrii si la topicul cu alaptatul, sunt multe fete care iti vor da sfaturi bune acolo

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata!!

Am uitat sa fac urarile pt micii sarbatoriti!

La multeee luni :
sven de beatrix (deja ai doua lunite, sa cresti mare si sanatos)
Matei si Natalia de anahadasa
Flavia de iaura
Stefan Ioan de alinush
Puiut micut de toni

Si al meu Radu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Alice, ce tare esti ca ti-ai amintit, multumim frumos!

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gianina1983

Mai fetelor eu am o mica nelamurire...fiimea sedea cu ora la san pana adormea acum in 10min max 15 e satula de nici nu vrea sa vada tutica si apoi dai chin o ora sa adoarma e posibil sa se sature chiar atat de repede?(si logic ca papa doar dintrun san al 2lea ramanand pt urmatoarea masa adica cand se trezeste cam peste 2ore jumate sau3),,,astept o parere sau macar sa zica cineva ca a mai patit ca mine ca tare ma ia cu toate alea

Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012

Geanina, daca doarme cel putin 2 ore dupa ce papa, inseamna ca s-a saturat, altfel trebuie sa insisti sa-i mai dai. La mine, Matei e foarte mancacios, a pus deja 1.200 in prima luna, dar el mananca repede din amandoi sanii si vrea si completare de lapte praf, Natalia in schimb, mananca incet si se satura doar dintr-un san. E bine sa fii atenta si la greutate, eu ii cantaresc tot la o saptamana, asa iti dai seama daca e suficient laptele tau sau trebuie sa suplimentezi. Sper ca ti-am putut fi de folos..

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Gianina Nici a mea nu suge mult..in spital sugea 20-25 minute, acum, suge 10-15 minute dintr-un san la o masa..

Eu ma tot intrebam cum se satura...asa ca am luat pompa (cea manuala de la avent)si m-am muls intr-un ritm asemanator cu suptul copilului...si am colectat 80 ml in 10 minute...asta am factu-o doar asa ca idee. Totusi cea mai importanta cred ca este cresterea in greutate. A mea a luat in ultimele 11 zile 480 g (azi am cantarit-o)asa ca nu ma mai stresez ca suge 10 sau 15 minute. Asta ca sa nu mai zic ca uneori adoarme pe la 10-11 si nu se mai trezeste pana la 3 dimineata Alteori e maraita..si sta cate 2 ore treaza pana o adorm. Oricum, nu o iau in brate decat cand alaptez, in rest ma chinui sa o adorm cu vorba buna in patutul ei, vorbesc cu ea, o mangai, dar sub nici o forma nu o legan sau plimb in brate prin casa, ca mi-e frica sa nu se invete cu narav. O prietena care a nascut acum 5 saptamani e terorizata acum, fetita ei nu tace decat daca o plimba in brate prin casa,...si-uite asa a ajuns sa faca ture prin casa de la 1 noaptea la 5 dimineata...

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Felicitari noilor mamici, imi cer scuze ca eu vin ultima la felicitat, abia mai intru pe net, desi e si mama mea la noi, dar pleaca maine asa ca greul de acum urmeaza!
In fine, sper sa ne descurcam, pana gasim o bona.
Am vrut sa va intreb, pe cele care v-ati legat trompele, daca aveti dureri in josul burtii, in lateral, pt ca eu am (uneori in stanga, alteori in dreapta) si banuiesc ca de la trompe mi se trag.. Poate mai simte cineva asa... pana ajung la medic, la controlul de 6 sapt..
Noi suntem bine, puiutii au crescut bine in prima luna (Matei 1.200 si Natalia 650), el e mult mai mancacios, mananca aprox 130 ml la o masa, piept si completare de LP, ea se satura cu 90 ml si doar piept. Si da, el mananca la 2-3 ore, ea la 3-4, sunt foarte diferiti. Noaptea dorm bine, se trezesc doar pt mancare, colici nu avem si sunt tare fericita pt asta, deoarece nu pot spune ca am respectat vreun program de alimentatie, mananc si mere, mandarine, chair varza murata, azi am mancat sarmale, asa ca incet incerc sa le introduc orice aliment. Putin la inceput ca sa vad cum reactioneaza.
Cam atat, ca am scris deja f mult, succes mamicilor care urmeaza si multa sanatate tuturor!

Poze noi la semnatura!

Mergi la inceput

Ana ma bucur ca ai intrat pe-aici si ma bucur ca te descurci bine cu bebeii. Clar barbatii sunt mai mancaciosi, iar fetele tin la silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara mamicute, multam de raspuns fetele creca imi potolesc neuronii atata timp cat piticuta doarme bine mersi cate 3ore asa ca mai vedem la urmatoarea cantarire ce si cum sta treaba pooop si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gianina1983

Buna seara mamicute, multam de raspuns fetele creca imi potolesc neuronii atata timp cat piticuta doarme bine mersi cate 3ore asa ca mai vedem la urmatoarea cantarire ce si cum sta treaba pooop si aveti grija de voi

Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012

Pai este super ca doarme atat Si David tot asa dormea, cate 3, 4 ore. Ieri in schimb am fost la un botez la niste prieteni care au bebe de 1 luna, care nu doarme ziua decat cate 20 min. Sunt terminati saracii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ieri in schimb am fost la un botez la niste prieteni care au bebe de 1 luna, care nu doarme ziua decat cate 20 min. Sunt terminati saracii

Idem si la noi, cu mici variatiuni. Am si amanat botezul, ca nu ma vad in stare sa ma ocup de asta si nici sa stau la botez numai in separeu ca urla sarbatoritul.

Mergi la inceput