Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

olga si mie imi e frica de cum o sa reactioneze rares...o sa fie mama la mine aproape non-stop si cristi o sa fie in concediu 3 saptamani deci sper sa fie ok cu amandoi...mai nasol e ca trebuie dus rares la gradi si imi e frica sa nu planga ca eu raman cu bb si cu mamaie acasa si el se duce la gradi....offff sper sa fie bine

am mancat in sfarsit...s-a trzit si cupilu meu la 12 disperat ca isi daduse inatlnire cu Ema, vecina noastra de 6 ani, la ora 12 si el abia facuse oki...a inghitit un sandvis si a fugit afara...e o distractie pe strada de nedescris sunt toti cupilasi pe afara si e o nebunie cu sanii

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu alaptez din picioare mai ales daca ma plimba mara prin casa

Caciula in cap nu ii pun, sunt cam 22 grade in camera lui. Il tin in body si pantaloni

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bulinuta, dar nu ti-e frica c-o sa vina Rares cu virusei acasa? Eu tocmai de aceea nu l-am mai dus pe david la gradi, am zis sa ia o pauza pana se face si bebe mai mare (macar 4-5 luni) si am vrut sa-l tin aproape atunci cand vine bebe, sa nu simta ca ii acord mai putina atentie. Rares macar este mai mare si intelege. Stiu ca o sa fie mai greu, dar cred ca aceasta este cea mai buna decizie pt noi.

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Si eu il tineam pe David fara caciula. Ii puneam doar dupa baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Cristina, Olga, Cati - multumesc pentru raspunsuri. Deci sa nu ma panichez, o sa treaca in cateva zile si o sa poata si asta mica sa suga? Oricum, ma uitam la ce-am muls, o chestie galbuie, deci banuiesc ca inca nu s-a instalat complet lactatia.

o sa continui sa ma mulg si sa-i dau (in fine, intai o pun pe ea la san, apoi mulg). Inca O intrebare - cum stiti cand s-a golit sanul? Se mai elibereaza un pic presiunea din el, dar nui stiu cand ar trebui sa ma opresc cu mulsul..

ce ciudata a devenit odiseea, jumatate dintre discutii sunt de gravidute, jumatate de mamici :) bafta tuturor celor care urmeaza, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si sa ne mutam la cealalta odisee :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anda, sunt aici... nimic notabil. Am cate o contractie dureroasa, dar din an in paste. Desi stiu ca nu are nici un rost, devin nerabdatoare. Ca si sora-sii, copilului mei ii place tare la mine in burta, se pare. Nu credeam ca o sa trec de 39 de saptamani de data asta, si totusi...

Maine ma duc la control oricum, poate fac si inca un non stress test, asta daca nu se intampla nimic la noapte. Simt apasare mare jos, dar e din cauza ca bebe misca binisor, doar atat...
In rest nu dorm bine, am crampe si balonare, apasare pe stomac, greata cateodata, etc, etc, cam ce spune toata lumea la finish...

Am vorbit cu Lali, e fericita, bebe Andrei e super ok, cezariana a decurs impecabil, sunt acasa, poate intra ea si ne povesteste mai multe.

Mami de Andra (18.02.2006) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursulet - inainte sa-i dai sa suga, faci putin masaj si mulgi, tot putin, ca s-ar putea sa nu-i vina lapticul cand sunt angorjati sanii. Dupa ce suge bebe mulgi numai cand ii simti tensionati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Olga Eu tot la Filantropia pentru bebe am avut asa (astea ti le vor cere ei)

Bepanthen
Servetele umede pt bebe
Hainute de schimb

Pentru mine am avut bagajul clasic, nimic special. Vezi sa iti iei si o pompa la tine, in caz de nevoie, eu nu am avut la mine..si am mersla asistente sa ma "mulga" sa-mi desfunde canalele...si nu prea a fost deloc placut..dureros chiar

Pe mine m-a distrat teribil "programul lauzelor" la Filantropia.
La 05:30 pac intra cineva ca o vijelie...era o asistenta cu un termometru in mana pe care ti-l trantea ca sa-ti ia temperatura..se intorcea in 5 minute..nu trece juma de ora..si la ora 6...ta-naaaaam se deschide usa "mamicile la alaptaaat"...buimaca te duci sa alaptezi..termini cu alaptatul...ajungi in camera...in jurul orei 7 in speranta ca vei mai fura o ora de somn..dar iar se deschide usa...si auzi niste pacanituri in pereti...e infirmiera care spala pe jos..apuci sa motai jumate de ora..si in jurul orei 8 iar intra o asistenta care urla " fetele - mergeti cu un absorbant la toaletaaa"...si lauzele isi iau frumos chiloteii + absorbantele si se infiinteaza la usa asistentelor...Si tot asa, numa' de odihnit nu te odihnesti in rest mi s-a parut ok..

Multumesc frumos

Legat de hainute...cam cate si cam ce sa-i iau? Data trecuta inca nu se practica adusul hainutelor si nu stiu ce sa iau...

Imi aduc aminte de programul lauzelor Imi aduc aminte ca am nascut pe la 8 seara, toata noaptea nu am dormit de emotii si nerabdare sa-l revad pe David, apoi a inceput programul descris de tine si cand sa apuc sa inchid un ochi au inceput vizetele Eram cam praf...

Legat de hainute : body-uri sau bluzite cu pantalonasi. Eu am stat 3 zile in spital, si am avut 3 schimburi pentru ea.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Ursulet si eu zic ca si Cristina, daca ii ai f plini, mai intai te mulgi un pic, pana vezi ca iese lapticul usor, sa nu se mai enerveze fata. Daca si dupa ce a supt ii simti plini, te mai mulgi un pic pana ii simti ok. Eu nu ma mulgeam niciodata pana sa-i golesc de tot, dar dupa ce am facut febra de nu ma puteam ridica din pat nici pana la patutul copilului, am avut mare grija.

Legat de discutii, in cateva saptamani o sa vorbim toate de bebici

Faith multumesc. Asta nu stiam cam cate hainute sa iau pt bebe. iau si eu 3 schimburi si mai pregatesc cateva acasa, in caz de ceva.

Vroiam sa va mai zic ca mi-am comandat de pe net super tampoane pt lauzie de la Chicco. Sunt imense, dar foarte bine facute, cu vata. Nu am dat mult pe ele si este un pachet imens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Olga, nu mi-am sunat dr..Am vb cu prietena mea, care a nascut cu o luna inaintea mea si mi-a spus ca exact asa a patit si ea cu lohiile: Chiar credea ca i-a revenit ciclu asa repede, pt ca ii curgea mult, rosu , avea dureri si balonare. deci se pare ca asa sta treaba... Oricum mai vad cum sunt diseara, ca azi nu prea mi-a mai curs..

Merg la nani, ca Filip doarme si o culc acum si pe Sarita. Sper sa fur si eu macar jum de ora de somn..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput