Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 3
teolinda spune:
Buna seara!
Eu azi am intrat in priza.. am dat o tura cu aspiratorul prin casa si am dat zapada de pe terasa din fata casei. Restul.. maine sa se ocupe Robert si mama.
Astept sa vina R cu mama, Nicolas si Maria. Le-am facut micutilor orez cu lapte. Pe Cosmin l-am dat o tura pe la zapada pentru ca nu mai batea vantul astazi.
La TV zic ca la magazine nu prea mai au marfa. Eu trebuie sa ma duc cand vine Robert la cumparaturi... sa vad ce-oi gasi sa pregatesc pt maine.
SILVI - tu racita, Alain racit , vizita cu copil de 8 luni? Nu ai contramandat? Macar le-ai spus ca sunteti raciti? Eu daca am probleme de-astea le spun musafirilor si anulez sau daca urmeaza sa merg in vreo vizita intreb de starea de sanatate a copiilor. Cam paranoica sunt, nu?
Nici eu n-as putea sa las baietii in vacante cu nasii lor . Oricum nu mi i-ar lua. Pe nasii lui N nu i-am mai vazut de la botezul lui Cosmin (aprox. 2 ani).
Eu... in calitate de nasa... cum am zis i-am luat pe 2 dintre finii mei. Mai am 2 finute carora le place cand vin la mine si plang cand trebuie sa plece. Una dintre ele i-a spus lu' maica-sa ca o sa fuga de-acasa si o sa vina la mine ca eu o iubesc. Bine maica-sa e cam varza si se poarta f. urat cu ea. Cum ei stau la cateva case distanta de noi au preferat sa rupa legatura cu noi ca sa nu se ataseze copila si mai mult de noi.. Pardon de expresie.. O NEBUNA.Daca va spun ca desi stau la curte nu ii da voie copilei (are 8 ani si jumatate) sa iasa din casa si nici ea nu sta cu ea in curte desi este CASNICA. Asteapta sa vina barbata-su de la serviciu pe la 5-6 si sa scoata el fetele din casa.
Iuliana - distractie placuta la turcaleti.
Eu m-am hotarat inca de anul trecut sa sustin "turismul romanesc" Asa ca am in cap niste evadari pentru intreaga vacanta de vara.. mare/munte/mare/munte... abia astept pe de o parte, da' pe de alta ma apuca depresia pt ca incepem scoalala finalul distractiei.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
salutare
Maraki plansele le-am luat de la o librarie din iancului....merita
Lili si eu maine vrea sa merg la cora...sper sa mai gasesc cate ceva
Toanca mai pune linkul cu destinatia de vacanta sa ne clatim ochii
azi am fost la scoala si am fost tare mandra de fata meaca au laudat-o profii de mate si romanaca daca va merge tot asa va fi bine la examen...Doamne ajuta!
maraki spune:
eu pe astea le vreau pt Angelo Comoara mea iar steagul Eu este pt ca traieste in Germania si deocamdata are 3 nationalitati pana la 18 ani cand va decide singur ce o sa fie.
Silvi stiu ca multa lume spune ca nu merita sacrificiul, copiii cresc etc. Stiu insa cum au crescut copiii mei fara unul din parinti si pe bune ca se simte ceva,ceva.
Toanca pe mine nu ma mai intereseaza viata de cuplu Mi s-a taiat demult Am imbatranit
revin, e angelo langa mine si vreau sa faca dush
fetele
Bumbi, ce spui tu acolo cu fluturasi in stomac dupa atatia ani, se poate intampla cu o singura persoana in toata viata. Daca ai norocul sa o intalnesti esti tare, daca nu....eu am avut o relatie de 6 ani si stiu ce spui
Toanca pana la urma ce ai in stomac? gaze cu a de la apa sau cu a de la roman? se potrivesc in context amandoua, lamureste-ne
andiaroro spune:
Stai linistita, Lili, ca si eu sunt tot paranoiaca...previn, intreb, cand e vorba de boli.
Lasa, ca va descurcati voi, doar sunteti intre cunoscuti. S-o gasi vreo maslina si-o bucata de paine (tort) pentru fiecare.
Silvia- Sper sa va faceti bine repede. Ti-am lasat un mesaj. Nu stiam ce se muta la tine boala
Maraki-relistic vorbind, nici nu vad eu cum ai putea tu pleca cu Angelos din Germania. Cred ca te-ar urmari grecoteii si-n gaura de sarpe.
Iuliana- De unde chestii de imunitate, ca fr sunt cu "naturalul". Totul ein fructe si legume.
Cosmi- Suntem langa D, dar nu ne ambalam cu dusul...Acum n-am mai fost din Ajunul Craciunulu, ca n-am innebunit sa umblam prin frig. Dar as minti, sa zic, ca astora nu le place de fiecare data. Chiar se distreaza acolo.....
Gio- Te-ai agitat astazi cu personajele potrivite....
Cum tot intarzie Cristi si eu nu tr sa misc ca pleaca Anastasia din pat, sa va zic cu ziua lui Alex. Un fel de tara arde....
Cum bine stiti, noi n-am facut niciodata mare tambalau. Am chemat mereu copii din vecini acasa. Intr-un an, am fost cu Alexandra la Disney(cand a plans din cauza sobolanului cu tortul), in altul am fost la acvariu cu Kosta. In sf, chestii calme....Problema e, ca asta e tare "popular " la gradinita si l-au chemat o groza de copii la aniv lor. Cum asta e ultimul an de gradi, a inceput cu vaicarelile, ca el vrea sa-i invite pe toti. Cum e si normal, de altfel.
Noi, unde naiba sa bagam atatia copii.
La Mac nu ne primeau decat cu max 10,+ ca ba aveau animatoare, ba n-aveau, etc...Pana la urma mi-a zis o mamica de la dans ca s-a infiintat un parc de distractii misto chiar langa noi. E creat de o televiziune, Gulli( un fel de Minimax) http://www.gulli-parc.com/Francais--Les-cabanes--VillaStar.phtml
Acolo ne primesc cu 15 invitati, dar e scump ca naiba. Acum ce naiba sa facem. Ne-am zis ca recuperam pentru anii trecuti cand n-am facut mare circ, nu-i mai luam decat un cadou simbolic si scapam de belea.
Ma rog, chiar si asa am fi avut mai multi copii pe lista. Am invitat in functie de prioritati. In primul rand, cei care l-au invitat deja si 2 cu care e el fff bun prieten. Restul, au trecut in lista de rezerve, in cazul in care refuza careva dintre primii.
Si-au inceput circurile.
A doua zi, dupa ce-a dat invitatiile, a venit fff trist acasa, ca toti copii au spus ca accepta invitatia, in afara de Remmy, care nu vine, fiindca a zis maica-sa ca nu-l lasa, fiindca Alex e un baiat rau. A si bocit Alex, fiindca l-a durut fff tare chestia asta. Remmy asta e un cambogian, care-i vine pana la buric, pe care el il ajuta la activitati, are grija sa nu cada la sport, il ajuat sa-si duca tava la cantina, il apara de ceilalti. In sf, vazandu-l asa mic, a simtit mereu nevoia sa-l protejeze. Printre suspine mi-a zis ca si Remmy i-a spus ca e trist ca maica-sa a zis asa despre Alex si ca nu-l lasa...Culmea e ca o stiu pe maica-sa ca i-am spus de vreo 2 ori ce scrie pe afisele de la scoala (n-o stii sa citeasac in fr, de ma intreba pe mine ce zic aia acolo).
Ma rog, lui Alex, i-a trecut , ca a invitat-o imediat pe Arina (rusoaiaca lui) si a acceptat.
Dar stateam si ma gandeam, ce usor poti sa faci sa sufere niste copii cu niste vorbe aruncate in vant. Nu putea sa-i zica: nu te las, ca avem treaba sau ca nu stiu unde e......sau orice alt motiv. In sf, alte culturi, alte obiceiuri.
Alex incerca sa gaseasca explicatie: mama, eu cred ca mama lui Remmy a aruncat din greseala la cos hartia cu invitatia si nestiind care-i adresa si cum sa mai ajunga acolo, a mintit ca sunt eu rau ca sa gaseasca motiv.
Alta belea cu 3 fetite, care se joaca mereu impreuna. 2 l-au invitat la aniv lor, dara 3-a nu si nici nu se joaca cu el (eu o banuiesc ca-i f timida). L-a intrebat una dintre celelalte, de ce n-a invitat-o si pe a 3_a. Iar Alex a spus adevarul: ca eram 15, ca ea nu m-a invitat si nu se joaca cu mine( se joaca doar cu celelalte 2)....Eu chiar ma gandisem, ca as fi invitat-o si pe ea, daca puteam.
Iaca, cate pb si nici macar nu sosi ziua cu pricina...Ce-o mai fi atunci. Mai bine roboteam 2 zile la tartinat, decat sa am de rezolvat atatea sensibilitati...
toanca spune:
Cosmi, uite am mai pus inca o data linkul:
http://www.xanaduhotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=1&hotel=Xanadu-Resort-Hotel
Maraki, haide mai cum sa spui ca ai imbatranit???Esti inca tanara. Esti de admirat ca poti sa faci atatea sacrificii.
A....si am gaze cu a de la roman
Ana, deci numai fructe si legume? Nimic, nimic de imunitate?
Liliana, tare ciudati vecinii: cum adica se ataseaza coilul rea mult de tine?
In cazul in care rin absurd nu intru maine ii doresc lui Cosmin LA MULTI ANI, sa creasca mare si frumos si sa va bucurati de el!
dia_tm spune:
LA MULTI ANI COSMIN !
Gio, merci ca te ocupi de lista! - mie imi place mult cum arata..
Cu zilele astea de nastere...noi inca n-am stabilit nimic, si deja Adri a primit o invitatie pentru 11 februarie...pe aici se organizeaza lumea din timp; trebuie sa gasim si noi o locatie draguta si sa ne hotaram...
Multumesc mult de raspunsuri si idei .
Adri e super ok cu nasii, si cand suntem in Tm mai sta la ei peste noapte ... iar cu fetele lor se intelege super; acuma insa va fi un an intreg in care nu s-au vazut, si intr-un an se mai pot schimba multe;
De fapt cea mai mare problema a mea este ca nu as vrea ca Adri sa o perceapa pe bebelina ca motivul pentru care ea trebuie sa plece de langa mine, sau motivul pentru care eu nu pot sa merg cu ea ... momentan e agtat de incantata ca va avea o surioara, si n-as vrea sa fac nimic care sa strice relatia dintre ele.
Noroc ca pana la vara mai e multa vreme si mai avem timp sa discutam si sa ne hotaram.
Week-end placut!
(si daca puteti, trimiteti-ne si noua un pic de zapada )
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
G_I_O spune:
In primul rand, vreau sa-i urez lui Cosmin si aici un sincer si calduros , petrecere frumoasa, sanatate si numai bucurii!
Lili sa va traiasca mezinul si numai bucurii sa va aduca alaturi de fratiorul lui Nicolas!
Silvia zic si eu ca si Lili nu mai bine anuntati sa decida parintii daca vin sau nu cu un copil mic la voi? poate nu vor sa-si expuna copilul la virusi...
Sanatate maxima! sa va faceti bine rapid!
mersi de link....ma uit si eu peste el.
Iuliana asadar ati si luat biletele...fericitilor. pe cand plecati? in vara sau toamna?
Voi pune iconul dansatorului in dreptului lui Matei.
Cosmi felicitari pt Bianca! are un mare hop anul asta....ii dai ceva ore? Cumnata ii da nepoatei de mate de nu stiu cati ani si tot degeaba...nu s eprinde de ea si pace.
Maraki alege doar un icon pt Angelos, please.
Mai, eu sunt de acord cu Silvia si Iuliana oricat mi-as iubi copiii, nu as putea sa stau langa un barbat daca nu-l iubesc...doar pt ca ei sa creasca fara tata. Nu sunt egoista, dar totusi trebuie sa te pui si pe tine pe primul plan alaturi de Aggelos. La tine exista riscul sa nu te lase sa pleci cu A. din Germania....dar la o separare te-ai gandit? ramai acolo, dar stati separat si poate iti refaci si tu viata....esti tanara si frumoasa....
Lili of....si eu ma gandeam de dim. ca in toamna incepem balamucul. C zicea ca mai sunt 8 luni pana atunci, sa ma calmez....dar doamne ce bine a fost pana acum......
Dia sa inteleg ca am nimerit iconul pt Adri?
de acelasi motiv mi-a fost si mie teama cand l-am nascut pe Edi si de aceea nu l-am lasat pe Marco nici la bunici in Alba....a mers doar cu noi peste tot...nu vroiam sa se simta inlaturat.
Dar acum sunt mai mari si cred ca le putem cere parerea si inteleg si ei mai bine cum e situatia.Ana of ce probleme cu petrecerea...si copiii sufere cel mai mult la niste vorbe aruncate in vant de unii. Saracutul de Alex, inteleg ca a ramas socat de ce a zis mama lui Remmy. dragul de el, cauta motive sa inteleaga de ce a zis asa....
Nasol ca nu gasiti locatii de party-uri pt mai multi copii.
La noi e fain ca e la privat si sunt putini in grupa, asa ca noi i-am invitat pe toti, dar sunt vreo 2-3 care nu prea participa la asa evenimente, nici parintii nu stau la povesti cu noi astialalti..
super arata locatia ...si ce vad...o poza cu baietii si cu bey-urile si arenele aferente.
Marco aseara a fost la ziua unui coleg de grupa, si-a tinut-o acasa...azi trebuia sa mergem la altul, dar s-a imbolnavit si a anulat tot.
L-am dus pe M la respectivul, ajunsa acasa a inceput Edi: une-i Mato? une-i Mato?...pe urma...meg ziua Dados. cred ca au vb copiii la gradi si cum dupa ce se trezesc sunt toti impreuna si Edi e cu frate-su si cu colegii lui...io fi auzind pe astia vorbind.
Binenteles ca ne-am dus toti 3 dupa Marco si am mai stat vreo jumate de ora acolo, picea era in extaz, a facut scandal cand am plecat de acolo.
sincer mi-e groaza din toamna ca va merge singur la gradi si el e invatat cu Marco.
va las, ca m-am prea intins azi.....
si weekend frumos!
maraki spune:
hello si de la noi,
La multi ani Cosmin, sa cresti mare frumosule si sa fii mereu sanatos si cu multe bucurii si noroc in viata
Gio de ce doar un icon? nu se pot pune doua? Daca nu, il aleg pe cel cu comoara Nu vreau sa ma separ ca mi-ar fi foarte greu aici. Este crima si pedeapsa sa ajung a ajutor social Te purica astia si te cheama mereu la ei cu tot felul de hartii, te verifica intr-una. Ar inseamna sa fiu pe drumuri la social tot mereu. Plus ca m-as descurca greu sa ajung singura in anumite locuri, nu am invatat toate drumurile chiar daca as avea masina.
Sa va mai spun ca azi e zi de cumparaturi si mi-a lasat giorgos dimineata salariul meu? Anticipat ca inca nu a intrat in cont, a lasat de la el in baza banilor mei de sapt viit. Alta relatie cu necunoscut nu imi surade M-as fi putut intoarce oricand la cel cu care eram logodita inainte de Giorgos pt ca tinem legatura. Acum acceptam realitatea, trebuie sa stau aici pt Agelos.
cosmi1975 spune:
seara buna fetele...
COSMIN ,sa ai parte de tor ce e mai bun in viata!LA MULTI ANI
azi am fost pe drumuri toata ziua...sapatamana viitoare verisorul meu are cununia,iar aseara ne-a dat si vestea ca o safie tatictare ne-am bucurat
Bianca este la o alta petrecere a zis ca vine la 10,sunt cu ochii pe ceas.I-am adus lui papan literele de la munca si am ramas muta cand am auzit ca le stie cam pe toate.
ANA asa-a unii parinti si pe urma se mira de ce nu au prieteni copiii.Sigur o sa aiba Alex o petrecere pe cinste.
Maraki ,eu nu cred ca nu mai un pui de fluture pentru Giorgiosaltfel n-ai putea chiar daca ai avea 10 copii.
Dia lasa ca recuperati la anul cu vacanta.Cum te simti?
G I O noi de anul asta i-am pus Biancai mediattii ca sa fim si mai linistiti.Cumnata ta sigur nu a gasit persoana potrivita,altfel nu se explica sa faca de atata timp meditatii si sa nu fie foarte bine.
Toanca super destinatie...
revin
maraki spune:
Cosmi are dreptate in privinta meditatorului. Prietena mea avea probleme mari cu fiul ei in varsta de 16 ani. Chiulea intr-o veselie, avea medii neincheiate, note mici care le lua... I-a bagat meditator si s-au vazut rezultatele, notele lui erau de 7 dupa inceperea meditatiilor.
Astazi m-am innoit Mi-am cumparat o pereche de jeans pe care am pus ochii in urma cu o saptStramti, prespalati, buzunare misto si talie joasa M-au costat 40 euro dar am avut pusi deoparte 50 de care nu stia GiorgosSi pt ca am gasit in C&A cizme la reduceri cu 12 euro de la 24-30, mi-am cumparat 3 perechi Am gasit si pt Angelo costum de politist german, era unul singur nr lui si trebuia sa cumpar din timp pt ca au pus afis la gradinita ca va fi carnaval dar deocamdata fara data. Tema este in uniforma iar Aggelos a ales bineinteles politist. De vreo 3 ani spune ca vrea sa se faca politist cand creste mare