Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

pe prima pagina e lista Ana.
eu ziceam ca daca tot esti departe de tara si te sacrific...sa ai si pt ce.....Maraki se sacrifica pt copil, dar nu e de ajuns pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Pe-aici nu a trecut plugul nici pana acum.. Noroc cu "interventia platita" ca am eliberat strada noastra si a putut R sa plece dimineata la birou. Mi-a zis ca mai in camp unde-s niste curbe nu-i zapada deloc pt ca a spulberat-o vantul dar in schimb e super gheata pe jos. Nici in oras nu e prea grozav... aluneca dar s-a circulat incet si a reusit sa ajunga intr-o ora la birou (de la sud-est la nord).

ANA - super ca-l lasi pe Alex la bunici. Important este sa se simta copilul fericit. Si eu in copilaria mea eram plecata in toate vacantele in cantonamente. Cand eram mai mica.. pe la 9-10 ani imi era foarte dor de-ai mei. Apoi mai pe la 14-15 ani abia asteptam sa plec si nu concepeam viata fara sport si cantonamente.

MARAKI - si eu am avut paduchi cand am fost mica.. la gradi si in primele 2 clase primare.. le luam de la niste copii cu care ma jucam pe strada la bunici. Aveam o"atractie" deosebita pentru ei. Bine asta mi se intampla doar vara.. defapt atunci apucam sa stam "cap in cap" la joaca. Oricat ma certau ai mei si imi spuneau sa nu ma mai joc cu copii aia ca au paduchi.. degeaba eu tot calare pe ei eram. Am avut noroc ca la gradi -scoala nu m-au gasit niciodata da' numai eu stiu ce patimeam cu dezpaducherea. Nu era simplu deloc si nici sampoane speciale ca acum ci spirtu'... gazu' si pieptanul.Acum ma amuz de ce-i terorizam pe-ai mei si ei pe mine in fiecare vara.
M-am gandit eu ca si cu paduchii astia e o chestie... ii luam doar eu si desi ma jucam cu verisoara-mea (mai mica cu 3 ani) ea nu lua, mama, bunica cu care mai dormeam in pat.. nu luau... deci erau DOAR ai mei.
Imi pare rau de situatia ta cu G. Uff.. Urasc sistemul asta "fiecare cu banii lui" asa au fost socrii mei. Cand m-am mutat cu R primul lucru mi-a zis ca el vrea sa punem banii in comun ca lui nu-i place cum procedeaza ai lui.. aia nu e familie.
Super tare Angelos ca-ti face traduceri.
Cum a zis si ANA - cauta-ti motive de bucurie in orice moment.

COSMINA - din pacate sunt multi oameni pe lumea asta dispusi sa calce pe cadavre doar pt a le fi lor bine. Urat..Relaxeaza-te si gandeste-te ca orice se va intampla sa fie ceva din care sa-ti fie tie mai bine pe viitor.

GIO - super.. vacanta cu 5 familii. La noi vara nu prea am reusit sa mai facem gasca mare.. da' iarna am facut mai repede. Poate pentru ca vacanta de iarna-i mai scurta si toata lumea pleaca deodata iar vara posibilitatile de stabilire a vacantei sunt pe o durata mai lunga de timp...Sa aveti bafta sa gasiti ce va doriti.

DIA - sa stii ca si noi am luat-o pe nepotica (finuta) mea cu noi in Turcia acum 3 ani. Ea avea 4 ani atunci. E-adevarat ca sta si foarte mult timp impreuna cu noi si este obisnuita cu noi. A fost ok mai ales ca ea mai statea si pe la bunici de obicei deci nu s-a plans de dorul parintilor.
Da' vorba lu' GIO cere-i parerea si Adrianei.Noi am incercat cu Maria sa nu o suparam foarte tare mai ales pentru ca era la o varsta destul de mica si era si mofturoasa cu mancarea. Asa ca preferam sa o lasam "mai moale" chiar daca aveam acordul parintilor sa o 'ciufuluim". Da' si ea era 'excroaca sentimentala' si stia ca daca plange o lasam in pace.
Alta data.. acum 4 ani l-am luat pe un fin de-al nostru (avea 8 ani) la Horezu. Tocmai pentru ca ai lui nu aveau posibilitate sa-l duca in vacanta . A fost ok... doar ca uneori mai cadea pe ganduri.. se gandea ca ce bine ar fi fost sa-si permita si parintii lui sa fie cu el pentru ca i-a placut pe unde l-am plimbat noi. Nu e cazul la voi... ca situatia e clara... nu puteti merge din cauza de bebe.

Eu inca nu l-am trimis pe Nicolas in nici o tabara si in afara de faptul ca mai ramane la mama cate 2-3 zile nu a fost despartit de noi. Oricum chiar si-acum este la mama (noi fiind izolati de zapada) dar nu mi s-a parut ca i-ar fi dor de noi. Noi nu mai suntem asa de disperati pentru ca nu-l avem pe el langa noi, ne gandim ca atata vreme cat este el fericit restul nu mai conteaza. Oricum il avem pe Cosmin cu noi si n-avem nici noi timp sa dupa Nicolas.

GIO - eu zic ca da... ii facem ziua maine. Chit ca se duce R si recupereaza musafirii de la benzinarie (1,5km de-aici) ca sa nu fie nevoiti sa vina prin nameti.
Azi .. probabil dupa ora 20:00 ne ducem dupa cumparaturi.. o parte le-a mai facut si mama pe care o recuperam astazi de la ea impreuna cu N si Maria... Sa vad ce mai gasesc pe la Real ca deja mama mi-a zis ca nu a gasit ficatei.. desi a intrat in 3 magazine.. probabil din cauza zapezii s-au terminat proviziile. Da' oricum ceva, ceva tot pregatesc eu...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

asa vreau eu la Nicolas, please GIO

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar....am inscris copilul la casa 1 invatatoarea azis ca daca ii seaman Biancai o sa fie ff bine...am asigurat o ca va fi si mai bine,l am inscris neoficial pt ca directoarea a zis ca dupa 5 martie incep inscrierile oficiale,iar noi vom intra in etapa a 2 a pt ca nu suntem arondati scolii.Inscrierea se face on line,dar directoarea care mi a fost colega la un curs a zis sa nu mi fac griji

Marakiasta insemana o mama care e mama...stiu ca nu ti e bine dar eu zic ca daca ati discuta mai mult poate rezolvati,clar exista ceva sentimente ca altfel nici n ati putea locui impreuna.Cat despre bani...am mai auzit si la alte familii asa ca nu ma mir,asa cum am mai auzit altele mult mai grave.

DIAce sa zic...nici eu nu cred ca l as lasa pe papan...dar si sa stea printesa acasa tot nu e ok

G I O si eu am inteles ca e super in Croatia...lui papan i se potriveste bebele care papa tzatza...ca asa e de dependentglumesc,ma gandesc si iti scriu. Multumim pentru ca te ocupi de bebeianfeb

ANA norocosi sunteti ca puteti merge la Disney cand vreti.

Silvi sananate maxima la AlainSunt sigura ac ai sa alegi o locatie de vis.

revinnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Lili m-am executat.

Astept si urmatoarele idei....aveti 20 de zile incepand de azi...pe urma nu mai pot umlba la prima postare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu as vrea asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

eu am terminat fripturica si orezul....credeam ca sotul e jos la birou, cand colo e plecat....asta e...mai stau putin si plec si eu prin oras....e ziua soacrei si sa mor de stiu ce sa-i iau.

Lili super ca a reusit sa mearga R la job. Saraca Bee departe de copii. sa dea DD sa ajunga acasa cat mai repede.
asadar maine va petreceti...spor sa ai in toate.
Sper sa se concretizeze planul nostru...iti dai seama ca majoritatea va putea in aug., cand e plin sezon si full peste tot....dar sa speram ca ne adunam sa mergem.
Cosmi super ca ai rezolvat si tot intr-a 1-a l-ai bagat. Ai nostri nu sunt de cls.0, oricum vor repeta tot ce fac acum in gradi...era culmea sa repete de 3 ori...isi pierdeau total interesul fata de scoala.
Dia depinde si ce raport are cu nasii ei Adriana. Eu nu l-as lasa pe Marco cu nasii nostri, sunt cam impartiali si daca in vacanta l-au certat pe Marco de fata cu noi si tot marco trebuia sa cedeze, nu stiu ce ar face cand nu suntem noi acolo.....asta e doar un exemplu. Dar ar putea sa mearga cu bunica si cu ei.
Iuliana super destinatie....frumossss...nici nu vreau sa stiu pretul. Luati acum ca sunt oferte bune si mari reduceri. Imi zicea o amica ce lucreaza la paralela 45.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova- Merçi!

Noi in povestea de mai sus, ne-am dat peste cap sa-i fie musafirului bine si i-a fost. Dar pentru noi n-a fost o vacanta reusita. Ca sa nu mai zic, ca eu am fost cumplit de obosita cu 3 copii. Inca o alaptam pe A, mai aveam si altele pe cap, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Saluatre si de la noi.
GIO, am luat deja biletele; ce-i in mana nu-i minciuna
Daca poti, eu pentru Matei as pune:; tare mult ii place sa danseze; isi pune muzica si nu se opreste din dans si are niste fuguri in el
Lili, deci tot in nameti sunteti. Distractie placuta maine!
DIA, GIO are dreptate; trebuie sa vezi ce vrea si Adri; eu cand eram mica mergeam destul de des in concedii cu prietenii de familie, fara parinti, si intotdeauna a fost totul ok.
Cosmi, deci pana la urma clasa 1. Bravo!
Maraki, imi pare rau de ce aud ca se intampla cu tine.
Acum, departe de mine gandul de a te judeca, dar decat o asemenea viata, mai bine lipsa; e important intr-adevar ca tatal sa fie langa copil, dar la fel de importanta e si viata de cuplu; or cum aceasta lipseste....
Nu sunt in pielea ta si nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar ceea ce ti se intampla tie nu mi se pare normal si parca sa te sacrifici numai sa creasca copilul cu tata......
Ana, nu ii dai nimic pentru imunitate?
Bumbi....ai ramas inzapezita de nu mai intri pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare la noi e frig si sunt racita si eu asta mai lipsea e aiurea tare maine asteptam invitati la noi vine un coleg de-a lui Jp cu sotia un bb de 8 luni la noi si noi raciti asa ma enerveaza de mor. Si mie imi e adesea dor de tara si adesea stiu ca nu e rational dar imi pare rau ca am plecat din Ro desi stiu ca nu aveam never asa conditii in tara, pe de alta parta asa m-am obisnuit sa fiu departe de ei sa vb al telefon ca intr-un mod bizar imi ajunge si asta si nu merg in tara mai des de o data pe an,cine sa mai inteleaga ...Oricum cred ca un gol si und or e in sufletul oricui plecat din tara greu de explicat eu una nu ma vad traind in Romania acum, m-ar enerva o mie de lucruri dar am in minte o Romanie frumoasa a copiariei mele :) de care imi e dor.
Maraki tare rau imi pare ca esti trista si te inteleg ca esti cam in imposibilitate de face ceva concret, te admir ca ai asa putere de sacrificiu eu nu as putea desi stiu ca poate ar fi mai bine pt copil, o sa vezi tu cum evolueaza lucrurile cand mai pot inca suporta ....numai tu stii . Mersi de laudele cu tinuta de bucatar astept sa imi comand acum niste tinute colorate de bucatar pe net, am ochit una rosie si una neagra pun poze cu mine imbracata asa pe cand le-oi avea
Ana buna startegia ta cu lasatul in tare eu inca n-am avut curaj si anul asta parca il aud pe JP ca acum cand are Alain curte si plateste o gramada pt asta vreau eu sa il trimit in tara
Giova tare buna ideea ta cu Croatia si-ar putea face si sotul pe plac sa conduca pana acolo. O sa caut ceva de inchiriat casa sau ap. Pt voi in Italia as zice ca tot o casa inchiriata ar iesi mai bine daca sunteti mai multi uita-te pe www.casamundo.fr vezi ca e international si eu pe toate tarile au case bestiale de inchiriat.
Iuliana faina vacanta o sa aveti o sa vedem si noi Turcia o data cand o sa o legam de o vacanta de Ro
Maraki ca am uitat aperitivele madlene sarate si miniquiche le-am pus doar poza la ultimele posteri ale mele pe facebook nu sunt in album, pun azi reteta .
Gio ma uit la lista si iti spun ce ar merge la Alain

Mergi la inceput