Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 11
G_I_O spune:
Neatza!
eu sunt chiauna de somn...s-a trezit de vreo 2 ori Edi plangand azi noapte...sper sa nu inceapa etapa cosmarurilor ca mor. Dintii ii avem pe toti.
Iuliana felicitari pt. avansare...pai cu atatia oameni sub tine, ar trebui sa intri mai des pe net....da-le lor de munca.
saracul Matei ce o mai trage si el cu burtica.
Dia pai Marco ar fi ok, inaltimea medie la varsta lui 116m.
Nu mi-e frica ca va ramane pitic, eu am 1,68 si sotul 1,89....are cu cine semana lungan....doar ca ori are puseee de crestere cum are acum, ori se va inalta in scoala ca si tat-su.
pe mine ma intriga faptul ca are vreo 2 colegi inalti...cu mult peste media lor, dar parintii sunt mai micuti, nu sunt inalti defel.
Asadar te-ai ingrasat mai mult decat trebuie....of...incearca sa mananci mai multe legume, fructe...nu poti s amergi la un nutritionist? sau mananci normal si dupa ce vine bb slabesti prin alaptat si un regim echilibrat sa nu dauneze laptelui.
Silvia ai mare dreptate la faza cu jumatatea. una eram cand ne-am cunoscut si alta suntem acum dupa 14 ani de stat impreuna si vorba ta...am trecut prin multe, bune, rele, ne-am schimbat noi perceptia de a vedea lucrurile....
Noi cel mai bine ne simtim cand mergem la Alba, lasam copiii la ai mei, iesim cu prietenii, avem o noapte numai a noastra...ca pe vremuri...nu avem grija ca plange la noapte, ca face pipi in pat, etc.....
Maraki sosul ala alb nu e sos besciamella?
legume la gratar si mie imi plac, eu le fac afara pe plancha...zuchinii, ardei, vinete....o bunatate...acum iarna mai rar...prefer broccoli si dovleceii la steamer si morcovii in putin unt sa se faca in tigaie.
Cosmi sanatate maxima sa ai si refacere rapida!
am inteles cu tocurile....we la varsta cand ii place sa pozeze in diferite ipostaze si haine/papuci. doamne cate poze am si eu asa.
bumbita spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI , IARINA!!!! MAMI MAGDA LA MULTI ANI SI TIE!!!! CUM FU ACUM SASE ANI?
aliiiiii te chemai si intrasi sau de unde coincidenta?! zi-ne de voi...macar trei-zece-...cateva vorbe....
ioana bine ca te-ai linistiit si ca sunteti siguri ca ati luat decizia buna. o sa le fie bine ca sunt mai multi copii de la gradi si la scoala. o sa vezi...azi dani meu e pe la voi prim tm!!! sa aveti grija de el pe acolo....
cosmi sanatate macima...mai baga si un vin fiert cu lamaie / portocala...pe langa medicamente sau sa-ti faca gabi o frectie buna ce-mi place mie cand pove de bianca ta...cum se transforma ea din ce in ce mai mult intr-o domnisoara adevarata...
marakina esti mortala cu ...ca nua i timp, ca esti obosita....saracul G ....
maraki spune:
Buna dimineata de la -9 grade!
Dia mi se par putine kg luate in sarcina pana acum Nu stiu cum a putut sa se gandeasca dr-a doar la 4-5 kg pt ca este imposibil. Numai bebe, placenta si apa ajung la vreo 10 kg.Ce sa mai zic eu care luasem 36 kg cu Angelo?
Silvi nu stiu ce sa mai zic...m-am certat cu Giorgos dimineata. Nu a fost normal sa auda Angelo cand era pe picior de plecare, imbracat pe hol, ce ne spuneam noi...Giorgos a spus ca imi da banii pt cumparaturile de sambata. Tot m-a amanat, i-am cerut aseara si a tipat la mine ca o sa mi-i dea. Dupa faza asta nu am mai vb iar cand m-am dus sa ma culc, ar fi vrut si el ceva Asta ajung la concluzia ca ma considera sclava lui! Ma speculeaza cand vreau ceva, parca as fi luata din strada si trebuie sa platesc in natura Am avut faze cand spunea ca daca vreau cumparaturi, trebuie sa prestam. Voua vi se pare normal? Mie nu!Si vorbim aici de mancare nu haine sau stiu eu ce toane de ale mele ca de astea nici nu poate fi vorba. Acum dimineata a spus ca vom face totul jumate ,jumate, de parca eu am salariul lui
Angelo poarta 128 la tricouri iar la pantaloni 122 este fix ca lungime.
maraki spune:
Bumbi nu-l compatimi pe Giorgos ca nu merita! Au fost faze cand pt un pachet de tigari cerea prestatie.Spune si tu, cine ar fi stat cu el in locul meu? Nici pe centura daca se duce, nu gaseste vreuna sa presteze pt un pachet de tigari.
bumbita spune:
diana nici mie nu mi se pare ca ai pus mult...de-acum incepe greul...pe ultima suta de metri....mai ai rabdare? tot fetita e? adriana nu e nerabdatoare? le veti face camere separate sau impreuna? am si eu un stres...noi din toamna vom modfiica camera copiilor...vrem sa le luam paturi suprapuse si sifonier cu dulapuri pe un perete intreg....
marakina "te-o fi pedepsit " si el ca sa para mai incitant momentul...ce zici tu acolo..?!doar nu l-ai luat ca ti-a oferit o tigara? cum v-ati cunoscut voi?
G_I_O spune:
Maraki sunt socata de gandirea lui G. si zau ca te compatimesc...multe ai de indurat langa un asemenea om. Sper sa le poti duce pe toate....zau de stiu cat vei mai rezista asa.
Nasol ca v-ati certat in fata copilului. O singura data am facut si noi chestia asta si Marco inca isi aminteste...si a fost acum cativa ani...de atunci discutam dupa ce dorm copiii, daca avem ceva de discutat.
Marco poarta 122 la bluze/geci si la pantaloni i-ar trebui 120....122 ii sunt putin lungi, 116 scurti.
Bumbi, Ali a scris aici ca am intrat eu pe FB si am povestit cu ea...asta dupa ce ai pomenit-o tu. dar vad ca nu a mai scris....a zis ca nu prea are timp liber...servici, gradi, acasa cu teroristii. Iarina va merge din toamna la cls.0....sper s aintre ea sa ne zica mai multe.
Cat sta dani pe aici? se intoarce diseara?
cosmi1975 spune:
m-am trezit mai bine de dimineata , dar am transpirat foarte mult...ma tratez in continuare
LA MULTI ANI , IARINA!!!!
Maraki la Chianciano cred ca se va duce Reste foarte frumos acolo,sunt bai termale,o zona superba dar...o localitate foarte mica si nu stiu daca isi va gasi ceva repede de munca.Rudele mele sunt la 20 km de acolo.
Maraki eu zic ca trebuie sa comunicati mai mult tu si G. Daca incerci sa gasiti o solutie sa puteti trai bine.
Toanca felicitari pentru functia primita ...asta dovedeste ac esti super profesionista.
Dia ...nu-mi vine sa cred cand ma uit la Bianca cat de mare este.Asa de repede a trecut timpul...o sa vezi ce repede timpul
G I O il deranjeaza pe piticul ceva.Te-ai linistit cu scoala , cu doamna asa ca poti sa petreci la Arieseni cat mai bine.
Silvii...asa ca gandesc si eu cu jumatatea.Au trecut 20 de ani si inca mai avem multe de invatat
Stefan cred ca nu are nici macar 120cm ...are 20 kg si poarta 29 la picior...cel mai pricajit
revin
bumbita spune:
sebi are 116 cm si 24-25 kg...am pe ce pune mana si ce musca, mai ales.... edi e mai pispirel, are si o constructie mai ingusta, mai firava...
ioana, dani are deseara la 5 sau la 7 avionul de intoarcere...ii reprez pe cei de la european drinks intr-un dosar....la curtea de apel la voi ...
teolinda spune:
Salu' si de-aici.. tot cu ger cica -10gr la Bucuresti.. deci eu la periferie vreo -12.
Pe la 11:30 am avut un drum de facut pana la ANAF si cand m-am intors de-acolo mi-au inghetat picioarele in masina, am dat caldura doar pe treapta 1 (economie la motorina) mai mult pentru parbriz ca oricum geamurile laterale nu s-au dezghetat si ar trebui sa le curat cu racleta prin interior. Mi-am luat ghetele cu care merg de obicei la ski pt ca sunt speciale pentru temp. scazute si desi mi-am pus si 2 perechi de sosete... tot am inghetat. Nu am mers mai mult de 15 min cu masina. Si mainile mi-au inghetat cu tot cu manusile mele de piele captusite cu fleece in interior. Friiig taicaa, friiig!!!
MARAKI - ce sa zic... "grecotei obraznic" (no offence). Nu pot sa-ti zic decat multa putere sa treci peste toate incercarile. Pacat ca trebuie sa suporti de dragul copilului insa sper sa nu mai aveti conflicte fata de Angelos. Copii sunt f. afectati de ceea ce se intampla si sufera ff tare chiar daca nu o spun.
IULIANA- pai ce faci doamna nu dai sampania? Se poate? Promovare fara sa sarbatoresti? Felicitari si la mai sus!Sanatate lui Matei!
GIO - bine ca ti-ai luat de grija cu scoala. Cunosc perioada cosmarelor.. culmea ca si Cosmin s-a trezit azi noapte si m-a strigat. Am coborat la el i-am dat niste apa si am ramas la el in pat.. cred ca s-a foit vreo ora si ceva... Da' nici eu nu prea am avut un somn linistit toata noaptea. Chiar am comentat dimineata.. dupa ce ca si-asa e scurta noaptea ( ma culc in jur de 1 si ma trezesc la 7:30) mai mi-o scurteaza si copii. Duminica noaptea a venit Nicolas ca cica auzea zgomote.. apoi m-a tinut de vorba sa-l duc la dentist dimineata iar azi-noapte m-a frichinit Cosmin
COSMI - sanatate multa!
DIA - lasa ca ai tu timp si de dieta si de "alte lucruri"... curand.
Eu ii dau lui Nicolas bluze de 128 cm - la maneci sunt ok da'-s cam lungi peste fund. Cele de 122 sunt bune pana in talie da'-s manecile scurte. Pantalonii de 128 sunt cam lungi iar cei de 122 sunt scurti cu vedere la glezna. De-aici deduc ca-i "intre masuri". Are o bafta maxima... nu stiu cum naiba creste copilul asta ca mereu e "intre masuri". Poate si pentru ca-i slabanog d-aia masurile mari (128cm) se vad ciudat pe el.. zici ca-i de bogdaproste uneori.
Mai stau putin si o iau la picior... sa-l recuperez pe Nicolas de la gradi dupa care ramanem la mama la apt. pana la 18:00 cand il duc la karate.
Apropo de karate.. aseara l-am pus sa faca exercitiile pentru "examenul de centura galbena" si printre altele are de facut 10 flotari ( nu poate nici macare una), 25 genofexiuni (d-astea poate) si 25 abdomene ( culmea.. poate si d-astea).
Pe-aici se-anunta iarasi zapada. Ma sperie treaba.. din ce vad eu pe computer de maine pana duminica numai in "fulgi" ne tine. Macar se compenseaza cu gerul.. se pare ca se mai domoleste da' voi ramane fara masina.
O zi buna tuturor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
G_I_O spune:
am venit si noi acasa...am mers cu copiii in Real si i-am luat o pereche de ghete de la Melania (gen Clujana) la Marco. Au costat 50 lei, reduse de la 140 lei. Sper sa-i fie bune si la anul ca acum ii sunt putin mari...
asa ca el poarta la picior 29. dar tot ce i-am luat acum sunt 30 ca sa nu-i ramana rapid mici.
Bumbi super ca s eintoarce acasa in seara asta Dani.
E grasun Sebi....si Marco are 116cm, as vrea un 20 kg la el, nu mai mult...dar cine stie cand ajunge la greutatea asta.
In schimb Edi e exact opusul, si mai inalt si mai zdravan...el nu e asa firav ca si Marco...chiar ziceau azi educatoarele de la gradi.
Cosmi ma bucur ca esti mai bine, baga de toate sa te refaci.
Lili si la noi au fost alaltaieri -11 grade. M-a socat vara-mea azi de la Sibiu...a fost dis de dim. la analize si cica arata -31 grade.....n-o fi fost chiar atata dar pe acolo pe undeva.
Flotari face Marco, cu abdomenele e mai greu....bafta lui Nicolas pt centura galbena!
La dentist si noi mergem maine...la o maseluta ce-i lucreaza pe canal. La Nicolas nu i-a lucrat pe canal? de ce-i omoara rapid nervul? nu s emai poate salva?
si Marco e foarte cumintel...nu i-a facut anestezie pana acum, doar cu puff local si ii lucreaza mult pe canal, ii plombeaza....si tare cumintel sta.
Cosmaruri??? Marco avea 2 ani si 10 luni...eu gravida cu Edi...dormeam noptile de nu auzeam nimic....asa ca se trezea Clau la Marco...vreo 2 luni jumate au durat. la Edi mi se par totusi cam devreme....sa vedem daca se mai repeta sau a fost doar noaptea asta.
Intre masuri e si Marco, tot asa a fost...mor...si el e lung in maini....de aceea bluzele 122 ii sunt bune ca lungime a manecilor, dar in rest ii e lunga.
ce sa mai zic de hainele de la Zara...5-6 ani ii sunt mari. el poarta 4-5 ani.
Edi are de 2-3 ani si ii sunt fixe.