Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bai nenica da ce viteza aveti la scris
Eu de la munca slabe sperante sa mai scriu ca am de munca de nu imi vad capul; tocmai am fost promovata, iar acum am o echipa de 13 oameni in subordine si va puteti imagina...
Silvi, ai fost mortala cu intrebarea neinteleasa; da sincer zilnic chiar nu se poate! (zic si eu); deci zici tu ca si activitatile in domeniu te mentin in forma si te intineresc
GIO, bine ca macar neoficial ai reusit sa il inscri pe M la scoala.
Mai eu nu stiu exact cat are Matei: undeva in jur de 120 cm si oscileaza pe la 22 kg.
Teolinda, deci s-au distrat copios spiridusii;
Tare galant e Nicolas
Pe Matei nu l-am dus nici azi la gradi ca azi noapte iar i-a fost rau asa pe frigul asta napraznic a stat acasa. A mancat duminica mazare si l-a dat peste cap din cauza problemelor lui cu colicistul dublu rasucit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sunt super racitama doare corpul de zici ca m-a batut cineva,frisoane plus febra

ALIIII bine ai revenit...
ce faceti voi??

G I O e pentru prima data cand Bianca poarta tocurila cum o stiu sigur si-a pus pantofii numai la poze ca asa nu are nicio treaba inca cu chestii din astea

LILI super ati petrecut ,,,ce inalt e spiridusul taual meu cred ca e cel mai prapadit dintre toti

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, cum ai reusit sa racesti?
Sanatate multa!
Ali, doar asa putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

La multi ani Iarina de mami Magda Sa cresti mare, sanatoasa mereu, fericita si cu multe bucurii pana la adanci batraneti
Teolinda am ramas masca atunci cand am citit ce inaltime are Nicolas wowwww!!!! La picior sta bine in comparatie cu inaltimea, greutatea sant sigura ca este in grafic. Angelo poarta nr 32 la incaltaminte.
Silvi din ce scrii despre sex, cred ca esti la fel ca Bumbi de norocoasaa: ai gasit adevarata jumatate Adevarat ca te mentine in forma, nu mai ai nevoie de fitness Babaciunea din mine altfel se gandeste: sa se termine cat mai repede ca sa ma duc in dormitor sa imi bag un dvd Noi avem in jur de o ora timp, dupa aceea vine Robert de la sv.
Toanca felicitari pt promovare Sanatate lui Matei
Gio mi s-a parut slabut in vara Marco, insa la picioruse, nu este ca tantarelul meu Al meu zici ca e marioneta.
Ali bine ai revenit Ce faceti voi?
Cosmi ce inaltime are Stefan? Mie mi se pare ca arata foarte bine Aggelos imi vine exact pana la piept dar nu cred ca mai am 174 cm Pe masura ce inaintam in varsta, dam inapoi
Robert in Toscana se muta, mai exact Chinciano ( nu stiu daca am scris corect )
Astazi Aggelos a inceput sa planga ca vrea un joc cu Mario pt Nintendo.M-a pus sa il sun pe taica-su, l-a impresionat si a venit mai devreme acasa de la sv ( de obicei inchid magazinele daca sta la program normal ) si am fost sa-i cumparam jocul. Nu e genul sa tipe plangand ca vrea ceva.Doar spunea ca si-l doreste (lacrimile pe obrz siroaie) si sa il sune pe taica-su sa-i zica de joc.

Mergi la inceput

Magda, foarte inalta si Iarina Sa iti dea Dumnezeu putere sa lupti pt Rares

Mergi la inceput

Cosmi fervex, nurofen pt gripa si raceala, strepsils Sanatate cat mai curand

Mergi la inceput

Gio multumesc draga mea pt iconuri Nici eu nu mai mananc mezeluri ca inainte. Foarte rar cate o feliuta de sunca goala, un crenwurst subtirel daca ramane de la Angelo. Doamne fetelor daca ati vedea cate mezeluri arunc pt ca expira
Silvi cumpar si eu legume italienesti facute pe grill. Le trag in tigaie 5 min si sant foarte gustoase.Robert stie sa faca un sos bun si deosebit, are un ingredient special care arata ca delikatul ( mai punem si niste ciuperci cand vrem )
Mi-a adus din Italia niste cutii cu sos alb, din ala care se foloseste la gatit dar eu nu ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare am intrat la voi la cafelutza ca azi plec linistita ca ramana acasa Alain cu tati. M-ati facut sa rad cu activitatile dar gura pacatosului adevar graieste nu trebuie sa va lasati asa pe tanjeala ganditi-va ca avem in jur de 35 si de la 40 e chiar cam tarziu asa ca motivatie doamnelor si chiar da alt tonus de viata e dovedt stintifiic . Nu intru eu in detalii si nu sunt nici eu dupa litera legii dar ma straduiesc sa tin pasu' radeam cu prestatu' zilnic ca nu cred ca cineva reuseste ca timp si ca organizare dar calea de mijloc pe undeva.
Magda La multi ani Iarinei .
Ali scumpo bine ai revenit ce mai faceti voi ?
Maraki esti draguta cu jumatatea, eu sunt sincera si zic ce cred eu: nu cred in faza cu jumatatea...cred ca acum 20 de ani visam la asta dar acu chiar nu cred, cred ca noi oamenii ne adaptam, ne schimbam asa de mult ne rasucim ca o spirala de ADN sa facem fata vietii si tare coplicat ar fi cu jumatatea aia. Cel mai important e sa existe comunicare si dragostea aia care inseamna in viata de-a lungul anilor daruire, sacrificii, pasiune, iertare atunci cand viata o cere ca mai e nevoie si de asta nu e nimeni perfect. Cred a noi dupa atatia ani de stat impreuna aici am ajuns am suit si am coborat, am oferit si am primit pe rand si uite asa trec anii nu exista numai bine si frumos decat in filme dar e important sa existe bine si frumos cat de mult eu am avut anul trecut niste rezolutii radicale de schimbare de still si de atunci si viziunea mea despre viata in doi s-a mai schimbat si am zis profitam de anii care ii mai avem disponibil si nu aratam inca ca pensionarii Trecand la lucrurile serioase sa stii ca si eu am un amestec de legume uscate si facute pudra italienesc care e bestial, il folosesc la o multime ca eu nu folosesc aditiv gen vegeta. Cele mai bune legume sunt cele crude si facute la gratar sau tigaie cu un strop de ulei eu sunt indragostita de ele.
Iuliana deci te-a distrat nelamurirea mea pai daca nu zilnic se pot recuperari in zilele disponibile. Glumesc sa va trezesc la viata, o cina romantica fara motiv, o champanie buna si o noapte ca-n tinerete sa vedeti ce va iubeste sotul dupa aia
Maraki ca am uitat ai stiut ce bine stie sa actioneze Angelo rad si eu dar sa stii ca si la mine functioneaza cel mai bine faza de suparare inocenta ca daca il cert pe jp nu il deranjeaza asa tare ca si atunci cand vede ca m-a suparat .
Gio bravo pt inscrierea lui Marco
Gata am plecat sa speyez masina cu degivrant ca la noi a inghetat si e bocna as mai sta la taclale dar nu pot la toata gasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI Iarina !

Wow, ce copii mari aveti! Adri are 120cm si 20-21kg ...si oricum mi se pare mare pentru varsta ei (normal ar fi sa ajunga la 122cm la 7 ani - pentru 6 ani inaltimea medie e undeva pe la 116 cm).

Despre ce activitati discutati voi fetelor... ma abtin de la comentarii mai ales ca momentan sunt pe interdictie

Despre slabit...la fel... mai bine ma abtin ; tare ar fi cazul sa ma pun si eu pe treaba, si de data asta chiar o sa ma apuc serios...dar mai la vara-toamna incolo. Momentan ce sa va spun? am adunat 8kg peste tonele care le aveam deja si dr. e suparata pe mine - cica la ce greutate aveam la inceputul sarcinii ar fi trebuit sa pun maxim 3-4kg in toata sarcina.

Cosmi, te invidiez un pic ca ai o fata cu picioarele pe pamant (si nu cu capul doar la tocuri)
Adri deja ma dispera si vrea doar pantofi cu tocuri, macar prin casa (ca in rest n-are voie); deja anul trecut la carnaval a fost cu ceva pantofiori cu un pic de toc ...tare-as vrea sa fie o faza trecatoare, ca e prea devreme. Si acum ma dispera cu machiajul... a primit o trusa de la Mos Craciun ...e tare incantata; voia sa o ia la gradinita, eu am zis ca nu...intr-o zi vine de la gradinita toata pictata (machiata zice ea), ca a dus alta fetita o trusa de machiaj si s-au machiat toate.

Toanca, felicitari pentru promovare!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput