Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Lali, Dana, nu ma supar, stiu si eu ca aveti dreptate Dar spuneam numai ca sper sa nu fie ca Vladut care pana la 1 an si 5 luni a mancat numai san si apoi pana la 2 ani cand l-am intarcat sugea noaptea din ora in ora Si asta mica suge la maxim doua ore noaptea si ziua din ora in ora, nu stiu cum de am facut copii asa tzatzodependentzi Partea proasta e ca Eva dupa tratament regurgiteaza fff mult, offf.. De dormit Eva doarme destul de bine noaptea cu mine in pat, dar zau ca nu as vrea sa se obisnuiasca asa ca mai am unul la fel obisnuit .... dar ne facem noi mari!
Sorina, ce gusturi frumoase are Razvan, felicitari pt carticelele alese si pt ca il si intereseaza apoi ce scrie in ele
SoriLea spune:
Credeam ca nu am de facut nimik ... mi-am gasit . Am facut gogosi si un tort din piscoturi si budinca
Anna sa stii ca al meu pui a fost hranit numai si numai cu lapte praf. I-a mers ff bn cu el nimik de zis, dar ar fi mancat continuu. Si eu eram disperata cand citeam ca cei hraniti cu lapte praf mananca mai rar si dorm bn, la noi era contrariul. dar s-a facut mare si am uitat Asa ca haraneste fata cat poti cu piept ca-i cel mai sanatos si o sa treaca si perioada asta (stiu ca-i destul de obositor, dar bnca o mai ai pe mama )
Daa, azi dupa ce s-a trezit s-a tinut continuu cu cartea dupa mn sa-i citesc (si adevarul ca e ff interesanta). In schimb nu prea-i mai plac cartile cu povesti , mai bn prefera sa-i spun din memorie sau sa inventez
Merg sa ma bag la un film si nb.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
sara buna
ma invart ca o curca beata fara pic de spor. am reusit sa racesc nitel, sper sa raman la stadiu asta, in rest suntem bine. maine plecam la Cimpulung si o las pe avocata sa se descurce ea pe 14 si am sa ma ocup joi de traduceri. nu prea am chef de multe, de aceea nici nu am mai scris.
hai va pup si toate cele bune, sa fiti cuminti pana ma intorc
Lali_mete spune:
Ema,vorbesti serios? Ai infatisare pe 14? Iarta-ma ca rad,da ati ratat vre-o zi de sarbatoare sa nu fiti la tribunal?
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
am ratat Craciunul si anul nou si asta ca a fost liber...iti dai seama ca ma distreaza si pe mine de mor. astept cu interes si alte termene din astea sexoase....ratez 1, 8 martie si Mosii de pe 9 martie, ca termenele se pun la divort miercurea, la ordonanta marti....dar mai sunt si alte sarbatori, nu???
SoriLea spune:
Neata'
Dupa cum vad liniste pe aici. dau o mare aburinda si tot ce mai doriti voi, ceai cappucino, ness si binenteles
Cris chiar nu mai ai timp deloc de noi?? Cred ca esti rupta de oboseala Te asteptam cu mult drag
Emma petrecere frumoasa la Campulung. Aveti grija sa nu ramaneti inzapeziti pe acolo
Mie imi face figuri mereu calc. Se tot restarteaza. Trebuie sa chem pe cineva sa-mi instaleze windows-ul ca nu ma pricep neam Asa ciuda imi e, ca nu stiu, ca trebuie mereu sa apelez la cineva
Asa ca daca nu mai intru sa stiti ca sun in pana de calculici.
Aici ninge si ii tare frig, brr...
multi pt fiecare si multa multa sanatate.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
salutareeeeee
In primul rand,La Multi Ani Sarbatoritilor care zilele acestea au mai pus cate un an la sirul vietii: Vladut,sa cresti mare si voinic,sanatos si sa asculti de mami si tati,Elena iti doresc tot binele din lume si sa fi sanatoasa si fericita alaturi de pui si cei cei dragi tie,Alex (mady nu am uitat) sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos si olimpic
Am mai inceput si acum 2 zile sa scriu un mesaj,si nu stiu ce pusca mea s-a intamplat dar s-a sters ditamai postarea si m-am enervat la culme si am abandonat
Voice faceti?vad ca umpleti pagina dupa pagina si mie or sa-mi iasa ochii pana recuperez
la munca e ok..adica bag gruma mare ca sa ajung restul echipei din urma,dar sunt foarte multe de pus la punct si uneori imi cxam da cu virgula.Am fost pana la urma si la bucuresti vineri,si am plecat dimineata si m-am intors la 00:20 noaptea..am conds spre casa 7 ore jumate ca era drumul oribil
lacra sunt libera pe jumate sambata,adica dupa orele 17:00 sunt free.dar sa stii de pe acuma ca nu scapi de mine pe 25
ana am vazut ca aveti probleme cu somnicul..acum cum sunt puii?ca sigur tu esti terminata in ritmul astaCum ati sarbatorit ziua lui Vladut?
Miru face cu randul:bunica,tati,sora-mea..cu cine nimereste mai exact,iar eu cand sunt acasa ma dedic total ei si imi bag picioarele in toate cele.
picky adica au considerat ca e doar o problema a cailor respiratorii?Sper sa fie doar atat de nu vor sa le faca fetelor un exudat.Acum sper ca sunteti mai bine,ca pana ajung la ultima pagina mai am o gramada
Programul e de dimineata pana seara la maxim 18:00.E ok ca masina e belea..da caldurica,muzicanti am,merge brici si nu e puturoasa
De clientii din partea celalata nu ma mai priveste..am predat tot si nu mai am absolut nici o treaba.ba au sa-mi dea ei inapoi telefonul si niste bani.
ema acum ca o sa recuperez sa fiu la zi,pana plec dimineatat pe teren o sa intru sa va las cafeaua
danami nu stiu unde ai trimis pozlee alea prima data,dar sigur au placut ca pe mine sigur iti spun ca m-au incantat
lacra vaz ca ai avut grave probleme la pagina 13
sori seara am picat ca soldatul in prima linie pe front..rupta total.Sper ca acum sa reusesc sa intru in fiecare zi ca acum m-am trezit ca nu e deloc usor sa recupetez 8 pagini
Fataaaa,mor dupa puiul tau cat de frumos se joaca si cu ce grija rasfoieste cartile
Cine a renuntat la palarie pentru omul de zapada?A contribuit si Razvan la el?
Si ce puppy dargalasbanuiesc ca acolo erati la bunici,nu?
adinoooo - 25 grade ?/ brrrrrrrrrrr..eu deja am congelat si am cald in casa totusi..
ana ce fain a fost tortul.Fata,are fii-ta niste ochi de mama-mama
vad ca a primit si un piticot,cum se joaca cu el?ca i-am luat si eu Mirunei saptamana asta si are o manie sa il zapaceasca,dar numai in scopul in care a afost creat jocul nu.Si i l-am luat si 3D ca sa fiu sigura ca nu rupe cartonul ala sau il dezintegreaza.
S-a inaltat asa de tare Vladut,si are trasaturi de cavaler si seamana parca mai mult cu tine si gaza mica cu tati
Ce poate sa le treaca prin minte ia sa pui pozica sa vad si eu cum s-a pregatit de barbierit
lacra pai tu ai baiat harnic fata si sa nu te plangi ca ti-a consumat juma de detergent,ca doar era si el la capitolul practica
ema fata,tu ai reusit prin nametii de pe la voi ca sa ajungi la zumba?Esti tare fata
sori eu am oincercat anu trecut sa inscriu fata de pe la inceputiul anului si peste tot mi s-a spus ca abea de la sfarsitul lui aprilie sa revin,ca pana atunci nu se stiu macar nici cate locuri mse vor face si cate grupe.Asa ca mai ai de asteptat
lacra sa-ti traiasca soatul,sa fie sanatos si fericit alaturi de familie
simina fataaaaa,chiar mi-era dor de tien si ma bucur sa te vad la apelMultam,sa stiui ca asa e,si ma abtin cat pot de mult sa nu sun acasa si sa intreb ce face,ca stiu ca asa mai mult o zgandar si nu e bine deloc.
Daaaa,chiar sa stii ca acum iti sta mai bine cu noua semnatura
picky lipsa timpului si-a spsus cuvantul saptamana asta,de nici sa va citesc nu am reusit.Sper ca sapatamana asta sa imi rein si sa intru in normal pe aicea.
Lasa fata,ca macar la capitolul asta,in tara e mult mai ok,ai sa vezi si fetele or sa fie altfel ingrijite la cresa /gradi
lacra am avut si eu cu miru o perioada din asta, in care se trezea plangand,si topaia brusc dintr-o stare in alata si ramaneam cu gura cascata ca nu stiam ce are.Dar nu a tinut mult si sper ca la voi sa fie tot asa o perioada scurta
getuta s-a intrerupt convorbirea..cred ca ma ramas eu fara semnal ca am incercat sa te sun si nu puteam ca imi spunea "apel terminat".eram in ialomita si cred ca muntiii de zapada erau de vina
Capul sus fata ca usor-usor le aranjezi tu pe toate si o sa fie bine
ana ia bine in greutatate pitica
alina sa-ti traiasca nepotelul si mamicii recuperare usoara
lacra multam ce felute fata,saru-mana ca m-ai substituit ca eu am fost absebnta total saptamana trecuta.
danami eheeee,stiu ca detergentul capsule e mult mai ok,dar si la cat bspal se simte bine de tot la buzunar.Am in casa sui capsule,dar in special din aceleas verzi pentru haine albe si mai alternez cu cel praf ca astfel as da faliment
ana de acord cu fetele,lasa laptele praf pentru mai incolo.Stiu ca e greu,dar multa putere sa rezisti tentatiei
danami offf,nasoala taietura de la mana
sori ma omori cu bunataturile pe care le tot facieu nu mai am timp de nimica
ema distractie placuta si relax gruma mare la Campulung si tin pumniik sa termini cat mai repede cu tribunalele
sori iti recomand pe cineva din apropiati sa-ti faca o reformare a calculiciului,ca daca chemi din exterior pe cineva o sa cam trebuiasca sa te lipsesti de 50 ron
Sperca am recuperat tot si nu am sarit pe nimeni,daca totusi am omis pe cineva,sa-mi fie cu iertare,dar si 8 pagini ..pardon 9 pagini nu e de colea
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Salutare,
Eu am tras chiulul ieri ca am fost ocupata cu treaba..da fetelor vesnica treaba..am calcat vreo 4 ore, am aspirat, am spalat pe jos, am facut baia ..noroc cu toti care s-a ocupat ieri de mancare si cu emmy care a avut grija de fete...ca tony s-a "cotit" de acasa prin vecini..azi am facut restul de trebuir..Acum profit ca-mi dorm fetele si tati e plecat sa duca copii...Dar ca sa fie tacamul complet, iar am copila mare cu febra si cu tuse urata amandoua, plus sot bolnav, posibil gripat...asa ca sarim din una in alta..
revin
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Buna seara
Liniste...
Cris bn ai revenit cu binemeritatele autostrazi Ma bucur ca te-ai acomodat cu noul job si ca Miru e ok. Multumim de aprecieri , da in pozele cu omul de zapada eram la bunici (paterni) si tatae dupa cum s-a vazut s-a oferit sa renunte la palarie , razvan mai mult strica decat ajuta, dar se distra. Bunatati zici...pai de unde ca as vrea si eu ceva bunatati. De astea mi s-a acrit, dar sunt rapid de facut si lui razvan ii plac mult La calculator chem un verisor de obicei, dar acum sta prost cu timpul si nu stiu cum v-om rezolva pana la urma.
Cred ca ti-am raspuns la toate intrebarile.
Picky n-ai mai revenit Cat face febra Stefi? Alte simptome are? Anna e bn? Sanatate multa intregii familii, ca aveti mare nevoie.
Razvan s-a trezit putin marait si imi spune apoi MAMI NASUL ASTA E NEBUN , dcd il intreb, PT CA E INFUNDAT SI NU POT LESPIL si mi-a cerut sa-i fac aerosoli. Acum e ok. Probabil afara a tras ceva aer rece pe nas, dar in general a stat cu fularul la nasuc. A vb cu tati la lel si l-a intrebat daca poate sa curete el masina de zapada cu peria. Tati i-a spus ca poate si ma trezesc ca-i zice TATI STAI FARA NICI O GHIJA CA FAC EU TEABA
M-am amuzat teribil, dar si taica-su cand l-a auzit
Atat despre noi. Speram ca in noaptea asta sa nu ramanem inzapeziti.
Va doresc multa sanatate si o sapt frumoasa si usoara
madyrizi spune:
saptamana asta am fost tare puturoasa cu scrisul.
va multumesc pentru urari si UREZ SI EU SARBATORITILOR: LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI SI FERICITI. SA ADUCETI DOAR BUCURII SI FERICIRE CELOR APROPIATI.
am avut o saptamana plina: zi de nastere, munca cat cuprinde la serviciu, acasa de toate pentru toti ca sotul a ramas intepenit de spate... deci si zapada de dat din curte. am picat franta in fiecare seara, dar imi revin eu.
azi am reusit sa fac cumparaturi, sa fac haleala multa si sa-mi fac manichiura la o mana. restul maine .
alex a fost la concursul arhimede ieri, asteptam rezultatul.
mihaita face numai prostioare, vorbeste si el mai mult si e mai intelegator, dar tot nu se lasa si vrea sa faca tot ce face si alex.
am vazut si ceva poze cu piticii vostri si sunt indragostita iremediabil de ei . buburuzele sunt cele mai frumoasa .
va pup si va doresc o saptamana usoara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex