Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 25

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Titi, intreaba-i pe colegi ce li se pare in neregula cu fatza ta. De ex. daca te umfli la fatza e bine sa verifici sa nu creasca tensiunea. Daca esti alba la fatza, e bine sa verifici anemie sau scadere de tensiune, de glicemie.
Si legat de copii, recunosc ca nu inteleg atitudinea cumnatei, de tipul "e mai bine sa-l bati decat sa-l certi". Vorba Talei, e util sa incerci sa afli ce a perceput Edi de a inceput sa tipe, ce s-a intamplat si de obicei, daca-s crize fara motiv, se recomanda ignorarea comportamentului (nu a copilului, doar a comportamentului problema - in sensul sa nu-i acorzi nici atentie pozitiva - pupici,etc., nici negativa - certuri, batai) si distragerea atentiei sale. Cica cea mai tare metoda de a-i distrage atentia unui copil este sa te joci cu ceva sau si mai si, daca-s doi adulti prin preajma, sa se joace intre ei cu ceva. Dar nu sa ii arate jucarii copilului, ci efectiv sa se joace cu ele.



28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ramona, ai procedat asa cum ai considerat tu ca e bine. Bravo! Sa stii ca eu l-am pocnit pe Alex de 2 ori in decurs de 17 ani si imi pare rau si acum. Prima data avea cam 5-6 ani si a incercat sa-si impuna unctul de vedere (legat de ceva incaltaminte) dar tot asa la modul tipat , urlat. Mi-am pierdut rabdarea si l-am pocnit. Dupa aceea am plans in genunchi langa el si l-am rugat sa ma ierte. Adoua oara, a facut o criza de nervi la o recoltare de sange, si nu reuseau sa-l tina 4 adulti. Am intervenit eu cu cateva palme si sigur ca a cedat. Plange si acum sufletul in mine pt episoadele astea. Ideea este ca tu sa comunici cu copilul si sa nu i lasi pe ceilalti sa intervina in relatia voastra. Uite ca eu nu am probleme cu Alex DELOC, este un adolescent cuminte, nu fumeaza, nu bea, nu droguri. Nu e vreun minunat la scoala, sigur ca avem schimburi de replici dure pt ca tropaie hormonii, dar probleme majore nu avem.
Ramai apropiata si comunica permanent cu Edy, chiar daca ti se pare ca nu intelege acum multe lucruri, vei avea surprize placute.

Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Titi, nu pot sa-ti spun cum sa cresti copilul, pot doar sa spun cum as fi procedat eu. Eu nu l-as fi lovit, as fi incercat sa inteleg de ce se comporta asa, dar daca nu se putea comunica cu el, ii prezentam consecintele (plecam acasa, stai langa mine si nu te mai joci, ceva ce se putea aplica pe loc) si daca nici atunci nu s-ar fi potolit, m-as fi tinut de promisiune.

nikoniko, Doamne ajuta sa ajung si eu sa am copil de 17 ani si sa pot spune ca nu l-am lovit niciodata, sau de 2 ori

Irina, 28+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Azi de dimineata am fost la testul de glicemie..jur ca dupa ce am baut chestia aia dulce..zici ca imi daduse cinev auna in moalele capului...eu cu dulcele concentrat nu m-am impacat niciodta... si apoi asteptarea ...noroc ca am fost cu sotul din dotare si am mai vb ca altfel escaladam peretii... aveau un televizor pornit acolo dar fara sonor si pe fundal era o melodie gen call waiting... pe care am ascultato repetitiv 1 ora si 40 de min pana s-a dus sotu si le-a spus sa o dea incet si apoi sa o stinga..sincer receptionera aia cred ca pleaca cu creierii pe moate...era o liniste totala pe acolo (eu am fost de la 9 la 11.40) daca au fost ceva musterii au fost de dimineata cred... pe urma pustiu si muzica psihotica.
Rezultatele luni ...asa ca va rog tineti-ne pumnii stransi pentru ca totul sa fie bine.

Bebe a fost miscacios dupa glucoza si vad ca si acum se distreaza.

Cerea cineva zapada? Va dau eu toata zapada din Ploiesti care ma streaza maxim... maine trebuie sa ma duc la tara ca ii facem lui tataia de 9 luni pomana si tare nu-mi place zapada, inghet si din astea...in plus la noi e nebunie cu parcarea si fara zapada... cand ninge o multiplicam cu 10.

Sotu miercuri cand DN1 era inchis se panicase tot... ce facem daca iti vine sa nasti acum... i-am spus ca mai avem 9 saptamani pana atunci .... dar l-am simtit un pic pierdut..i-am spus ca daca e ceva nasc si in Ploiesti desi maternitatea noastra nu o mai repara decat o bomba bine plasata si apoi o reconstructie din temelii. Dar din pacate primarul a decis ca orasul beneficiaza mai bine de un stadion de 20 de milioane de euro...nu de o maternitate performanta si curata... asa ma apuca pandaliile cand vad spitalele praf si bani in stadioane si borduri.

Niko ce simti tu? caci sincer si inima mea o cam ia la trap .. eu zic ca de emotie dar sincer cine stie ce am pe acolo daca ma caut.......

Aredwynn felicitari ca sunteti bine si tu si Natalia .

Titi ai facut foarte bine.. tu il cunosti pe Edy cel mai bine si stii cum reactioneaza in mod normal si cum sa-l iei ca sa ajungi la rezultatul corect si sa tragi si o concluzie pertinenta... bataia clar nu e solutia ... mama a batut la mine si la sormea fara restrictie.. tot ce am inteles noi e sa invatam sa ascundem si sa mintim mai bine ca sa nu mai ne bata ... am devenit o echipa ( eu si sormea)si ne aparam si protejam una pe alta... si mama nu a fost niciodata primita de noi ca prieten sau confident. Tot ce pot spune e ca bataia fractureaza iremediabil legatura parinte-copil ..mai ales daca o simti ca si cum nu este cuvenita. Inteleg perfect ca ai ramas surprisa de reactia lui Edy dar nu pleca urechea la rude sau prieteni.. e copilul tau ..tu decizi ce e mai bine pentru amandoi

Pup fetele si trengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Chito, atunci cand creste pulsul, asta e senzatia : ca ti-o ia inima la fuga, dar eu in ultima vreme chiar nu mai puteam. De ieri deja mi-a scazut pulsul la 90, dupa ce am inceput tratamentul cu egilok. Dar, tahicardia asta e clar indusa de sarcina. Poate e bine totusi sa te vada si un cardiolog. Pup si sanatate multa

Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele, azi m-am trezit cam greu si cu o durere de cap

Titi: cum zice Dara, vezi poate te prinzi ce anume li se pare in neregula la tine. Poate e doar oboseala, incearca sa profiti de we-ul care vine sa te odihnesti mai mult.
Sincer nu stiu ce as fi facut in locul tau la istericale, inca nu am fost pusa in astfel de situatie. Cred ca l-as fi strans tare in brate, imobilizat, pana se linisteste putin si apoi l-as fi intrebat care e problema, ce anume il sacaie de tipa asa. Asta bineinteles daca e destul de mare sa vorbeasca si sa-si recunoasca sentimentele incat sa poata explica. Daca e mai mic... nu stiu, probabil ignorat comportamentul si distras atentia, cum zice Dara. Cred ca pana o sa constat la ce reactioneaza mai bine o sa fac unele greseli, incerc sa ma obisnuiesc si cu ideea asta, ca altfel risc sa ma demoralizez prea rau.
SuperMami: distractie la zapada!
Chitosenia: tin pumnii sa primesti rezultate bune! Da, am citit si eu ca la bebei le place dulcele, si inghit mai mult lichid amniotic cand are gust dulce si ii activeaza.

32+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Titisi oliver face crize de isterie si incearca sa se impuna in fata noastra de cate ori are ocazia.Ce fac eu?La fel ca tine.Daca suntem plecati undeva,ii explic frumos ca nu e bine ce face si in momentul urmator am plecat acasa.Daca suntem acasa trebuie sa stea 5 minute singur la noi in dormitor.Asta nu prea e pedeapsa pt ca adora sa stea la noi in pat ,plus ca-si mai si porneste TV pe desene animate dar prin faptul ca trebuie sa stea singur isi da seama ca nu a facut bine ce a facut.Cu bataia nu sunt de acord.
Pupice la toate

29Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito, bafta la analize. Poti pe la farmacii sa-ti mai iei pulsul cu tensiometre de-ale lor sa vezi daca sare de 90.

Niko, ma bucur ca-i mai bine!



28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Dara,, tu cum mai esti?

Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Cred ca si eu trebuie sa ajung la cardiolog, am avut azi puls vreo 102 si azi noapte nesomn mult.
M-am suparat ca s-a stricat sau s-a terminat bateria la cantar tocmai acum... eram curioasa sa stiu cum mai stau cu kilogramele. Am o mereu de ceva dulcisor si stiu ca nu e bine. Dau greu jos dupa.

titi poate Edi era prea obosit si de asta avea mofturile astea. Oricum dupa ce epuizezi toate caile amiabile poti sa-i arzi una daca vrei dart nu asa din prima caci se va invata si cu palma. Stii? o vorba e posibil sa doara mai tare decat o palma. La mine cand eram mica, a functionat.
Acum ca vine si bebe nou trebuie atentia impartita si nu va fi usor. Vei fi obosita uneori si e destul de greu dar dandu-i-se sarcini ce-l implica matur (scurte) poate va fi mai usor.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
29+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput