Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 25

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dia nu vad ce probleme sa fie la baia cu parintii, alta decat ciuperci sau alte minunatii (de care insa in principiu stim si le tratam si in cazul asta nu ne avantam la asa ceva). O sa ma consult cu pediatra, dar cred ca din a doua spatamana (dupa ce cade buricutul) cel putin o data pe saptamana ii voi face si ei baita in cada mare, alaturi de David, sa se balaceasca in voie

Mergi la inceput

Dragelor eu azi sunt mai toanta (poate din cauza ca am dormit doar 4 ore). Am incarcat niste materiale si au aterizat pe pagina principala in docs (nu la categoria care trebuie - cea depre copii). Daca se descurca cineva sa le mute unde trebuie...eu ma duc sa pun niste rufite la uscat .
Stiam eu ca ajung sa le spal de mai multe ori (deja!!!) - aveam o tura care astepta sa fie calcata si pt ca am zugravit si miroase am zis sa le spal iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Fetelor, nu uitati ca azi e sarbatoare, asa ca

"LA MULTI ANI SARABATORITELOR, IOANELOR MAI EXACT !!!!" si tuturor celor din familiile noastre care sunt Vasile, Grigorie sau Ioan.

30+ cu

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura, ca uitasem.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

neata fetele. eu am zis ca nasc azi noapte. m-a durut destul de tare burta si ma dureau soldurile de nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta. am stat numai pe spate. la un moment dat m-am dus si mi-am facut dus sa fiu pregatita. pt prima data am zis 'bine ca am bagajele facute'
amy, eu nu as opta pt pudra. cica pudra sapa. acum na.. e opinia mea. eu am optat clar pt bepanthen. daca dai cu crema, cand mai dai cu pudra?
legat de sanosan, am o prietena care a folosit la bebe. zice ca e ok. eu m-am hotarat la johnson.
dana, bebe nu se strica. o sa vezi tu ce dexteritate capeti cu el.
bia, si cine ia banii pe celulele tale?

33s3z

AMR fix 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Dara, exista cereale de orez, la farmacii, sunt in cutii, pe langa lapte praf si mancare de bebelusi. Noi le-am folosit la greu pe cele care au lapte in compoztie, le preparam cu apa si le dadeam cu lingurita.
Foarte interesanta cartea cu Povestile norilor...as vrea sa o comand si eu. Dar nu mi-e deloc la indemana sa ma duc la posta dupa ea. Cred ca mai astept pana intru in concediu.
Eu am folosit suport metalic pt cadita. A fost super, nu trebuia sa stau aplecata sa spal copilul. Si l-am spalat numai in baie, la mine e cald in baie. Suportul se pliaza, dar nu ii stiu inaltimea. Pot masura diseara, daca vrei.

Dana eu am cadita din aia, m-am impacat f f bine cu ea. La asta ma refer. Puneam un prosopel sau un scutec de finet in ea cand faceam baita, sa nu stea bebe direct pe cada. Si nu aluneca, pt ca are ceva intre picioare

Monna, baby shower! Ce dragut! Si ce mult cadouri ai primit!

Despre diversificare... sunt de acord cu regula aceea ca in prima zi o lingurita, apoi 2, apoi 3... si pot sa spun ca am respectat-o la inceput, prima luna sa zicem, dar mai apoi n-am avut rabdare sa tot adaug cate o ligurita in fiecare zi. Insa am respectat f bine regula cu 3 zile pt testarea unui aliment.

Am fost si eu sambata la ecografie, bebelina e f bine, colul suficient de lung (aveam emotii, ca tot simteam presiuni in ultima vreme), dar mi-au iesit si restul de analize si iar a aparut streptococul betahemolitic . Nu vreau sa iau antibiotic, si parca vad ca asta imi zice dr....

Irina, 29+ cu Maria

Mergi la inceput

N-am mai scris, e drept, ma simt cu musca pe caciula, dar asa-s de lenioasa !!! Sincer, mai bine citesc. Si asa de bine ma regasesc in toate starile si simtirile voastre, incat nu simt nevoia sa mai adaug. In plus, de cateva zile experimentez niste dureri sub burtica, o minunatie !! Dar am vb cu dr si tre sa iau 3 no spa /zi si repaos. De parca pana acum as fi mutat muntii!! Oricum, sper ca asa cum a aterizat durerea, sa si plece, adica dintr-o data si sa fie datorata doar intinderii de ligamente. Asta mi-am propus sa fie cauza si nimic altceva !!
In rest, mai pictez si eu peretii, ca Tala, doar ca eu experimentez pe peretele cu zugraveala veche. Dar de zilele urmatoare tre sa "trec pe curat". Am facut modificari in camera lui bebe, care era biroul sotului de-acasa si am pastrat numai un coltar si un birou, care va zbura si ala pan' la urma. Pe coltar, cica, o sa dormitez eu, ca asta-i planul, ca altfel l-as fi scos si pe el, ca ma deruteaza culorile din el si nu stiu cum sa asortez alte alea. Dar il ignor si fac restul conform planului. Patutul tre sa vina de la o prietena si mai tre sa-i iau dulap copilului.
Fetele, va intreb ceva, care poate n-are legatura cu ce vb noi, desi e vorba de curatenie. Imi puteti recomanda un aspirator bun, antialergic, eventual? Ca sunt in cautare si ma gandeam ca n-ar strica o intrebare si la voi. Bine, nu de-alea sofisticate, ce-aveti voi pe-acasa si de care sunteti multumite: cu/fara sac, cu filtrare prin apa, ciclonic. Va rog spuneti-mi firma ca sa le pot si eu vizualiza, apoi. Multam, va pe toate si Doamne ajuta fetelor care azi merg la control !!!! Numai vesti bune astept!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Tala, ce spui tu cu baia mi se pare ideal. Sper sa ajung acolo, dupa o vreme, insa la inceput sunt convinsa ca o sa fiu mai speriata decat Gaza Insa poate e cum zice Happy si o sa fie el mai pregatit pt mine decat o sa fiu eu pt el

Mersi, Bia Bafta maine!

Aredwynn, imi pare rau de situatie. Sper sa gaseasca dr ta cea mai buna solutie pt tine. SiI sa nu te jena sa intrebi, pana la urma e absolut firesc sa te preocupe ce se va intampla, as zice chiar ca trebuia sa-ti zica dr ta care e planul de backup fara sa intrebi macar.

Irinaelena, mersi pt link si sfat! Bravo pt eco si sper sa nu ajungi la antibiotic!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

E sarbatoare? (eu am deja o masina care spala...dar e pacatul ei, nu?). Oricum azi am facut doar niste martisoare si am mai adaugat un detaliu pe pereti (iar asta e hobby, nu e munca).
Wali poti sa pui o cuvertura pe coltar care sa se potriveasca cu restul camerei si ai rezolvat problema. Am avut la un moment dat aspirator cu filtrare cu apa (e adevarat insa ca nu foarte de calitate si din cauza ca nu reuseam sa spal bine si usor cuva cu apa si ramanea cu mizerie = miros, am renuntat la el). Varianta asta sunt si semiprofesionale si cred ca sunt mai bune. Eu am unul normal si oricum aspir nu in prezenta copilului si apoi aerisesc obligatoriu.
Si eu am avut o contractie mare azinoapte, dar e adevarat ca ieri l-am ridicat pe David (si are aproape 20kg) si am cam facut genoflexiuni cand pictam. Si a fost prima data cand am zis: "aoleu! n-am bagajul facut!". Happy sa stii ca stiu de cazuri cu copii care au facut alergie de la produsele Johnson (eu asa stiu, ca sunt cam nu foarte bune).
Aredwin complicata situatia cu dr - cere o recomandare si pune-te pe cautat si din alte recomandari.
Dana pana la urma cat costa sa nasti la Cta? (parca m-ar bate si pe mine gandul asta la ce scoruri sunt la Elias)

ma duc sa ma pregatesc ca sa plec la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Am revenit
A nins un pic - s-au asternut cativa milimetri de zapada pe ici pe colo - asta era urgenta maxima. S-a jucat mandra in zapada, apoi a revenit cu lacrimi de crocodil ca e numai vina ei ...ca s-a jucat cu zapada si acum nu mai e zapada ...offf... sper sa mai ninga; daca nu, mai tarziu iesim in parc sa vedem pe unde or mai fi ceva urme de zapada.

Tala, problema e de conceptie ... din pacate inca foarte multi adulti/parinti in Romania considera ca bebe n-are voie sa stea in acceasi apa cu adulti (ideal nici cu parintii ... ca cica nu e igienic), iar cand e vorba de mers la bazin, am auzit de atatea ori intrebari de genul "are doar 2 ani si jumatate si as merge la piscina, dar oare nu-i prea devreme???" ...Adri a mers la bazin de la 5 luni si n-am avut nici o problema cu ea ...si am vazut si bebelusi de 3 luni. Dar stiu deja atatia oameni socati cand aud asta si care ne considera inconstienti.
(te asteptam cu vesti bune de la echo)

Kovacsc, bine ai revenit .
Asta e, suntem toate ma sensibile ...hormonii astia de sarcina isi spun si ei cuvantul, si toata tensiunea/asteptarea asta pe ultima suta de metri.

Monna, super baby shower-ul ... sper sa folositi cu drag cadourile primite si sa va prinda bine!

Irina, super ca bebe e bine ...imi pare rau de streptococ - sper sa scapi usor de el, si oricare ar fi tratamentul propus, sa nu aiba nici un efect negativ asupra lui bebe.

Fetelor, ce povestiti voi aici, deja credeati ca o sa nasteti?
Eu sper sa stea toti bebelusii cumintei in burtica pana sunt suficient de mari si de aproape de termen!

Nici noi nu vrem pudra - la Adri am avut dar a ramas nefolosita; exista uleiuri si creme pt bebe foarte bune, si care in plus nu se imprastie prin toata casa in norisori albi ... asa ca noua ni s-a parut mult mai practic si mai ok, si pudra a ramas acolo in dulapior nefolosita; acum nici nu cred ca mai cumpar.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput