Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Dece, al meu nu mai mananca noaptea de la 5 luni. A mancat pana pe la 1 an dimineata la 6, iar dupa aceea i-am dat mic dejun cam pe la 7.30 - 8.00, cand se trezea.
Eu ii dau lapte ca mic dejun cu cereale sau ocazional seara la culcare, daca nu a mancat bine la cina, dar are zilnic 2 portii de lactate - iaurt, branza. El mananca branza cu orice, chiar si cu branza (a fost asa dragut intr-o seara ca aveam branza cu mamaliga si el manca branza proaspata cu o felie de cas).

nici noi nu mai papam absolut nimic noaptea, nici macar apa, de cand l-am intzarcat! daca se trezeste maraie un pic, il frec putin pe spate, dau un pupici si trece!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Multumim ca v-ati gandit la noi in timpul asta cat am lipsit...

Tineam sa urez si eu tardiv tutror sarbatoritilor perioadei (scrisesem nominalizat urarea inca de duminica dar am pierdut mesajul ):

LMA pufuletilor scumpi!

Sa fiti sanatosi, norocosi si mereu voiosi! Si nu prea cuminti ... adica isteti si intreprinzatori!

De asemenea: LMA arwen!

Revin dupa ce ma pun la curent cu za niuz...

pe toate

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Buna!

Bine ai revenit!
Ce fac gemanutele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ruxita si eu am intrat la make-upuri pt yt...si mi-am luat o gramada de prostii....mi-a place sa ma machiez dar nu am timp....si la job ne lasa doar cu f putin machiaj....in concluzie...produsele sunt tot acolo nefolosite....si mai rau e ca din 6 in 6 luni eu le schimb...

larisel miss u all!

haircut cum sunteti?

La multi ani Arwen sa fi iubita si fericita!multumim de cinste!

nyny,lore,ruxita,atlantique multumesc de mesajele cu : o sa fie bine....sper sa fim destul de apropiate si de intelepte sa le putem fi alaturi.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si nu cred ca e vorba de o tendinta generalizata in randul adolescentilor!!! de a-ti incepe viata sexuala cat mai devreme... se intampla pe fond de prieteni, neglijare din partea parintilor si alte vicii, cum ar fi alcoolul...

Eu mi-am inceput viata sexuala pe la 15 ani... dar cred ca primul meu raport sexual consimtit (dorit) a fost in jur de ... 25?!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ca mare dreptate mai ai....nu vreau sa mai comentez si sa bat campii dar pana sa iti dai seama...sa te cunosti pe tine...sa stii ceea ce vrei cu adevarat,sa o faci ptr tine si nu ptr cel de langa tine...e cale lunga.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

M-am intors de la munca...am fost la shoping ptr parti...coifuri,suflatori din alea(habar nu am cum le zice)pahare,farfurii,baloane, bannere, tot....am sunat invitatii...vine toata lumea joi....m-am gandit sa fac un tort(destul de mare ca sa le pun si la pachet ) comandam pizza...si fac o supica de taitei cu litere ptr copii...bautura si probabil ceva praji...daca am chef miercuri...

revin mai tarziu...ma intorc la planurile mele de casa

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Larisel...wb! ,..missed you! Cum sunteti, ce fac gemanutzele?

Dece......dupa cum stii, noi eram in clubul...."apte", mult "apte". Ironia sortii, dupa ce m-am luptat cu ea de la 2 saptamani sa bea lapte....de la 1 an si vreo 3 luni si pana acum vreo 2 luni...a baut prea mult, tot spre un litru pe zi... De acum vreo 2 luni, in loc de 4 sticle de seara pana dimineata...baga una pe la 21-22, la culcare,una pe la 5 dimi, si una pe la 8, la trezirea definitiva. Pentru mine e feerie, sa dorm 6-7 ore legate..Acum vreo saptamana iar iesise din schema, ca nu voia sa pape mancare, si-i mai ofeream lapte si peste zi...bineinteles ca-l voia....Acum s-a apucat de mancat, si nu-i mai dau decat cand venim de la zapada, ca mai cere cateodata :"apte, nani"...si-i mai dau, ce sa-i fac...nu pot s-o refuz......ma gandesc ca vine de la frig, si simte nevoia sa bea ceva cald, iar cu ceaiul cum nu suntem prieteni...

Atlantique....bravo puiului cumintel, ca nu mai papa lapte noaptea de la 5 luni!

Alicredo......chiar o sa fie bine, ai sa vezi! Ceea ce cred eu ca e important este sa-ti tii copilul aproape, sa-i fii prieten, nu politist, nu gardian... sa stie ca e iubit neconditionat, ca indiferent ce i s-ar intampla, poate veni la tine si gasi un sfat bun, o mana intinsa, o inima plina de iubire, nu un sac de reprosuri.

Mergi la inceput

Si...asa pe final urez si eu tuturor celor care poarta numele Sf Ioan,Vasile si Grigorie, un sincer La multi ani!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele ce ma fac cu una bucata printesa nazdravana care acum doarme(18.30) si la noapte va topaii iar eu sunt franta, treaza de la 6 si fara chef ?! Voi cum procedati ? ca stiu ca sunt cativa pufi care adorm mai tarziu, a mea in general adoarme pe la 9, nu prea sunt obisnuita cu ore mai tarzii

Mi-a adormit in timp ce eu faceam mancarica ....

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Fetele ce ma fac cu una bucata printesa nazdravana care acum doarme(18.30) si la noapte va topaii iar eu sunt franta, treaza de la 6 si fara chef ?! Voi cum procedati ? ca stiu ca sunt cativa pufi care adorm mai tarziu, a mea in general adoarme pe la 9, nu prea sunt obisnuita cu ore mai tarzii

Mi-a adormit in timp ce eu faceam mancarica ....

Simply...si iris are somnul 2 cam de la de la 17-17.30, dupa-amiaza...eu n-o las mai mult de ora 19 sa doarma, si am grija s-o alerg bine, dupa ce se trezeste si papa.
Acum...ce sa zic...daca Ariana n-a dormit deloc azi, si e obosita....ma gandesc ca poate reusesti sa-i dai sa pape un bibe de lapte mai in somn, asa..fara s-o trezesti de tot...si poate face nani in continuare, pana dimineata.
Ca daca o trezesti acum....e tarziu..tu esti obosita...tot ar trebui s-o alergi minim vreo 3 ore....
Asta idee mi-a venit mie acum....poate mai zic si fetele...

Edit: Ar mai fi o varianta...sa te bagi repejor la nani langa ea...si daca incepe sa se foiasca...poate vrea laptic, si se mai culca in continuare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Buna ziua si de la noi!

Gata, am culcat puiul si acum pot sa mai citesc si eu putin.

Alicredo, iti impartasesc in totalitate temerile, cand eram noi copii cea mai mare problema era daca te apucai de fumat sau de baut. Mi-e groaza ca acum au posibilitatea sa-si procure droguri in scoala si in general prin scolile bune.
Singura mea speranta este ca vom putea sa il educam in asa fel incat sa faca alegeri corecte. Eu intentionez sa identific si catre ce are inclinatie si sa-l inscriu la diverse activitati extrascolare pt ca eu consider ca daca este ocupat nu poate sa aiba timp de prostii, plus ca isi poate forma un anturaj cu preocupari similare.
Nu stiu, asa gandesc acum, vedem ce putem pune in practica atunci cand va fi cazul. Pana atunci nu putem decat sa ii fim un exemplu bun.

Despre fete, ce sa zic, stiu deja ca foarte multe sunt mai dezvoltate fizic decat varsta pe care o au si de aici cred ca apar probleme, pentru ca ele au si activitate hormonala crescuta inainte de vreme.

Cred ca este important, asa cum a zis Nyny, sa-ti cunosti copilul foarte bine, sa construiesti cu el o relatie bazata pe increderere reciproca si...sa ne fereasca Dumnezeu!

Ruxita, tie ca reusesti sa iti iei doza zilnica de optimism!
Kay, se vede ca iti prieste gradinita! manuta fripta si sper ca a trecut pana acum.

Spor la machiat Rux! Eu imi dau zilnic cu ceva pe fata (fond de ten, rimel, ruj), mi se pare ca sunt ciudata fara...desi nu sunt

Dece, ma bucur ca ati petrecut frumos! Jiji, asa-i bine, sa stii sa obtii ceea ce iti doresti ....tu sau mama

Haircut, de cinste!

Miremia, Tomaca , ma bucur ca ati petrecut frumos!

Alexa, Simply, Nyny, Dastefa, Danasor

el....crede-ma....pt a-ti face un rezumat din postarile mele mai vechi...dorinta mea ar fi sa-l tin langa mine pana la 40.....atunci....daca shtoarfele mai au rabdare....poate asa s-o ia incetul....sa inceapa cu gradinitza....etc :D

de asta fetele au cam ras tot timpul...pt ca socoteala deacasa....nu se prea potriveste cu cea din targ....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput