Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

eu am ajuns de la munca....am plecat pe ploaie ....m-am intors pe ploaie...deci......si ma oftic pe voi care aveti parte de zapada....chiar daca mie imi place zapada de Craciun si atat...

nimic nou....doar shocul meu: acum cateva zile cautam ceva pe net...si am ajuns pe un www.coolgirl.ro/new/sectiune/body_and_sex/articol_w58pb2ijzt_petting_-_ce_vor_baietii.html" target="_blank"> forum
de adolescenti....citind si citind...(despre sex) am ramas surprinsa afland cine mai face sex in ziua de azi...pustoaice de 11 ...DA 11 ani, 12,13-14....woooooow....Hellloooo people! ce-a ajuns si lumea asta! vorbim de generala....clasele 5-8...Pe vremea mea....in clasa a 9 probabil erau una-doua nestrapunse....ca mai apoi ajungand in clasa a 12...mai ramaneau 1-2 virgine....dar vorbim de liceu totusi(16-17 ani)...si mai vad la lucru in fiecare zi traf. de drog.+ o gramada de drogati care ne cer sa ii lasam la baie...si daca te duci dupa ei..(vezi folii de aluminiu si chibrite...si ace...pe jos...si daca nu-i lasi fac scandal...si nu poti face discriminare intre turisti si drogati,etcsi politia nu le face nimic)oricum sunt trista....mi-e frica ptr viitorul copiilor mei eu am stiut sa spun NU....oare ei vor putea?vor avea taria asta ,sa nu cada in ispita?

mi-am spus off-ul....poate imi ziceti voi ca o sa fie bine....

si vrei sa il dai la un scoala buna...si acolo sunt copii de bani gata => droguri...la scolile de cartier...sunt alte minuni...hmmmmmm...mi-e groaza! sincer....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Alicredo recunosc ca si pe mine ma sperie un pic viitorul dar acum vreau sa-ti spun ca am intrat un pic de curiozitate pe forumul despre care spuneai tu si am ramas placut surprinsa sa vad ca mai bine de 80% din postari erau pozitive...intradevar erau si cateva auirea rau... si multe mesaje sunt si la bashcalie, dar totusi majoritatea sunt adolescente educate, cu capul pe umeri care le sfatuiesc pe celelalte sa nu se grabeasca in privinta sexului. Iar in privinta fetitei care si-a inceput viata sexuala la 11 ani... eu vreau sa cred ca este un caz izolat si nu o regula ... si o sa ramai surprinsa dar sa stii ca am avut o prietena in copilarie care a fost in aceeasi situatie. N-am banuit nimic la vremea respectiva dar ulterior a iesit mare scandal cand s-a aflat ca toti baietii baietii mai mari din bloc au intretinut relatii intime, sexuale.. nici nu stiu cum naiba sa le numesc... cu ea, Doamne, si acum mi-e groaza cand ma gandesc ca n-avea mai mult de 10-11 ani. Asta in timp ce noi (anturajul) saream coarda si bateam mingia in fata blocului. Deci se putea si pe vremea noastra...

In privinta drogurilor as zice ca e imposibil sa nu-ti dai seama daca copilul tau se drogheaza. Daca il cunosti suficient de bine iti dai seama ca e ceva in neregula. Asta cred eu ca este foarte important...sa-ti cunosti copilul, sa-i cunosti anturajul, sa-i acorzi incredere si totodata sa discuti deschis absolut orice problema. Mai departe ne-o feri Dumnezeu.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Of,iar am pierdut cateva aniversari...Maia,fetita frumoasa,la multi ani,sa cresti mare si sanatoasa!
La multi ani,Arwen!

Legat de temerile tale,Alicredo,recunosc ca ti le impartasesc...Sotul meu ma incurajeaza mereu si imi spune ca depinde totul de noi,ca parinti,sa o indrumam spre calea cea buna,insa tot imi e teama,imi e teama de ceea ce e in afara casei noastre,vrem nu vrem,societatea va avea o mare influenta...Sunt de acord si cu ceea ce zici tu,Ruxi,insa imi e teama ca noi,rasa umana,avem tendinta de a deveni tot mai nesabuiti...

Pe de alta parte,cred ca e natural si firesc ceea ce simtim si gandim,in fond e vorba de viitorul copiilor nostri,ceea ce avem mai de pret pe lumea asta...Trebuie sa fim optimisti,ca Ruxita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

eu am ajuns de la munca....am plecat pe ploaie ....m-am intors pe ploaie...deci......si ma oftic pe voi care aveti parte de zapada....chiar daca mie imi place zapada de Craciun si atat...

nimic nou....doar shocul meu: acum cateva zile cautam ceva pe net...si am ajuns pe un www.coolgirl.ro/new/sectiune/body_and_sex/articol_w58pb2ijzt_petting_-_ce_vor_baietii.html" target="_blank"> forum
de adolescenti....citind si citind...(despre sex) am ramas surprinsa afland cine mai face sex in ziua de azi...pustoaice de 11 ...DA 11 ani, 12,13-14....woooooow....Hellloooo people! ce-a ajuns si lumea asta! vorbim de generala....clasele 5-8...Pe vremea mea....in clasa a 9 probabil erau una-doua nestrapunse....ca mai apoi ajungand in clasa a 12...mai ramaneau 1-2 virgine....dar vorbim de liceu totusi(16-17 ani)...si mai vad la lucru in fiecare zi traf. de drog.+ o gramada de drogati care ne cer sa ii lasam la baie...si daca te duci dupa ei..(vezi folii de aluminiu si chibrite...si ace...pe jos...si daca nu-i lasi fac scandal...si nu poti face discriminare intre turisti si drogati,etcsi politia nu le face nimic)oricum sunt trista....mi-e frica ptr viitorul copiilor mei eu am stiut sa spun NU....oare ei vor putea?vor avea taria asta ,sa nu cada in ispita?

si vrei sa il dai la un scoala buna...si acolo sunt copii de bani gata => droguri...la scolile de cartier...sunt alte minuni...hmmmmmm...mi-e groaza! sincer....

te iubim puiule....!!!

Alicredo recunosc ca si pe mine ma sperie un pic viitorul dar acum vreau sa-ti spun ca am intrat un pic de curiozitate pe forumul despre care spuneai tu si am ramas placut surprinsa sa vad ca mai bine de 80% din postari erau pozitive...intradevar erau si cateva auirea rau... si multe mesaje sunt si la bashcalie, dar totusi majoritatea sunt adolescente educate, cu capul pe umeri care le sfatuiesc pe celelalte sa nu se grabeasca in privinta sexului. Iar in privinta fetitei care si-a inceput viata sexuala la 11 ani... eu vreau sa cred ca este un caz izolat si nu o regula ... si o sa ramai surprinsa dar sa stii ca am avut o prietena in copilarie care a fost in aceeasi situatie. N-am banuit nimic la vremea respectiva dar ulterior a iesit mare scandal cand s-a aflat ca toti baietii baietii mai mari din bloc au intretinut relatii intime, sexuale.. nici nu stiu cum naiba sa le numesc... cu ea, Doamne, si acum mi-e groaza cand ma gandesc ca n-avea mai mult de 10-11 ani. Asta in timp ce noi (anturajul) saream coarda si bateam mingia in fata blocului. Deci se putea si pe vremea noastra...

In privinta drogurilor as zice ca e imposibil sa nu-ti dai seama daca copilul tau se drogheaza. Daca il cunosti suficient de bine iti dai seama ca e ceva in neregula. Asta cred eu ca este foarte important...sa-ti cunosti copilul, sa-i cunosti anturajul, sa-i acorzi incredere si totodata sa discuti deschis absolut orice problema. Mai departe ne-o feri Dumnezeu.

ref la fetita care si-a inceput viata sexuala la 11 ani... cred ca are nevoie de un consiliere psihologica... din exterior lumea ar putea crede ca e o desfranata... eu inclin sa cred ca are probleme de relationare cu barbatii, tatal, imaginea de sine, poate si faptul ca nu poate spune Nu sau ca a profitat cineva de ea... in tot cazul, sigur a fost vorba de un abuz psihic, emotional, fizic!!! Nu cred ca a acceptat sexul din ratiunile pe care il accepta sau si-l doreste o femeie adulta!!!
si nu cred ca e vorba de o tendinta generalizata in randul adolescentilor!!! de a-ti incepe viata sexuala cat mai devreme... se intampla pe fond de prieteni, neglijare din partea parintilor si alte vicii, cum ar fi alcoolul...

Eu mi-am inceput viata sexuala pe la 15 ani... dar cred ca primul meu raport sexual consimtit (dorit) a fost in jur de ... 25?!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ziua buna si de la noi!

La Multi Ani, Arwen!
Sa fii iubita, sanatoasa, norocoasa, si toate visele sa ti se implineasca!

Doamne, 20 de ani! Ce varsta frumoasa!

Ale1212xa....sarumana de cafea...eu acum o beau! Cu uscaciunea aerului...da, cred ca ceva recipiente cu apa pe calorifer mai rezolva problema....Noi ne luptam cu umezeala, in apartament, de cand cu izolatia exterioara a blocului, deci de cealalta parte a baricadei.....

Ruxita...spor la fardat! Eu nu prea plec de acasa fara ceva pe fata....Pentru rutina zilnica folosesc fond de ten, anticearcan, pudra, mascara, fard de obraz si ruj....Eu am si un ten mai palid, cearcane...si daca-s nefardata par cam..."suferinda"

Dece, Mire, Alexutzzza, Tomaca....sa va fie de bine petrecerile! Tare dragalasi trebuie sa fi fost pufii

Nyny, Simply, Loredana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, ARWEN!
Sa fii sanatoasa si fericita! Cum mai sunteti?(ori am citit eu din 2 in 2, ori n-ai scris la topicul asta, dar nu mai stiu nimic de voi)

Va multumim tare, tare mult de urari!

Cat de simpatici trebuie sa fi fost pufii ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

LA MULTI ANI ARWEN!

SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

te iubim puiule....!!!

ref la fetita care si-a inceput viata sexuala la 11 ani... cred ca are nevoie de un consiliere psihologica... din exterior lumea ar putea crede ca e o desfranata... eu inclin sa cred ca are probleme de relationare cu barbatii, tatal, imaginea de sine, poate si faptul ca nu poate spune Nu sau ca a profitat cineva de ea... in tot cazul, sigur a fost vorba de un abuz psihic, emotional, fizic!!! Nu cred ca a acceptat sexul din ratiunile pe care il accepta sau si-l doreste o femeie adulta!!!
si nu cred ca e vorba de o tendinta generalizata in randul adolescentilor!!! de a-ti incepe viata sexuala cat mai devreme... se intampla pe fond de prieteni, neglijare din partea parintilor si alte vicii, cum ar fi alcoolul...

Eu mi-am inceput viata sexuala pe la 15 ani... dar cred ca primul meu raport sexual consimtit (dorit) a fost in jur de ... 25?!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

De acord cu tine ca a fost un abuz fizic si emotional si ca are nevoie de consiliere psihologica. Situatia prietenei din copilarie am dat-o ca exemplu doar pt a sublinia faptul ca nu are legatura cu generatia actuala de adolescenti avand in vedere ca existau astfel de cazuri si in urma cu 20 de ani...

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi!

Gata, am culcat puiul si acum pot sa mai citesc si eu putin.

Alicredo, iti impartasesc in totalitate temerile, cand eram noi copii cea mai mare problema era daca te apucai de fumat sau de baut. Mi-e groaza ca acum au posibilitatea sa-si procure droguri in scoala si in general prin scolile bune.
Singura mea speranta este ca vom putea sa il educam in asa fel incat sa faca alegeri corecte. Eu intentionez sa identific si catre ce are inclinatie si sa-l inscriu la diverse activitati extrascolare pt ca eu consider ca daca este ocupat nu poate sa aiba timp de prostii, plus ca isi poate forma un anturaj cu preocupari similare.
Nu stiu, asa gandesc acum, vedem ce putem pune in practica atunci cand va fi cazul. Pana atunci nu putem decat sa ii fim un exemplu bun.

Despre fete, ce sa zic, stiu deja ca foarte multe sunt mai dezvoltate fizic decat varsta pe care o au si de aici cred ca apar probleme, pentru ca ele au si activitate hormonala crescuta inainte de vreme.

Cred ca este important, asa cum a zis Nyny, sa-ti cunosti copilul foarte bine, sa construiesti cu el o relatie bazata pe increderere reciproca si...sa ne fereasca Dumnezeu!

Ruxita, tie ca reusesti sa iti iei doza zilnica de optimism!
Kay, se vede ca iti prieste gradinita! manuta fripta si sper ca a trecut pana acum.

Spor la machiat Rux! Eu imi dau zilnic cu ceva pe fata (fond de ten, rimel, ruj), mi se pare ca sunt ciudata fara...desi nu sunt

Dece, ma bucur ca ati petrecut frumos! Jiji, asa-i bine, sa stii sa obtii ceea ce iti doresti ....tu sau mama

Haircut, de cinste!

Miremia, Tomaca , ma bucur ca ati petrecut frumos!

Alexa, Simply, Nyny, Dastefa, Danasor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multumim ca v-ati gandit la noi in timpul asta cat am lipsit...

Tineam sa urez si eu tardiv tutror sarbatoritilor perioadei (scrisesem nominalizat urarea inca de duminica dar am pierdut mesajul ):

LMA pufuletilor scumpi!

Sa fiti sanatosi, norocosi si mereu voiosi! Si nu prea cuminti ... adica isteti si intreprinzatori!

De asemenea: LMA arwen!

Revin dupa ce ma pun la curent cu za niuz...

pe toate

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Dece, al meu nu mai mananca noaptea de la 5 luni. A mancat pana pe la 1 an dimineata la 6, iar dupa aceea i-am dat mic dejun cam pe la 7.30 - 8.00, cand se trezea.
Eu ii dau lapte ca mic dejun cu cereale sau ocazional seara la culcare, daca nu a mancat bine la cina, dar are zilnic 2 portii de lactate - iaurt, branza. El mananca branza cu orice, chiar si cu branza (a fost asa dragut intr-o seara ca aveam branza cu mamaliga si el manca branza proaspata cu o felie de cas).

Mergi la inceput