Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!
Raspunsuri - Pagina 14
Ruxita spune:
si Kay primit o trotineta de ziua lui de la nash... dar nu stie inca s-o ghideze... i-am aratat si nimic...![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
haircut spune:
Seara buna!
Va multumim din suflet pentru urari, sunteti tare, tare dragute

Va servim si noi cu cate o felie de tort de ciocolata cu cirese amare si un pahar de sampanie!
Noi am petrecut azi cu bunicii si unchii Maiei, in familie, dar cu oamenii pe care ii iubeste cel mai mult.Chiar a fost fericita in centrul atentiei. Ii place la nebunie sa i se cante la multi ani si sa sufle in lumanari(si-a facut antrenamentul in vara de Sf Ilie, apoi pe la zilele noastre de nastere, saptamana trecuta am sarbatorit-o cu niste prieteni), sa fie aplaudata, se uita pe rand la fiecare invitat si e tare mandra
.
E mare si nu-mi vine sa cred cand o vad cate face si cat de mult vrea sa-si impuna punctul de vedere, cat de bine stie ce vrea(desi asta ne da ceva batai de cap noua, adultilor)
Suntem obositi, dar fericiti![]()
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Seara buna! Va multumim din suflet pentru urari, sunteti tare, tare dragute ![]() ![]() ![]() Va servim si noi cu cate o felie de tort de ciocolata cu cirese amare si un pahar de sampanie! Noi am petrecut azi cu bunicii si unchii Maiei, in familie, dar cu oamenii pe care ii iubeste cel mai mult.Chiar a fost fericita in centrul atentiei. Ii place la nebunie sa i se cante la multi ani si sa sufle in lumanari(si-a facut antrenamentul in vara de Sf Ilie, apoi pe la zilele noastre de nastere, saptamana trecuta am sarbatorit-o cu niste prieteni), sa fie aplaudata, se uita pe rand la fiecare invitat si e tare mandra .E mare si nu-mi vine sa cred cand o vad cate face si cat de mult vrea sa-si impuna punctul de vedere, cat de bine stie ce vrea(desi asta ne da ceva batai de cap noua, adultilor) ![]() Suntem obositi, dar fericiti mami de fetita finuta ![]() |
am stiut eu ca nu ne uiti
....eu salivam dupa o felie de tort
...multumim de cinste!
sa iti traiasca minunea inca o data!
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| citat din mesajul lui dastefa alicredo eu iti impartasesc temerile tale desi as vrea sa fiu mai optimista,asa ca Ruxita.Atata ne consumam pt gradinita,ne dam de ceasul mortii cand vine vorba de ales scoala dar cred ca cele mai mari probleme vin de la anturajul in care intra si asta mai ales dupa scoala primara( ma rog la noi era vorba de anturajul din liceu dar acum cu emanciparea asta..na ca vorbesc ca bunicamea) Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
asi vrea sa fie adevarat ceea ce zice Ruxita...si sper din tot sufletul sa aiba dreptate...sa avem un viitor sa-i spunem: "nelipsit de griji" in privinta copiilor...dar....offf...cand citesc si vad la ce s-a ajuns....si ok...avem technologia necesara sa vindecam boli....dar...acum cand nu se poate, se moare si lumea tot de drogheaza....atunci daca se va putea...credeti ca nu o vor face?
si cu zburatul prin diferite flori e aceiasi poveste....
sper doar sa fiu o mama buna...si sa ii indrept pe calea cea buna....sau ma rog...nu sa ii indrept...sa ii indrum mai bine
....din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
Buna seara,
Intru si eu repede sa spun fetitei finute
La multi anisori Maia

Sa fii mereu cu zambetul pe buze

Noi abia acum am terminat mini party , suntem franti dar

Degeaba mi-a iesit crema ganache ca nu am indemanare, data viitoare comand nu ma mai incumet ....
Mi-a placut mult cum a povestit dece de party , ma bucur ca a iesit super

Simply,mami de fetita frumusica
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui dastefa dece ce frumos v-ati distrat voi acolo la petrecerea lui Yannis ceva poze? alicredo eu iti impartasesc temerile tale desi as vrea sa fiu mai optimista,asa ca Ruxita.Atata ne consumam pt gradinita,ne dam de ceasul mortii cand vine vorba de ales scoala dar cred ca cele mai mari probleme vin de la anturajul in care intra si asta mai ales dupa scoala primara( ma rog la noi era vorba de anturajul din liceu dar acum cu emanciparea asta..na ca vorbesc ca bunicamea) Ale tu parca ziceai ca veniti de la gradi cu trotineta.Stie deja sa mearga sau cum? Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
nu..nu merge el singur...are suport pentru picioare si il imping eu din maner
dastefa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
nu..nu merge el singur...are suport pentru picioare si il imping eu din maner ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
si Miru se mai catara pe trotineta Dariei dar ma cocoseaza ca tre sa stau aplecata sa-i tin eu ghidonul in echilibru,ea doar sta cocotata pe bara aia
haircut multumim de tratatie si sa va fie de bine pewtrecerea
danasor spune:
| citat din mesajul lui haircut Seara buna! Va multumim din suflet pentru urari, sunteti tare, tare dragute ![]() ![]() ![]() Va servim si noi cu cate o felie de tort de ciocolata cu cirese amare si un pahar de sampanie! Noi am petrecut azi cu bunicii si unchii Maiei, in familie, dar cu oamenii pe care ii iubeste cel mai mult.Chiar a fost fericita in centrul atentiei. Ii place la nebunie sa i se cante la multi ani si sa sufle in lumanari(si-a facut antrenamentul in vara de Sf Ilie, apoi pe la zilele noastre de nastere, saptamana trecuta am sarbatorit-o cu niste prieteni), sa fie aplaudata, se uita pe rand la fiecare invitat si e tare mandra .E mare si nu-mi vine sa cred cand o vad cate face si cat de mult vrea sa-si impuna punctul de vedere, cat de bine stie ce vrea(desi asta ne da ceva batai de cap noua, adultilor) ![]() Suntem obositi, dar fericiti mami de fetita finuta ![]() |
Sa-ti traiasca minunea!!!
La multi ani fetita finutza, sa fii mereu fericita langa cei ce te iubesc !
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
asi vrea sa fie adevarat ceea ce zice Ruxita...si sper din tot sufletul sa aiba dreptate...sa avem un viitor sa-i spunem: "nelipsit de griji" in privinta copiilor...dar....offf...cand citesc si vad la ce s-a ajuns....si ok...avem technologia necesara sa vindecam boli....dar...acum cand nu se poate, se moare si lumea tot de drogheaza....atunci daca se va putea...credeti ca nu o vor face? si cu zburatul prin diferite flori e aceiasi poveste....![]() sper doar sa fiu o mama buna...si sa ii indrept pe calea cea buna....sau ma rog...nu sa ii indrept...sa ii indrum mai bine ....din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
vroiam sa mai zic ca imi alimentez in fiecare zi aceasta speranta de bine... caut materiale, articole, stiri despre noi descoperiri, noi evidente, noi experimente care au ca rezultat acel progres de care vorbeam... e pastiluta mea de simtit bine!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Azi m-am hotarat ca de maine sa ma machiez! Am cautat pe net tutoriale cu make-up a la Angelina Jolie... si mi-am dat seama ca nu prea am nici 5 % din ce mi-ar trebui... si am de lucru la tehnica... primul experiment a fost scary... voi incerca ceva mai soft si mai light, dar va tin la curent!!!
Tzara arde si baba se piaptana?!