Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
mandreeac spune:
DELIA suntem bine nu stiu cat apuc sa scriu ca Rares e marait , vrea in brate.
LA MULTI ANI STRUMPHY PENTRU CASATORIE,DARIA DE SOMLEAC,SOT DE CATANK SI NU IN ULTIMUL RAND VISS.SA FITI CU TOTII SANATOSI SI VOIOSI SI FERICITI
Pupici dulci tuturor
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
MaryM85 spune:
Buna dim ce dim geroasa -25 grade C brrr!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
Somleac spune:
La multi ani Vis, sa fii fericita alaturi de familia ta minunata
Strumph sa va fie viatza impreuna plina de impliniri.
Catank sa-ti traiasca sotul si sa va fericeasca si pe tine si pe Ioana.
Si nu in ultimul rand sa-mi traiasca fetita mea mare si frumoasa, doamne nu stiu cand au trecut 13 ani. Pe toti copii ii iubesc, dar Daria va avea intotdeauna un loc aparte in inima mea pentru ca a fost prima, de fapt ea m-a invatat sa fiu mama.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
alehiam spune:
wow ce dea sarbatoriti azi!
La multi ani fericiti si frumosi viss! Sa fii mereu iubita si rasfatata de cei dragi care azi iti fac ziua asa frumoasa!
La multi ani Daria! Sa fii sanatoasa, fericita ca frumoasa esti, si norocoasa esti cu asa o familie !
Ce frumos ai spus Somleac...
La multi ani minunati alaturi de frumoasele tale, sot de catank!
La multi si frumosi ani impreuna strumphi! Aniversare placuta si petrecere frumoasa!
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
madutza_bra spune:
fetele ce marca de oua bio cumparati voi? eu am luat unele dar galbenusul este la fel de galben ca si la restul oualelor..nu era asa mai inchis cum e la ouale de tara..
merg sa fac cap nou
Somleac spune:
dau o sampanie si tort de fragute cu martipan.
Hapi drum bun sa ne recitim cu bine.
Vic al meu e cu febra.
Fetele mele s-au culcat dupa ora 4 . Astept sa se trezeasca, ufff sunt asa de emotionata, in fiecare an noi o trezeam pe daria de ziua ei cantandu-i La multi ani. Acum am zis ca nu ne bagam peste fete, asa ca nu mai respectam traditia.
Irinuca stai linistita, e si normal sa nu te simti inca pregatita si cu pilula de a doua zi nu cred ca ai facut o crima. Multumesc de aprecieri , atat ma laudati ca mi se urca la cap
Madutza multumesc.
Miki sotul dupa ce i-am povestit de Vlad a zis ca e mult mai terorist ca al nostru.
Va doresc o duminica frumoasa. Mai stau prin zona pana se trezesc petrecaretele.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011