Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Ca tot se vb de progresele puiutilor..si eu ma panichez cand vad ca al meu nu vrea sa stea pe burta nu si ridica funduletu cand sta pe burtik..efectiv tine picioarele drepte drepte si nu vrea deloc sa le indoaie are 7 luni acusi si nici un dintisor nimikadoarme numa in brate plimbatdar...mi am dat seama ca fiecare puiut e unic si se dezvolta in ritmul lui..apropo al meu zice TA TA e un scump( noi zicem ca spune tata chiar daca el mai zice ta ta ta de mai multe ori uneori il baga si pe d si zice da ta)tatsu e fermecat..

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

Alina, draga mea
Nu ai de ce sa te panici, se spune de atatea ori ca fiecare bebe e diferit!
Ca sa te linistesti, nici a mea nu vrea sa stea pe burta, nu si ridica funduletul cand sta pe burtica, si Imi tine picioarele drepte drepte si nu vrea deloc sa le indoaie.
In legatura cu dintisorii, nici Imi nu are nici un dinte (cu exceptia celui de la nastere ) si ma rog sa nu i apara nici un dinte in urmatoarele 2 luni ca poate mai prind si eu ceva somn!!!
La finutul meu, primul dinte i a aparut pe la 8 luni, deci au tot timpul din lume sa iasa si dintii!! Doar n o sa ramana stirbi pe viata!!!
A mea noaptea adoarme numai cu tatza in gura. Azi, la amiaza am dormit impreuna si a fost tare frumos!!!
Dar desigur, a adormit doar cu tzata in gura!!
Frumos cu tatatata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Noi am fost astazi la medic, avem 7850 gr si 70 cm . M-am lamurit si cu propolisul, a spus ca recomandarile sunt din cauza efectului alergogen, iar daca Luca nu a avut probleme pana acum pot sa iau in continuare.

Loredana m-am luat dupa tine cu lista sarbatoritilor si uite ca il uitam pe Matei de mariaruxi, la multe lunite puiule sa cresti mare si voinic.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Felicitari lungila!Sa cresti mare ,frumos si sanatos,ca restul vin de la sine apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Navicula, pai suntem de aceeasi varsta Chiar asa, sunetele alea nu le poti reproduce!

Oana, cum asa, vooooi??? Pai eu auzisem ca sunteti niste cantarete de mare exceptie, nici nu ma gandeam ca nu ganguriti asa tare.

Oricum, ideea este ca se dezvolta atat de diferit... Sigur avem uneori cate un ghimpe in inima, dar asa cum a spus Ramona, va face si aia si aia pana s-or marita si insura!

Intrebare pentru fetele care dau apa: o fierbeti sau nu?

Noi avem 5 luni (multumesc pentru urarile de zilele trecute), si cam 8,7 kg. Ma gandesc sa astept cu diversificarea pana la 6 luni, clar ca laptele ii este suficient. Sspt viitoare mergem la control sunt tare curioasa ce va zice dr despre asta. Ahhhh, si cand ma gandesc ca la controlul din prima luna ma sfatuia sa-i dau LP completare ca nu ia in greutate suficient Ar trebui sa-i reamintesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Va multumesc fetelor pt gandurile buna. Stiu ca trebuie sa ajung la medic , dar imi e greu sa merg cu Gabita si singura nu am cum sa plec pt ca nu am pe nimeni cu cine sa il las...De mancat zic eu ca mananc destul desi pranzul nu reusesc sa il iau mai devreme de ora 15. Vitaminele trebuie sa recunosc ca le mai uit uneori.
Mamutz , multumesc, am 1,65 inaltime , dar cu 50 kg arat prea slaba, macar 53...oricum problema este ca nu ma simt bine , aparte de aspectul fizic , ma simt f slabita si epuizata... probabil Ana are dreptate, alaptatul .Creme pt deget am tot luat , la sfatul farmacistului, dar degeaba..va trebui cumva sa ajung la medic , poate acum ca vine mama.
Ilida , imi pare rau ca si tu te simti rau , multa sanatate.
Despre intors , Gabriel se intoarce doar pe stanga , f rar pe dreapta , poate ca l-am vazut insa prefera categoric stanga. In seara asta s-a ridicat si el de 2 ori in fundulet , dar nu de pe spate , ci din 4 labe cum era , hop si-a bagat picioarele sub el si a aterizat in fund.
Amaia , puctul alb il are si Gaby pe gingie de ceva zile dar vad ca tot nu mai iese dintele ala , iar el are niste apucaturi nervoase de ma sperie . strange tare cu mainile si tipa f nervos , nu stiu cum sa explic . un marait lungit in tipat .. vi se pare o reactie normala de copil de 6 luni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Navicula, felicitari pentru bebe inalt!

Azi Stefan la vazut pe tati pe laptop, si a fost numai un zambet si un chiuit cand ii auzea vocea! Nici nu ma gandeam ca o sa reactioneze asa dupa cateva zile de cand nu l-a vazut (adica eu ma gandeam ca uita de el )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Florina , eu sunt un pic geloasa cand vad ce bucurie pe Gabytza cand vine ta-su acasa, chiuie si rade la el cu gura pana la urechi. In schimb daca plec eu de langa el plange uneori , nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau , nu as vrea sa fie dependent de mine.
Gangureala prea multa nu avem , mai degraba turuiala. face trrrrrrrrrr
trrrrrrrrrrr incontinuu.
Apa eu la inceput i-am fiert-o (i-am dat mai de mult cu siropul) acum , de la 6 luni i-o dau asa direct si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Apa plata nu se fierbe, ar trebui sa fie microbiologic pura. La fierbere creste concentratia mineralelor, ceea ce ar solicita inutil rinichii bebelusului.
Nu prea cred asta cu suprasolicitatul fiindca ei beau cantitati mici de apa.
O prietena de-a mea a gasit un vierme f mic intr-o sticla de Dorna, cam asa cu puritatea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roberta, depinde f mult de cum te simti tu. Mie nu-mi pari asa slaba, eu am 1.76m si pana la 25 de ani n-am sarit de 54 de kile.
Daca te simti rau si obosita gandeste-te la ce mananci peste zi, ce iti incarca organismul. Prea multe dulciuri sau mancare prea procesata (mezeluri, fast-food)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Oana, eu le fac la cuptor fructele, de fapt doar azi am incercat sa i fac mar copt si l am tinut 15 minute si a iesit tareeeeeeeee!!!!
Tu cat timp tii para si marul la cuptor? Daca le faci la steamer, e mai rapid?
Bafta multa in diversificarea asta!!! Vorba cui a zis o: inainte de a incepe era atat de simplu!!! Nu va grabiti fetelor!!! Ca mai mare e bataia de cap!!!
Mie efectiv imi vine s o tin doar la tzate pana la un an si cu asta basta!! Ramona, ne luam de o aripa amandoua!!!
Si vorba ta, altele dintre noi deja dati carne si multa papa, si eu si Ramona ne chinuim aici pe baricade!!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

:))) crede ma miha, ca prefer de n ori laptele, decat diversificarea.:))) i as da lapte pana l insor.:)))

pup pe dulceatza de imi!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Ramona, eu m am clarificat!! Azi dimineata am facut un ditamai bolul de mancare (un mar intreg la steamer plus o lingura de cereale si 5 linguri de LM si unde pui ca Imi mi a mancat doar 4-5 lingurite, din care mai mult de jumate a scuipat afara!!
Aseara mi au zis fetele sa i dau numai mancare de dimineata si sa n o fortez, deci eu m am calmat de ieri, caci daca trebuie sa i dau 2 saptamani doar masa de dimineata si aia abia mananca, atunci imi convine... va fi tot pe LM toate celelalte mese, ceea ce face viata mea mai usoara!!
Deci inca 2 saptamani inca va f bine!!!
Pup si eu pe Iustin cel cuminte la shopping!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Intrebare: cand faceti piureul de legume cand / unde / cum puneti uleiul?

Mergi la inceput