Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
madybulancea spune:
Crisspy eu puneam la razvi putin ulei cand blenduiam legumele!
Babyblu am incercat si pe picioare nu ii place.
V_florina asta era metoda de pana acum,acum numai tine,vrea numai pe pieptul meu,si acum dureaza mult pana adoarme daca il tin in brate asa ca de vreo 2 zile in pun in manduca si adoarme in max 5 min,offfff e un fitzos la capitolul asta...
Miha dar de ce ai facut asa mult mar?pai in prima zi ar treb o lingurita sau hai doua,apoi crescuta cantitatea in fiecare zi...mai ales ca pana invata sa pape cu lingurita nu te mai stresa...
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 AMAIA felicitari pt marele eveniment sa fiti sanatosi si fericiti OFF se pare ca suntem colege de suferinta la capitolul kg ...asta e vom slabi noi...dar cand?? |
Dupa ce terminam cu alaptatul, am eu o dieta care a dat rezultate cu ceva ani in urma. Daca nu, ramanem pe sistemul "albe, grase si frumoase". Glumesc!!!
Amaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui navicula
La noi cand a iesit aveam ca un punctulet alb pe gingie si daca ii bagi degetelul in gurita se simte tare, chiar daca nu a spart gingia. Si la noi a fost fara febra, doar agitat, dar nu foarte tare, in sensul ca nu am avut nopti albe. printesa Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011) |
Exact! Ca un punctulet alb!!! Multumesc lui Dumnezeu, nu a facut febra. Asteptam sa iasa crocodilul!!!!:)))))))) Pup si de la noi
Amaia spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 AMAIA felicitari pt marele eveniment sa fiti sanatosi si fericiti OFF se pare ca suntem colege de suferinta la capitolul kg ...asta e vom slabi noi...dar cand?? |
Si saru'mana pentru urari!!!! Ufff...ce emotii am!! Si parca m-a luat si panica un pic..
Amaia spune:
citat din mesajul lui crisspy Intrebare: cand faceti piureul de legume cand / unde / cum puneti uleiul? Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Eu il pun in blender cand pasez legumele ca sa se incorporeze bine.
andreea_tc spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Florina , eu sunt un pic geloasa cand vad ce bucurie pe Gabytza cand vine ta-su acasa, chiuie si rade la el cu gura pana la urechi. In schimb daca plec eu de langa el plange uneori , nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau , nu as vrea sa fie dependent de mine. Gangureala prea multa nu avem , mai degraba turuiala. face trrrrrrrrrr trrrrrrrrrrr incontinuu. Apa eu la inceput i-am fiert-o (i-am dat mai de mult cu siropul) acum , de la 6 luni i-o dau asa direct si e ok. fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
Apa pt LP o fierbeti???
Roberta84 spune:
Andreea , vorbeam despre apa de baut . Eu nu i-am dat LP niciodata , nu stiu cum e .II dau apa de mult pt ca trebuie sa ia siropul cu apa , iar de cand papa leguma ii dau sa bea un picut de apa la masa ca altfel nu termina de papat.
Gabrielita81 spune:
AMAIA sa nu uiti dieta (glumesc) vom avea nevoie de ea sigur.....
Fetelor nu va mai stresati ca nu merg copii in (patru labe) baiatul meu a mers direct in picioare si nu vad unde e problema?e super normal ...credeti ca e vreun semn de bine daca merge in patru sau nu?
eu spun ca e ok si daca da si daca nu .......ne intereseaza pana la urma sa mearga in picioare nu???
Hai sa nu ne ingrijoram...
Ireth spune:
Stiu ca asa e cu mersul in patru labe... eu am mers direct in picioare, dupa ce m-am tarat o vreme pe burta ca o rama dar si doctorita, si un kinetoterapeut au spus ca ar fi mai bine daca ar merge in patru labe, ca e o etapa importanta, isi fortifica nus ce muschi, etc etc.
Referitor la apa, atunci cand ii fac LP ii incalzesc doar apa, si folosesc Devin sau Aquatic ca am vazut ca au sigla cu "recomandat se societatea romana de pediatrie"
Gliana spune:
citat din mesajul lui Amaia Exact! Ca un punctulet alb!!! Multumesc lui Dumnezeu, nu a facut febra. Asteptam sa iasa crocodilul!!!!:)))))))) Pup si de la noi Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998 |
bravooooo
ALEXIA-CARLA de roxybarbu - 28 iunie
KATE RINA de MatzaRebela - 28 august
sa fiti sanatosi puilor