Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Si u iubesc iarna, de abia astept sa trag o fuga mica in parc chiat in spatele blocului sa ma aerisesc.

Acum ca voi sta acasa o sa incerc sa ma bucur de aceste mici lucruri, si sa mi dedic tot timpul printului meu :). Il culturalizez din burtica :)) ca pana acum drguk de el seara cand veneam acasa ma puneam l filme si atat.

Ioana, mamica lui Cristian 25 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Tinuta m-am distrat cu cea masuratoare...iese ca as avea 18 sapt...eu zic ca daca bebeii sunt in grafic si cantitatea de lichid amniotic e cea care trebuie...inseamna ca totul e in regula pentru ca fiecare femeie are conformatie diferita.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Chuchili afta la cautat apartament. Stiu cum e, si o sa vezi ce te bucuri cand gasesti cau jos.eva ce iti place.

Alina nu toate gravidutele sunt la fel. Si nu toate sarcinile sunt la fel.

Tinutza lasa oameni sa vorbesca, nu ii baga in seama, atata timp cand tu te simti bine, nu conteaza alceva.

Fetelor voi vorbit de kg in plus. Eu la 26 de saptamani am luat deja 10 kg . Dar sincera sa fiu nu ma stresez foarte tare, sper sa reusesc sa dau jos.
Si mama mi-a spus ieri o sa vezi ca nu o sa ai lapte cu Robert, ca nu mananci suficient. Ca mananci prea putin. Ce e adevarat nu ma omor cu mancatul.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Tinuta draga oamenii sunt rai si multi dintre ei vb sa nu adoarma, nu i asculta, filtreaza rautatile si lasa doar lucrurile bune sa te "afecteze". Important este ca bebele e bine, in grafic

Ioana, mamica lui Cristian 25 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Vreau si eu zapadaaaaaaaaaaaa!
Aici vine primavaraghioceii si zambilele au incoltit in gradina!
Eu ma simt mai bine ,ieri am iesit la o plimbare pe la magazine .
ASPARAGUS foarte frumoase torturile,cred ca si foarte bune!La multi ani ptr.Lucas!
CUCHILICI si eu am acelasi regim ,fara paste ,paine si dulciuri ,dar nu respect chiar mereu!Azi am mancat paste cu ciuperci
EVA bafta la morfologica,te asteptam cu vesti bune!
MIRINA votez si eu ptr.BIANCA MARIA!
O zi frumoasa va doresc!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Alina ambele nume sunt frumoase, desi recunosc prefer Bianca pentru ca pe fetita mea o cheama Bianca Ana Maria.
Bellisima te asteptam cu vesti bune de la ecograf!
Ramona sa stii ca si eu am inceput sa obosesc desi serviciul meu nu e greu. Eu obosesc de la kilograme, asa ca nu iti mai face tu probleme ca ai luat 10 la 26 de saptamani, eu sunt campioana aici. Duminica fac 22 de saptamani si am luat 11 kg...voifi o purcica!!!
Tinuta felicitari pentru rezultate! Nu iti mai face atatea probleme si la mine kilogramele s-au pus peste tot!
Corina bafta cu gasirea unei casute potrivite!
Elena o sa cumpar un centimentru de croitorie si o sa ma masor!
Eu trebuia sa ma duc ieri la dr. Iosup dar am solicitat reprogramarea pentru ca ati vazut ca Buzau Bucuresti este inchis. Asa ca voi merge pe 2 februarie.De abia astept ca tare imi este dor de Gheorghita! Nu radeti ca noi asa ii spunem penttru ca nu suntem hotarati la nici un nume de baiat! Poate ii ramane copilului numele asa...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Miha stai linistita ca nu esti singura care inca nu s-a hotarat/gandit la nume...pe Gheorghita al nostru momentan il cheama Bebster.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Titi sa stii ca laptele vine in primul rand de la cap..e gresita informatia ca daca mananci mult o sa ai si lapte..conteaza sa ai o alimentatie echilibrata, bogata in tot ce trebuie, sa fii linistita, sa dormi si vei avea lapte..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!

fetelor, alina vrea sa-i puna numele fetitei Bianca-Maria :D
eu ma gandeam la Sabrina Adriana pt bebita al meu, in cazul in care e fetita.
Anxy, nu stim ce este bebita pt ca la inceput nu a vrut sa ne arate si dupa 2 incercari esuate, tati s-a hotarat sa ramana secret. Zice ca e ca si cum ar primi un cadou si ar sti deja ce contine :D asa ca vom afla la nastere.
Eva, ne-am gandit si la nume de baieti, Adrian Sebastian, desi intuitia mea spune ca e fetita.
Bafta la morfo!!
elena, eu nu mai stiu cat aveam la 20 sapt, dar acum am 95 la burtica. Pe ce site ai gasit masuratoarea aia care-ti spunea sapt?? Ca si de mine se mira lumea ca am burtica mica. Pana acum am luat 6 kg, am citit in cartea "mama si copilul" ca ideal ar fi sa iau 13 kg pana in saptamana 40. Mai am de mancat

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

sunt beata...am 85 la burtica

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput