Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

titi, inca nu ma ingrijorez. Eu ma simt chiar confortabil ca burtica e mica. Ma pot apleca sa ma leg la sireturi, samd, dar sunt alti binevoitori care ma baga in sperieti. Cum ai 22 de saptamani? Esti mai mica....., chiar si doctora de familie mi-a masurat lungimea uterului(cu cm de croitorie si tot asa ...., bai, dar tu esti mai mica). A ras doctorul de la ecograf cu lacrimi cand i-am povestit

21+

Mereu se gasesc binevoitori

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mai am si eu o saptamana pana la morfofetala si abia astept, am o luna de cand nu am mai fost la nici un control si nu mai pot..nici bebe nu stiu ce e, nici nu misca sa imi mute burta..vreau sa stiu ca e bine..

Noi de 2 nopti am fost singuri, Eva a fost la mama la curte, sa jucat in zapada si a fost rasfatata, mi-ar fi fost greu sa ma trambalez dimineata cu dus si seara cu adus, mai ales pe vifornitele astea.

V-am zis ca nu mai boteazam sambata din cauza vremii si a faptului ca jumatate din invitati (era botez mic, in familie) nu pot ajunge dintre Focsani, Tg, Jiu sau alta provincie..asa ca au deci sa amane. Asa ca finuta mea va fi norocoasa de 2 randuri de hainute caci cele de acum le voi da sa le poate iar in martie voi lua un alt trusor..ce sa ii faci..

Cam 6 kg am luat si eu pana acum si nu mi se par putine, imi e si o foame non stop dar sper sa nu ma fac chiar balena pana la sfarsit.

Noi la nume nu ne-am gandit deloc, la prima sarcina stiam dinainte numele si de fata si de baiat daca era cazul..acum nu stiu..caut ceva potrivit si tot caut..:))

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

cat despre vreme mie una imi place, e iarna si asa trebuie sa fie..am asteptat 2 luni si acum a venit concentrata in 3 zile..lasa ca trebuie sa mai omoare virusii astia ca toti copii au fost super muciosi, virusati, epidemie de varicela, enterocolite..la fel ca primavara. Fiecare anotimp are rostul lui si e binevenit.

De dimineata am vazut niste fulgi asa perfecti, superbi..chiar cu forme extraordinare..ma minunam de fiecare in parte cat de frumos poate sa fie.

Oricum eu si zapada avem o relatie speciala si ma enerveaza ca mereu se lasa asteptata.Vad ca si Evei ii place desi nici una dintre noi nu suntem nascute iarna.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ziua buna,

eu tot urmaresc situatia la televizor si nu am cum sa plec din ct

e totul inchis!

si la eforie ninge marunt dar bate si vantul, asta din ce vad eu de la geam, intre blocuri, etaj 2

o zi frumoasa si lipsita de evenimente

pupicei

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

mirela77a, esti o femeie puternica.
Sa iti dea Dumnezeu, atunci cand va considera el, un bebe sanatos si frumos.

Alina cu bebelusa 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza dragelor!
tinuta nici eu nu am burtica mare...dar ca sa ai termen de comparatie am masurat burta, la 20 de sapt, are 87 cm diametru. Poate ne mai spun fetele cu varsta apropiata ce dimensiuni au ele.
si o zi frumoasa !

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

elena, nu in diametru este important(sau cel putin, asta depinde si de cat era inainte de sarcina. A masurat de undeva de foarte jos (de la osul pubian), pana in varful uterului(undeva in jurul buricului, n-am fost foarte atenta). Trebuie sa fie cam atatia cm, cate saptamani de sarcina ai. Am gasit eu pe net ceva de genul(cm masurati X8/7= nr de saptamani). Dar nu inercati! ca va panicati degeaba daca nu masurati corect.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

mirela77a, esti o femeie puternica.
Sa iti dea Dumnezeu, atunci cand va considera el, un bebe sanatos si frumos.

Alina cu bebelusa 24+

multumec Alina, sper sa fie cat de curand

iar in legatura cu faptul ca sunt o femeie puternica, nu -s chiar asa, sunt destul de firava sa zic asa, ca sunt pestisor, mai mult visatoare decat realista, dar am un leu langa mine, sotul, care ma aduce cu picioarele pe pamant

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Burticutelor sunteti voioase si vorbarete si astazi.

tigruta eu nu prea simt intepaturi in col desi impinge cu capu in el nu am avut asa vreun disconorm mare. Presiune simt si eu insa nu des.

Oricum am discutat si cu sefa mea care este o femeie extraordinara si nu ma voi mai duce la serv. Imi iau medical si zilele de co ramas care sunt vreo 3 sapt iar de la 1 martie intru in prenatal. Treb sa vb si cu medicul de familie sa vem aca e bine asa cum m am gandit eu :).

Ioana, mamica lui Cristian 25 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

eu cred ca depinde si de cat de inalte suntem...cu cat esti mai inalta cu atat burtica pare mai mica, si am inteles ca fetitele ar fi mai micute decat baieteii
de ex mama mea imi povestea ca ea a avut burtica asa mare cum o am eu acuma, la 6-7 luni de sarcina, mama mea fiind mult mai inalta in tinerete decat sunt eu, am doar 160

Anca 20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput