Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Tigrutza este kauffl in iasi normalllll is vreo 3 cum zicea si shosho dar eu momentan cum am si cris in post nu sunt in iasi sunt la husi in jud vaslui si aici e doar un liddl.Sunt plecata de acasa in vizete la socrii.
Shosho eu sunt din iasi locuiesc in nicolina si voi naste la maternitatea cuza.

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

neatza si de la noi,

daca tot vorbiti de bucatareala sa ma laud si eu ca am facut sambata eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata..au iesit delicioaseee....bune de tot..mi-a fost teama ca nu imi ies si cand colo o bunaciune..am facut si pizza si supa cu galuse din gaina de tara (alta bunaciune).

Am stat jumatate de zi in bucatarie si duminica dimineata tot asa..bebe a stat cuminte, a miscat cand ma asezam jos...ii placea bucatareala sau entuziasmul meu ca mi-au iesit delicatesele.

Pe seara am fost la fini sa ducem hainutele finutei mici daca tot au amanat botezul si le-au placut foarte tare..au zis ca ramane pentru martie asa ca bagam alta cheltuiala..am primit cadoul un storcator de fructe cu parte separata pentru citrice..asa ca sper sa beau ceva sucuri de citrice ca tot e sezonul.

Vineri am si eu eco morfo de trim II si abia astepttttt....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Irina ce bine de noi daca o sa fie asa.

Tigruta asta este cel despre care vorbeam http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S99888617/#/S29840191 si este foarte comod. Perna nu este identica cu cea cumparata de mine insa ideea este tot asta. Se sta foarte comod si zic eu ca o sa o alaptez pe cea mica in el.

Andreea sunteti tari, bv voua ati rezolvat o gramada de lucruri.

Titi multumesc. Abia astept sa o pun pe cea mica in el. Sper sa ii placa.

ma duc sa caut ceva dulce ca mi-ati facut pofta de prajituri.

[21+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

mai terminati cu prajiturile astea ca n-am nici un chef de copt acum..

Alina stii ce nu inteleg, de ce difera pretul in functie de culoare??

Ramo eu as vrea sa il pun in camera singur de la bun inceput si imi trebuie ceva pe care sa stau sa il alaptez..acum depinde cat rezist desi camera e foarte aproape de a mea..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

Tigrutza este kauffl in iasi normalllll is vreo 3 cum zicea si shosho dar eu momentan cum am si cris in post nu sunt in iasi sunt la husi in jud vaslui si aici e doar un liddl.Sunt plecata de acasa in vizete la socrii.

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Da, nu stiu ce am inteles eu de aceea ma miram..mi-e dor de Iasi

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Tigruta pai l-ai gasit si pe alta culoare? ca in afara de asta expusa nu l-am mai gasit. si am si intrebat la targ de el si mi-a spus ca desi exista trei variante de culoare nu au decat una singura disponibila. oricum putea sa fie si galben tot pe asta il luam. ma interesa mai mult modelul decat culoarea. da-mi si mie site-ul unde l-ai mai gasit.

[21+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Imi place si mie patutul tare mult, dar am discutat si cu sotul si mi-a zis ca el vrea sa faca schimbari mai dese de patuturi pana la adolescenta sa nu se plictiseasca printul lui de acelasi patut, plus ca a facut el un calcul si am iesi mai ieftin.
Eu aici www.strollers.ro/Patuturi_din_lemn/Patut-Transform---Cherry_340_codeBER-1015031.aspx#mai_multe" target="_blank">http://www.strollers.ro/Patuturi_din_lemn/Patut-Transform---Cherry_340_codeBER-1015031.aspx#mai_multe am gasit pe 2 culori.

Cand e targ si unde?

Deea 21+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata burtici!

Am revenit cu reteta de cioco de casa - e delicioasa, foarte simpla si rapida, se poate manca imediat (ma rog, in max 20 de minute) si ..eu va recomand sa puneti in ea nuci prajite..e superrr, ca la mama acasa:

Ciocolata de casa - Romanian fudge

Ingrediente:
250 gr zahar
125 gr margarina
125 ml apa
400 gr lapte praf
5 linguri cacao
1 lingura de otet
nuci prajite

Intr-o craticioara se pune zaharul,apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacaua. Se adauga nucile prajite in prealabil si taiate marunt sau chiar intregi, dupa preferinta. Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca.(din proprie experienta va spun ca nu e necesar, asta e partea care mi-a placut cel mai mult:))

Pofta s-aveti! Pupicei!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (21+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mmamita, multumim de reteta. Si eu o vroiam.

Am si eu o nedumerire. Cum in saptamana 21 e prima zi din luna a 6? Poate ma fac de rusine, dar si eu sunt in saptamana 21 si credeam ca am 4 luni si 3 saptamani...

Deea 21+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Va pup dragelor, eu acum am intrat si am cam avut ce citi....ati fost tare harnicutze la palavrageala
Mmamita, trebuie sa incerc neaparat ciocolata ta de casa, pare pur si simplu delicioasa, o sa te anunt cand fac si eu!
Ca tot veni vorba de bucatareala, am facut in weekend cea mai usoara prajitura din viata mea (pentru prima data) si anume: tort diplomat. Dupa ce ca a iesit foaaarte bun, am ramas foart placut surprinsa ca nu mai trebuie ornat si bibilit pentru ca "ornamentul " de fructe, piscoturi, etc, se pune direct de la inceput in tava, care ulterior de intoarce invers si iese o frumusete de tort . Sa nu ma bateti ca am inceput cu amanuntele "picante"......
Miercuri mergem si noi la morfofetala si mi-e o frica de lesin (asa sunt eu speriata de toate procedurile astea noi care ii masoara lui bebe si porii din varful nasului ). La prima sarcina, acum 7 ani, am facut cateva ecografii 2D, si atat. Nu am stat stresata sau cu inima cat un purice ca are copilasul vreo "esarfa" la gat sau mai stiu eu ce. Uoooofff, om trai si om vedea, sper sa se fi "desurubat" de cordonul ala intre timp.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si vesela!

Iepurasu cu bebe 21+

Mergi la inceput