Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza guralivelor,
M-ati ametit cat ati putut vorbi in 3 zile.
Eva, pentru ca m-ai certat , am actualizat semnatura.
In rest, suntem binisor. Ma chinuie si pe mine o durere de spate(nu stiu ce este(undeva in dreapta jos) Parca ma deranjeaza la respirat, parca ar fi rinichiul(dar cu urinatul n-am probleme), sau poate e colonul si-mi da junghi spre spate, habar nu am, cert este ca ma ridic ca o placinta de pe scaun, cu chiu cu vai.
Va pup pe toate fara exceptie, Sa aveti o saptamana usoara, care acasa, care la servici sau pe unde mai aveti de umblat

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Vreau sa fac si eu parte din grupul vostru de pe facebook,ma ajuta cineva ?Va rog!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Onutza cum dumnezeu poti sa faci praji la ora aia?? si apropo nu mai e kaufland in Iasi la iesire din pacurari sau l-au facut Ldl??

[Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+

Mai este Kaufland...sunt trei in Iasi si vor mai fi cateva.

Mihaela22+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella81it

Vreau sa fac si eu parte din grupul vostru de pe facebook,ma ajuta cineva ?Va rog!

ELLA mamica de Alex

Ti-am trimia PM, iubita!

Kisses!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

ella si eu am control vineri, mergem impreuna?? abia astept sa-l vad pe bebita... ti-am trimis PM (pt FB).

gata, ma apuc de invatat ca saptamana asta am examen pt carnet.

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

Daca nu se trezeste nici una o sa vb de una singura?? O sa ajung la Socola si SHOSHO care e din iasi o sa imi arunce piftele peste gard.

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Ce comica esti. Mai bine imi dai tu din prajitura si pregatesc si eu piftelele.
Tu stai in Iasi? Sau pe langa? Unde vei naste?

Mihaela22+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza guralivelor!
Fetelor e jale cu vremea asta rece...am iesit sambata maxim jumatate de ora pe afara si am respirat aer rece si de atunci belea...imi tot curge sange din nas. E si presiunea atmosferica ridicata tare 781mm col de mercur...de asta dormim sau mai degraba nu si mai dureaza.
Ma duc sa bag un ochi la FB, va pe toate!

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineta la pranz si de la mine! De abia acum m-am mai eliberat putin la servici si am intrat sa va salut!
Anitta dar pe unde iti plimbi tu burtica? Sa ai grija sa nu te obosesti prea mult!
Oana mai ai prajitura?
Alina si eu am luat zilele trecute niste hainute pentru bebe. Nu m-am putut abtine! I-am luat Biancai cate ceva si i-am luat si lui!
Deea ma bucur ca ai scapat de-o grija cu concediu medical!
Tigruta eu am un astfel de scaun leagan de la bebe1 si sa stii ca nu prea l-am folosit desi am alaptat un 1 si ceva.
Elly eu in fiecare dimineata gasesc masina incalzita pentru ca are grija sotul!
Ramona si eu inainte de sarcina am slabit 10-11 kilograme dar tu 29....e uimitor! In cat timp? Trebuie sa imi dai si mie ''reteta'' ca sa o salvez si sa o folosesc cand va fi cazul.
Ella si eu am de gand azi sa fac papanasi ca fiica mea e innebunita dupa ei!
Junica multumesc de incurajarea cu nemele. Nu m-am gandit ca suna inteligent! Eu ma gandisem la Paul Ciprian pentru ca exact asa il cheama pe nasul copiilor si chiar daca el nu a avut nici o pretentie vroiam intr-un fel sa ii arat ca sunt recunoscatoare ca ne boteaza si al doilea copilas (este persoana publica nasicul nostru) si imi si place.Dar sotul meu si-a dorit sa-l cheme Claudiu si uite asa am ajuns la un compromis! (Desi numele de alint va fi tot Gheorghita....)

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Din graba am scris gresit: este vorba de nume.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ELLY ,MIRINA va multumesc!V-am trimis cerere de prietenie cred ca asta trebuia sa fac,nu?
Doar ca e numele sotului meu,eu nu am profil pe facebook al meu personal,sper ca nu va deranjeaza.
RAMONA vreau si eu reteta de slabit,daca a fost vreuna!
MIHA81 eu am luat o cutie din aia de la Dr.Oetker si mai trebuie sa adaug doar branza dulceNu ma pricep de nici o culoare la prajituri.
As manca niste savarineare cineva reteta ,am inteles ca e destul de simplu de facut si oricum nu am ce face toata ziua acasa ,mai prapadesc si eu oua ,faina etc

ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput