Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
ptr dr meu ginecolog. L-am sunat acum ca sa nu ma duc degeaba si mi-a zis sa vin pe 1 feb la spital ca ma ajuta fara probleme cu CM. Off, aveam asa emotii ca nu o sa ma ajute...
Deea 21+ cu
dolofanel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Offff Mirina, eu deja am spalat o masina, chiar nu am stiut, fgata nu o mai spal si pe a doua:D
Onutza u sunt antitalent in bucatarie, noroc cu soul ca el le face pe toate ce tin de ale gurii :D
Ioana, mamica lui Cristian 25 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
mai bucur Deeuta asa ca acu' in pat cu tine :D
Ioana, mamica lui Cristian 25 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina04and Neata si de la noi, Nici eu nu am dormit prea bine azi-noapte, insa am fost agitate ca ieri am umblat pe la ikea toata ziua. Am facut si primele cumparaturi pentru micutza si am achizitionat si pentru mine un fel de scaun-sezlong. Foarte dragut si confortabil si pe care sper sa stau cu micuta in brate cand o sa o alaptez. Aseara tati ne-a facut surpriza si a facut si comanda pentru patut si totul incepe sa prinda contur ![]() Onutza e bine ca ai putut sa te apuci de prajituri, eu desi nu am putut sa dorm nu am fost in stare nici de altceva pt ca am avut o durere cumplita de cap. Vrem si noi o prajiturica. va ![]() ![]() ![]() [21+] In curand mamica ![]() ![]() ![]() |
Si eu vreau scaun din ala..spune-mi te rog daca e comfortabil, cum e, merita?? si cat ai dat pe el? la noi nu e ikeea dar as face eu cumva..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
tigruta spune:
Si acum Buna dimineatza oficial..merci de cafea..incet incet o fac mai putin dulce, exagerez rau cu zaharul..
Onutza cum dumnezeu poti sa faci praji la ora aia?? si apropo nu mai e kaufland in Iasi la iesire din pacurari sau l-au facut Ldl??
Mammita vreau reteta
Deutza ce bine ca ai sunat inainte
Ioana aceeasi problema o am si eu..pe mine ma dor rau oasele bazinului, cand dorm nu pot sa stau foarte mult pe o parte..
Sambata am facut curatenie toata casa, apoi mancare iar noaptea nu m-am putut odihni deloc, ma dureau toate iar ieri m-a durut si burtica asa ca am stat cat m-a lasat Luca in pat..
Acum eu am o nelamurire ca tot vad ca spuneti de magneziu, e pt contractii?? dar daca eu iau vitamine nu e destul, acestea avand si magneziu???
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Fetelor, tot ma tin sa ma laud aici la voi ca am rezolvat si cu costumul de mire! Mirele meu nu poarta costume, pantofi, merge mereu foarte sportiv imbracat si tot avea impresia ca genul asta de haine sunt groaznic de incomode. Din fericire am ajuns la un magazin cu haine foarte frumoase si comode si se pare ca a gasit un costum care sa-i placa. Are tot ce-i trebuie, si pantofi si tot si e super frumusel. M-am indragostit din nou de el vazandu-l asa frumos!
Sunt super happy ca a iesit asa, nu ma asteptam sincer sa fie asa usor, il cunosc de atata vreme si stiu cat poate fi de capcaun si acum m-a surprins total ca si-a luat ceva frumos si elegant. Abia astept sa vina ziua aia in care o sa ne imbracam frumos cu hainutele de miri. Chiar e o perioada frumoasa, desi la un moment dat ma stresam eu rau de tot cu organizarea. Mai am de rezolvat chestii, dar o sa se faca si alea. Am avut noroc pana acum.
Azi as vrea sa merg in Afi sa caut rochita pt cununia civila, imi tot fac curaj sa ies ca vad ca e gerul de pe lume.
Pup burticile cuminti!
Andreea, 20+ cu BebeLUnu
tigruta spune:
Andreea ma bucur ca si-a gasit si mirele costumul..te inteleg ca iti faceai griji, asa e si sotul meu, dar uite ca ne uimesc placut cand noi nu ne asteptam
Ma duc sa tai legumele pt ciorbita..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Neataaa?? V-a inghetat mustatza?!
O saptamana reusita va doresc, dragele mele! Si cu vesti bune!!!!
Noi ne-am trezit pe la 8, dar lenevim pe aici.
Onutza multa energie mai ai
Eu il periai un pic pe Bruno de dimineata si ma epuizai toata
Ms pt praji, desi eu cu dulciurile sunt certata perioada asta. Si ceaiul dc il fac mai dulce un pic nu pot sa-l beau.
In schimb, acru si sarat as mancaaaaa....in nestire
Va pupacim!
Elly 26+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna fetelor.
Azi iar am o zi plina iar burta deja da semne ca nu ii convine, dar incerc sa o prostesc cate putin.
Miha nu e o problema mare cu greutatea, slabim dupa ce ajung bebeii si nu mai alaptama. Eu nu imi pierd speranta, daca am reusit de la peste 100 sa ajung la 71 cred ca mai pot inca o data.
Tigruta stiu ca nu mancarea multa face laptele, dara mama asa considera si ma steseaza pe mine la cap. Ca nu o sa am lapte daca nu mananc.
Irina eu nu as avea rabdare sa stau atata timp pana o sa aflu ce este. Si pe lanha asta mie imi place sa vorbesc cu el pe nume.
Enoma cred ca el a vrut ca voi sa aflati ce estem, sa nu fie o surpriza. Cred ca o sa aibe o personalitate puternica.
BelissimaEva felicitari pentru vestile bune si pentru grasut. Sa vi tot cu vesti bune de acum in colo.
Anitta eu am noroc ca am o gramada de haine de gravida, unele primite imprumut, altele cumparate, dar nu de noi. Am cel putin 10 perechi de pantaloni dintre care 3 salopete. Ai grija de tine si de drum si nu te mai forta asa de mult.
Junica eu daca am avut contractii sa sti ca nu am avut ceva probleme din cauza asta. Dar nu toata lumea este la fel. Cu pompa de san, eu spun ca pentru mine e utile. Mai ales ca eu aveam foste mult lapte si trebuia sa ma mulg dupa ce alaptam.
Alina04 frumos patut ai ales.
Mmamita imi dai te rog reteta la ciocolata, ca sunt adepta ciocolatii de casa.
Oana ce harnicuta esti astazi. Si te-ai trezit devreme. Multumesc pentru prajitura. Si eu am facut un snikers sambata, dar din pacate blatul mi-a iesit cam tare.
Aever bine ca ti-ai gasit rochita sa iti placa.
Noi suntem destul de bine, doar ca de cateva zile nu mai am pofta de manacre. Si sambata si duminica am mancat numai ca a trebuit nu ca imi era foame.Dar nu ma supar prea tare.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+
Robert Aaron
![](images/user_woman.png)
ella81it spune:
Buna dimineata si de la noi!
OANA multumesc ptr.prajiturachiar as manca ceva dulce dar nu are cine sa faca
Poate reusesc sa fac maine niste papanasi.
ELLY mi-a placut mult situl acela cu retete de torturi,as vrea sa incerc ceva de ziua mea ,cu toate ca sunt sigura ca nu o sa iasa
La mancare ma pricep dar la prajiturii total pe dinafara
IRINA merci ca m-ai anuntat ca e sarbatoare,vraoiam sa bag la spalat,asa nici azi nu o sa fac mai nimic!
IOANA ,TIGRUTA ma alatur si eu voua cu dureri de bazin si de coloanaAm cumparat zilele trecute o perna din aia ptr.gravide si paoi ptr.alaptat am zis ca o sa dorm mai bine,dar nu e asa
Acum o folosesc cand ma uit la tv si poate o voi folosi la alaptat si sa il pun pe bebe pe ea sa se relaxeze.
Vineri am si eu control sa vedem cum se prezinta colul,sper ca bine,sincer nu am stat chiar asa linistita cum mi-a spus doctorul.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex