despre tigara electronica
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Acum vreo 2 luni si-a luat si sotul meu tigara electronica (2 la 180 lei). Fuma chiar mai bine de 2 pachete/zi, de douazeci si ceva de ani, a folosit cateva saptamani tigara electronica, apoi a uitat-o acasa si nu a simtit nevoia sa o caute Am fost plecati 8 zile la bulgari si si-a pus-o in bagaj, dar nu a folosit-o deloc
Promisese ca se lasa de fumat de acum 10 ani cand m-am lasat si eu, dar nu a reusit.
Eu m-am lasat pur si simplu, dupa 10 ani de fumat: intr-o sambata am zis "de luni ma las de fumat!" si asa am facut (pe 18 martie s-au implinit 10 ani). Asta doar ca sa ma laud
ingridnen spune:
Uraaa...l-am convins pe sotzu
Am fost la cumparaturi prin Grand Arena si am luat de la Inmedio Cigarti, cu adaptor si o cutie cu cartuse de rezerva.
Am vazut acum ca se pot comanda la acelasi pret si pe net.
Ingrid si Cristi 9 ani
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Uraaa...l-am convins pe sotzu Am fost la cumparaturi prin Grand Arena si am luat de la Inmedio Cigarti, cu adaptor si o cutie cu cartuse de rezerva. Am vazut acum ca se pot comanda la acelasi pret si pe net. Ingrid si Cristi 9 ani |
Cigarti avem si noi
Caught between the devil and the deep blue sea...
ingridnen spune:
la exact o saptamana s-a stricat tigara... nu mai scotea fum
Noroc ca am pastrat bonul de la Inmedio.
Spre surprinderea mea (placuta), cei de la firma importatoare au fost foarte prompti. A scris sotzul pe mail si au spus ca trimit prin curier o alta tigara. Spuneau insa ca de la Inmedio ar fi trebuit sa ne dea si certificat de garantie....
Ingrid si Cristi 9 ani
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen la exact o saptamana s-a stricat tigara... nu mai scotea fum Noroc ca am pastrat bonul de la Inmedio. Spre surprinderea mea (placuta), cei de la firma importatoare au fost foarte prompti. A scris sotzul pe mail si au spus ca trimit prin curier o alta tigara. Spuneau insa ca de la Inmedio ar fi trebuit sa ne dea si certificat de garantie.... Ingrid si Cristi 9 ani |
noi tot de la inmedio le-am luat, insa am primit certificate de garantie.
sigur e problema la tigara? nu o fi de la cartus? ce cartuse v-ati luat? prietenii mei au patit-o cu cartusele de vanilie, din 5 nu era niciuna buna...pana la urma au returnat pachetul de cartuse si au primit altul in schimb...
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Mickyyy spune:
La noi barbata-meu a fost cel care si-a dorit tigare electronica, si dupa ce m-a batut la cap o vreme, am zis sa-l las sa-si faca damblaua, convinsa ca nu e cine stie ce afacere.
Saptamana trecuta am mers sa isi cumpere (dupa ce s-a documentat pe toate forumurile posibile), si mai in gluma, mai in serios, am zis hai sa luam pachetul cu 2, ca cine stie, poate mi-o veni si mie cheful de asa ceva. Am facut eu un calcul sumar ca in 10 zile imi recuperez investitia (a fost 175 lei pachetul cu 2 tigari + ce am mai dat pe nicotina) . Nu fumasem in viata mea tigare electronica, si nici nu eram fan asa ceva, a fost mai mult un impuls de moment.
Culmea e ca de cand am luat-o pana astazi nu am lasat-o din mana, am fumat vreo 2-3 tigari normale in tot acest timp, si asta asa, de moft, nu ca as fi simtit nevoia. Inca 2 zile si deja se amortizeaza investitia, de sambata intru pe profit .
Bateria ma tine 2 zile lejer (poate si mai mult, dar nu risc eu sa astept, la 2 zile o pun la incarcat), nicotina am consumat cam 1/3 din flacon (1 flacon = 13 lei), tigari nu mi-am mai luat, de ingrasat nu m-am ingrasat, nu simt nevoia de tigari normale, e chiar mai bine decat as fi sperat.
Tigarea e eGo-T, luata de la un magazinas de prin obor, unde am fost trimisi de un alt fumator. Super ok vanzatorul, ne-a explicat, ne-a sfatuit, ne-a aratat, ne-a recomandat, si cel putin deocamdata tigarea e super ok, nu am avut vreo problema (de functionare) cu ea. Va mai povestesc pe parcurs ce si cum. O folosesc doar de 1 saptamana.
ingridnen spune:
nu cred ca era problema de la cartus, a incercat sotul mai multe... sant din cele "original", cu gust de tutun.
Azi a fost curierul si i-a adus o noua tigara, functionala
Ingrid si Cristi 9 ani