despre tigara electronica
Raspunsuri - Pagina 7
ingridnen spune:
isi luase si sotzul tigara electronica prin iarna... vad ca a lasat-o dupa scurt timp si tot tigari "normale" fumeaza... mi-ar placea sa se lase, fumeaza mult si de mult
Ingrid si Cristi 9 ani
giulia81 spune:
si eu si sotul ne-am luat tigara electronica "Cigarti" de 2 saptamani...deocamdata functioneaza eu fumam inainte aproape un pachet/zi, el 1 pachet la 2-3 zile...un pachet de tigari normale ne-a tinut pe amandoi 1 saptamana jumate de cand am luat electroniceleceea ce e bine...
primele zile au fost mai grele...apoi dupa a 3-a sau a 4-a zi nu mai simteam nevoia de tigara adevarata...mai fumez cate una normala ocazional, cand mi-e descarcata bateria, dar nu mai are gustul bun de dinainte, dimpotriva mi se pare amara...
mi-am luat din aceea careia trebuie schimbate cartusele, cu diverse arome: normale, menthol si vanilie...si chiar arata ca o tigara adevarata
in schimb am pus 3 kg pe mine in astea 2 saptamani, acum ma chinui sa le dau jos
Caught between the devil and the deep blue sea...
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 mai fumez cate una normala ocazional, dar nu mai are gustul bun de dinainte, dimpotriva mi se pare amara... |
Revin sa spun ca si cumnatul meu la fel spunea...si mai mult, nu mai suporta sa stea langa fumatori, il deranjeaza cum miros.
Mult succes!
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Revin sa spun ca si cumnatul meu la fel spunea...si mai mult, nu mai suporta sa stea langa fumatori, il deranjeaza cum miros. Mult succes! |
inseamna ca sunt pe drumul cel bun...azi de la orele 17 nu am mai pus tigara in gura...nici normala nici electronica...e un record
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 inseamna ca sunt pe drumul cel bun...azi de la orele 17 nu am mai pus tigara in gura...nici normala nici electronica...e un record |
Felicitari, continua asa!
Mada spune:
si eu si eu
eu am biocig, ma enerveaza ca nicotina cam curge tre sa stau cu ea dreapta tot timpul si in geanta si acasa si la birou o tin intr-o cana .
eu de luni am fumat 1 tigare normala si nici pe asta electronica nu o folosesc prea des
ieri nici una , azi nu stiu ce m-a apucat si am cerut unei colege o tigare normala.
cam 15 tigari fumam inainte pe zi, de 20 de ani
eu am tot avut tentative, cu nicorette, plasturi, guma... in afara ca aveam 1000 de nervi si pe orice nu am rezolvat nimic
sper ca acum sa fie ok, mai ales daca schimbam impresii.
succes
Ilinca si Rares
mianna spune:
inca nu-s decisa ca vreau sa renunt la fumat, dar pentru orice eventualitate ma gandesc sa-mi iau si o tigare electronica, cine stie de unde sare surpriza am nevoie de ajutorul vostru, ca n-am priceput nimic din toate produsele de pe diverse site-uri (decat ca sigur nu vreau sa ma trezesc cu ea descarcata, deci evident o sa vreau de-aia cu doua incarcatoare)
- acum fumez Marlboro Blue Ice, adica mentolate si destul de tari, prin urmare nu vreau varianta slim, si vreau sa aiba aroma de menta.
- as vrea una practica (citeam mai sus de tigari care curg - nu vreau asa ceva)
- pe un site vad tabachere, pe celalalt nu; mi-ar placea
- exista ceva ce-mi scapa, ar mai trebui sa iau ceva in considerare?
deci: ce sa comand? si cate accesorii?
mersi
lorellay spune:
eu am eGo si sunt multumita. ca marime e dubla fata de tigara normala, ca lungime.aproximativ.
eu fumam pall mall light slim deci destul de slabe. lichidul care il folosesc eu e pe tarie. primul a fost de tarie 12 pentru mine iar pt sot 16 ca fuma LM rosu. acum eu mi-am luat cu aroma de cafea, si e tare fain.
a mea nu curge.
am dat cam 200 lei pe 2 bucati, 5 rezerve unde se pune lichidul (dar goale) si un incarcator..folosibil la pc sau la priza. o sticluta cu lichid dinala e 15 lei cea mica si 35 cea mare. eu am mica si pana acum mai am mai bine de jumate din ea, cumparata pe 17 iunie. tipa de la stand a zis ca ne tine cam 10 zile sticluta..dar ma tine mai mult.
eu te sfatuiesc sa iti iei dinasta cu lichid (care e glicerina vegetala..asa scrie pe sticluta). am si diana cu filte solide, tigara care seamana cu cea normala..dar aia e o mare prostie..deci nu lua dinaia.
acum..eu una nu stiu cat de toxice or fi si astea..banuiesc ca sunt..
giulia81 spune:
eu am Cigarti, e modelul cu cartus care se schimba (deci nu lichid). are dimensiunea aprox identica cu a unei tigarete normale, seamana cu Dunhill-ul la aspect. eu fumam inainte dunhill albastru lung cu nicotina de 6. Cigarti e cu nicotina de 11 mg momentan, asta mi-a placut. am incercat cu aroma de vanilie, menta si acum mar verde. a costat 100 ron tigara cu incarcator usb, 15 ron un incarcator de priza si 5 cartuse costa 53 ron (ei zic ca 5 cartuse de astea sunt echivalentul a 10 pachete de tigari). tigara trebuie incarcata o data la 2 zile, se incarca in 2-3 ore max. e practic pt ca nu ai de curatat lichid si filtre etc...camd nu mai iese fum schimbi cartusul si gata.
azi nu am fumat decat 3-4 fumuri din Cigartipana si cafeaua am reusit sa o beau fara tigara!
ps: mi-am cumparat-o de la magazinul cu tigari/reviste din cadrul Kaufland, inmedio parca se numesc