despre tigara electronica
Raspunsuri - Pagina 6
lorellay spune:
am tigara langa mmine la incarcat si 2 tigari normale la mine.Sunt la servici.Daca as reusi cu 2 tigari pana la 17 ar fi ceva.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
cosmina_p spune:
Ma gandeam ca daca erau inteligenti,chinezii astia care au inventat tigarile puteau face cumva sa le folosesti si cand sunt la incarcat...asa ca pe telefoane!!!lorellay,bafta pana la 17...mai ai putin!
CorinaDani spune:
fetelor, va felicit ! v-ati convins ca nu spuneam povesti cand v-am scris ca sotul meu, fumator inrait cu state vechi, s-a lasat de fumat in 1-2 luni ? o sa va lasati si voi in curand, aveti grija insa cu rontaiala si kg in plus
cosmina, pai aici e smecheria : esti nevoit (sau e mai bine sa) iti cumperi full-pack, ai doua tigari, doua incarcatoare. nu stiu cum e modelul tau, insa la cele nou aparute am inteles ca intra cumva in stand-by cand nu le folosesti si in acest fel nu se consuma aiurea acumulatorul.
LauraNicole spune:
Pentru mine fumatul nu este un lux si nici pentru nevoia de nicotina ci un mod de a ma relaxa atunci cand trec prin momente mai stresante. Am saptamani/luni cand nu pun tigare in gura, cand fumez nu fumez mai mult de 3-4 pe zi(de obicei cam 2 pe zi). Am tigare electronica si pur si simplu nu are nici un efect asupra mea pentru ca, dupa cum am spus, la mine nu e problema ca simt nevoia de nicotina ci simt nevoia de gestul in sine. Cand fumez o fac numai cu tigari mentolate destul de light si oricat am incercat altceva pur si simplu mi se face greata.
Un prieten bun care mi-a daruit tigarea electronica s-a lasat de fumat tigarile "normale" in urma unui atac de cord si de atunci pufaie din asta si era fumator inrait rau, cu 2-3 pachete pe zi la activ.
Cred ca pur si simplu depinde de motivele pentru care fumam sau nu.
Editez ca sa scriu ca NICIODATA n-am fumat in preajma copiilor mei(nu m-au vazut niciodata fumand), nu fumez in preajma sotului(care nu fumeaza si n-a fumat niciodata), nu fumez in timpul serviciului ci doar una in drum spre si una in timpul pauzei de pranz si ma spal imediat pe maini si-mi clatesc gura cu apa de gura sau ma spal pe dinti, nu fumez imbracata in hainele de lucru si fumez numai afara, in spatii libere. Nu o fac numai pentru a nu mirosi urat ci si din respect pentru cei din jur.
----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
cosmina_p spune:
Am luat full-pack ca-l folosim full-family,adica una pt mine si alta pt sotul meu!Sa vezi ce batalie-i seara pe incarcator!!!Azi am calculat ca deja s-a amortizat full-pack-ul!!!Cred ca maine reinvestesc profitul intr-un incarcator!O seara buna si calda!!!
lorellay spune:
revin pe aici.
La mine nu a tinut la inceputul anului.AM avut o tigara naspa..dianaia care semana cu tigara normala, dar grea si se aprindea un bec rosu in capat. NU e buna de nimic, trageam din ea de-mi ieseau ochii si nici un fum nicmic nu simteam.Am renuntat repede.
Acum, adica duminica pe 17 iunie 2012 am cumparat egoway..pachet de 2 bucati + 2 rezerve vreo 200 lei si ceva. Cand am cumparat mai aveam 2 tigari in pachet si le am si acum. Nu am mai cumparat tigari si nu am mai fumat decat asta electronica.
Greu mi-e azi, ca de pe la 11 mi s-a terminat bateria...si pana la 17 cand ma intalnescu cu tigara sotului mai e ceva...ca amandoi suntem pe acelasi drum cu fumatul...
Sper sa ne tina.
Voi ati reusit? Ca vad ca e liniste pe aici din februarie!
giulia71 spune:
Eu n-am reusit sa ma las de fumat cu ajutorul tigarii electronice. Ba mai mult, mi s-a parut un mare fis, desigur este parerea mea.
Am reusit insa sa ma las de tigari definitiv, dupa aprox 20 de ani de fumat si circulatia periferica facuta praf.
Acum regret, sper sa nu fie prea tarziu. Sper!
Meritul il are un medic, care mi-a aratat cat de incarcate sunt arterele mele de la picioare si cat de fain arata ale lui, fiind nefumnator si cu 20 de ani mai in varsta.
A pus capac dorintei mele nestavilite de a fuma. Cam tarziu, insa mai bine mai tarziu decat niciodata.
uneori gandesc prea mult....
Raza de soare spune:
Cumnatul meu, care fuma 2 pachete/zi, s-a decis brusc ca vrea sa se lase de fumat si si-a luat tigara electronica. Are 2 incarcatoare (1 in masina, de rezerva), diverse arome...
In prima saptamana a fost extrem de nervos, iar noi am facut glume pe seama lui, ca nu va rezista. Ba rezista! Insa rontaie mereu si s-a ingrasat vizibil (de fapt, chiar avea nevoie). Dar...are deja 2 luni de cand nu mai stie ce este aia tigara.
Cel mai mult rade cand ii spune baiatul lui ca scoate fum pe nas, ca Thomas.
Asadar, se poate...numai sa vreti!