Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 2
seidana spune:
Ingeras .. ce frumos povestesti de copii.. eu as vrea sa ia suzeta, si degetul as vrea sa-l ia macar, insa nu vrea si gata ..
imi place modul in care ai hotarat sa i lasi sa ia ei decizii pt ei..
ce dulce e Maya
"Fetelor alte bidyuri excelente ca si calitate sunt de la baby rom personal imi plac mai mult decat kiabi, c&a sau h&m, se gasesc si in cora si pe net .. sunt romanesti..
off May.. imi pare tare rau.. macar vezi partea buna, o sa aveti ce povesti peste ani, nu e un simplu botez..
Nati cum sa o mai modific? vii tu sa dai din coate pe la primarie in locul meu? eu nu sunt deloc bataioasa si descurcareata...
Luasi blugi?
si eu tot hauck vreau sa ii iau pt la vara.. de as putea as da/ vinde si caruciorul ce-l am, singura chestie e ca imi place ca ma vede din el, altfel nu sta in carucior
ingeras26a spune:
Jade, ba da, daca imi spui cum. Si eu sunt curioasa sa va vad, numai ca nu vreau sa fie pe public pozele, am piticii mei. Daca le vedeti numai voi, este ok.
Cred ca vorbesc asa, pe langa faptul ca ii iubesc enorm pe amandoi, lucru care este valabil pentru toate mamicile normale, pentru ca m-am chinuit enorm sa ii am si cared ca apreciez intr-un fel anume acest dar, de a avea copii :)
Pup.
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Jade, ba da, daca imi spui cum. Si eu sunt curioasa sa va vad, numai ca nu vreau sa fie pe public pozele, am piticii mei. Daca le vedeti numai voi, este ok. Cred ca vorbesc asa, pe langa faptul ca ii iubesc enorm pe amandoi, lucru care este valabil pentru toate mamicile normale, pentru ca m-am chinuit enorm sa ii am si cared ca apreciez intr-un fel anume acest dar, de a avea copii :) Pup. Cea mai fericita mami de Maya si Sasha |
uite aici este http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/
dai JOIN si astepti sa ti dea una dintre noi acceptul
sa specifici in mesaj numele tau ca sa stim cine esti ca altfel nu dam join oricui
si categoric pozele NU sunt publice
si noi avem aceiasi pitici ca si tine
_
de T 4+
oanaiasi spune:
Sei, inca nu ma alarmez. nu a mai facut si a mai avit inca 2 kk de atunci. in plus , dupa 4 ore firisorele aveau fix aceeasi culoare-rosu aprins. daca era sange se modifica culoarea categoric. se inchidea. deci probabil a fost ceva din ardeiul meu rosu umplut
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
Dbunny spune:
citat din mesajul lui seidana Bunny. ce bine ar fi daca sefa ar decide si cand sa faca caca Elena |
Sa se cace la sefa ta pe nas
ma duc sa caut brosura
may imi pare rau de anulare
suzeta: Noa a acceptat-o din spital. Singura problema la noi e ca nu accepta fiziologica sau anatomica, doar dŽalea stil vechi, cu forma rotunda de cireasa, iar modele dalea nu prea sunt...
oanaiasi spune:
Maama, am dat pe grup peste un doc cu diversificarea..de la6-8 sapt cu suc si la 4 luni deja carne
Doamne iti multumim!
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Maama, am dat pe grup peste un doc cu diversificarea..de la6-8 sapt cu suc si la 4 luni deja carne Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
oana am zis ca sucul si diversificarea de la 4luni cu LP nu imi place, 4 luni =6 luni la LM.. desi as zice 8 luni la carne nu? ..
oanaiasi spune:
Sei, doc pus de tine e f rezonabil. este altul...care numa nu zice sa i pui ciolanu de porc in brate la copil la 1 an.
Doamne iti multumim!
ionelamaria spune:
despre diversifixare, odata inceputa se recomanda introducerea carnii mai ales pentru Fe cat mai repede. Personal nu-mi place ideea de carne repede si caut sursa de fier mai ok decat carnea.
Daca luati carne din comert atentie ca cea de pui e foarte hormonata si cele mai multe prostii se inmagazineaza in pieptul de pui. pulpele sunt putin mai ok si mai bogate in Fe. Curcanul e mai curat
oanaiasi spune:
Ionela, eu deja l am instiintat pe taxu sa mareasca productia de hulubi.1 an ea va manca porumbel si pe ici colo curcan.
Doamne iti multumim!