Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

La multe lunite T!
sa te faci bine repejor sa nu mai fie mami ingrijorata

Lena.. fair ce zici tu acolo cu legumele bio.. noi avem noroc de cate una alta de la tara, insa si eu as intentiona sa ii dau mancare mai mult de gust, fara ca la 9 luni gata sa aiba 2-3-4 mese inlocuite.. insa sa vedem, ca deocamdata de cand ii mai dau cate 1 lingurita de mar copt la 3 zile face caca singura (la 3-4 zile, cand corespunde cu marul), deci na .. tuff choice
deci si Maya e rozatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sei, eu nu vad decat 20 de albume, dar ultimul este "intalnire Bucuresti", dupa acesta nu mai este nimic...Stii cumva de ce? Deci nu le vad decat pana la litera "i" din cate imi dau seama...
Fetelor care aveti bebelusii bolnaviori, le doresc insanatosire grabnica. Sa dea Dzeu sa se faca bine rpd, rpd.
Stiu ca unele dintre voi nu sunteti de acord cu vaccinurile, insa mie pediatra mi-a recomandat inca 3 vaccinuri in plus la Sasha, tocmai pt ca intra in contact permanent cu Maya si verisoarele lor, care toate merg la gradi.
Trebuie facute la 3, 5 si 7 luni. Ea a spus ca le recomanda parintilor care au 2 sau mai multi copii si unii dintre ei stau mult in colectivitate.
Mayei nu i le-am facut, nu era cazul. Nu stiu daca este mai bine, dar eu m-am gandit ca mai bine previn decat sa tratez...cele 3 vaccinuri sunt contra pneumoniei, bronsiolitelor puternice si inca ceva...costa mult (260 ron am dat pe primul), dar asta este.

Alex2011, eu mi-am luat de la H&M si sunt f ok. Cu maneca scurta, albe si negre. Le-am purtat insa la inceput, cand bb nu avea program. Acum le-am dat unei gravidute. Eu port bluze normale si mi le ridic cand alaptez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite bebe T !!!

Sei, da... mai ales in somn, tzitzi e pretena ei cea mai buna :D
Si de multe ori adoarme la san. Eu ma bucur, k asa nu mai trebuie sa o plimb prin casa sa o adorm :P

Ingerash aia e prima pagina cu albume, ai jos in dreapta pagini, tb sa dai next :) sau click pe pag nr 2.

Alex, eu bluza respectiva am purtat-o doar la botez, in casa am tricouri largi (de la sotul meu in general) pe care le ridic cand alaptez. O sa imi iau si niste bluze/tricouri cu nasturei in fata, cand vine caldura si mai papam pe afara :)

Mergi la inceput

Azi dimineata a fost o faza super cute:
Pitica mea manca, dar in acelasi timp incerca sa bage degetelele in gura si cand apuca degetelele scapa sfarcul si cand se ducea cu gurita dupa sfarc scapa degetelele...
Paa nu iam luat manuta nu s-a linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

lali imi pare rau c-ati amanat si voi botezul, dar ma bucur sa te citesc optimista

ingerash daca dai la next page, gasesti si restul albumelor! ce-a mai crescut maya, si ce maroc e sasha! sunteti frumosi cu totii! deci Mayei i s-a schimbat culoarea ochilor la 9 luni¿ Dani ii avea albastrii de la inceput si s-au mai deschis, dar Noa ii are un gri albatrui tare dubios...

la multe lunite bebe T si kate rina, sa cresteti mari si sanatosi!

ionela stii ceva de vreo leg intre cantitatea de lapte si menstruatie¿ iar a trebuit sa dau lp, 2 nopti la rand, cate 1ooml. ultima data cand am dat(de revelion) tocmai imi venea ciclul...acum iar...

jade ´cand abia debutase´ mami, daca ai fi fost prea tarziu nici asa nu era bine, nu-ti fa procese de constiinta, ca toti se imbolnavesc mai devreme sau mai tarziu

alayna ma bucur ca sunteti cu lapte in tzatzi, meriti niscaiva bataiuta, fiinca fetele te bruiau la greu cu pusul fetei la san, si n-ai activat pana nu te-a lamurit farmacista, unde-i biciul¿

Dani e subfebril, Noa are burtica umflata si regurgiteaza mult...

weekend placut va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Azi dimineata a fost o faza super cute:
Pitica mea manca, dar in acelasi timp incerca sa bage degetelele in gura si cand apuca degetelele scapa sfarcul si cand se ducea cu gurita dupa sfarc scapa degetelele...
Paa nu iam luat manuta nu s-a linistit.

uy, a mea urla cand isi scapa degetele din gurita, tu stii cat e de greu sa le duca inapoi¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si fiica-mea doarme cu tita in gura ...cred ca jumatate de noapte. N-am cum sa o dezvat ...cand adoarme profund scapa sfarcul si ma mai intorc si eu stanga/dreapta...altfel intepenesc intr-o pozitie minute in sir..

Nu stiu daca e bine sau rau ...dar ea altfel nu doarme.Si decat sa stau in fund cu ea toata noaptea prefer asa..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Dbunny sanatate multa la pici.

Oana, si a mea adoarme cu sanul in gura, daca lasa sanul inainte de a adormi noi, o pasam in patutul ei, daca nu, atunci cu noi doarme :). Si eu intepenesc :P

Ieri ne-a facut un concert de vreo 2h si taica-su deja se enervase, am luat-o eu, in final a vrut la tzitzi si am adormit amandoua. cand m-am trezit am dus-o in patut, dar m-a mancat undeva sa vad dak nu are kk in scutec si pijamaluta tb descheiata toata ca sa am access si am trezit-o si uite asa am dormit cu ea
scuze k m-am intins atat :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Mamaaaa, ce frig e afara! Pe noi ne-a prins frigul cel mai mare pe drumuri, am mers sa ii fac vaccinul de 4 luni lui Theo. Aveam emotii ca tot vedeam la TV nebunia cu drumurile blocate, sotul a luat lopata, nisip, lanturi in masina, dar a fost ok pana la urma, am avut drum fara peripetii. Am si mers un pic pe jos prin Iasi cu amandoi copiii, printr-un vant de ne lua pe sus, Theo saracul casca niste ochi , nu putea respira de la vant, cu toate ca era intors cu fata spre mine.
La cele aproape 4 luni piciul avea 7 kg ( +1.2 kg de la 2 luni) si 68 cm (+5 cm de la 2 luni). E un lungan. Acum ne sunt fixe hainutele de 6 luni, cele de 9 luni ne vin bine. E opusul sora-sii, se vede treaba, ii seamana lui taica-su . In rest, amandoi copiii sunt bine.
Dr de familie mi-a recomandat sa incep diversificarea de la 5 luni cu suc de mar, i-am zis ca o sa o incep mai tarziu, si mi-a zis ca daca Theo se satura cu laptic, o pot incepe pe la 5 luni jumate. Mi-a dat si o schema de diversificare pe care o sa iau la puricat. O sa o mai adaptez, caci nu cred ca o sa ii dau sucuri ci piureuri direct.
Apropo de diversificat, am transat niste piept de curca, de aici de la tara, deci fara chimicale, antibiotice s.a., si l-am pus la congelator pt cand o sa il diversific pe domnisor. Ma gandesc ca e mai safe pieptul asta de curca decat pieptul de pui din comert. Voi ce spuneti?
Ati iesit cu copiii afara pe timpul asta? Noi nu am iesit pe frigul asta, avem -12 de cateva zile si se anunta geruri mai mari. Asa ca stam in casa ca stam bine.

jade sanatate lui Tudor! Nu ai de ce sa te invinovatesti, bronsiolitele sunt nasoale, avanseaza f repede. Urmeaza tratamentul si o sa isi revina uriasul. Si la mai multe lunite!

Merg sa trebaluiesc un pic, cat dorm piticii. Si mai revin. Acum am net ca lumea, asa ca I will be back

de si

Mergi la inceput

Inutsa, normal k e mai bun pieptul de curcan de acasa
Felicitari pentru bilant

Mergi la inceput