Cel putin 10 kg jos (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Jale si la mine! Ca si tine, boticelina, am pus inapoi jumatate din cat am pierdut. In concluzie: 61.5 Fetelor, daca nu vad CURAND 59 virgula ceva, imi iau campii!Partea buna e ca ieri am facut 20 min de cardio, stiu ca e putin, dar e un inceput, nu? In schimb n-am mai facut Pilates de vreo 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bey, ma lasi! Ce unduite-s fetele alea. Dedicatie pentru Iris poate, Zumba Queen!

Si eu tot la categoria altele intru. Asta e, de ani si ani de zile ce slabesc in 3 saptamani de stradanii pun la loc intr-una singura de hormoni.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, stati, am gasit scuza perfecta! Cred ca am mancat cu toatele zilele astea mai mult si ne-am "marit izolatatia" din cauza de ger siberian

La urma urmei, e o reactie de autoconservare perfect justificata!

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
Bai, stati, am gasit scuza perfecta! Cred ca am mancat cu toatele zilele astea mai mult si ne-am "marit izolatatia" din cauza de ger siberian La urma urmei, e o reactie de autoconservare perfect justificata!
Monica si Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Cu dedicatie pt cele care chiar slabesc:
http://www.youtube.com/watch?v=lYsPGUaa6Mc&feature=related

dulcetica

Eu ma consolez cu ideea ca si in acest clip tipa care se misca cel mai fain e cea bruneta ca parul lung, care nu e tocmai filiforma. Deci, soldurile un pic mai generoase te fac sa te misti mai cu talent

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

helaaauu,

raportez: un mare porc prt seara trecuta.
vinovat e sotul, care m-a asteptat acasa cu aripioare pui crocante, sos usturoi, cartofi innabusiti si bere rece am incercat sa refuz berea si cartofii, si a cam pus bot, ca deh...munceste omul si eu ce fac? asa ca m-am servit, nu mult dar destul

si totusi cantarul arata undeva intre 800-900 grame minus,fata de saptamana trecuta, deci tot e bine.

am reusit sa si pedalez, dupa masa copioasa, 25 minute.

meniul zilei de azi:

MD: o cana iaurt cu tarate ovaz
G: un mar;
P: 2 felii Wassa cu crema de branza picanta, 1 rosie, 1 ou fiert si cateva guguloaie de mozzarela
G: mango si mandarine
C: un baton fribrobar cu ceai verde, iaurt

apa plata, ceai verde si d efructe, L-Carnitin- 2 plicuri.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

raportul meu:

ne mai auzim cand scot capul din hartoage.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu voi raporta minus 67,5kg.

Iris scuza-ma ca nu am gustat gluma dar nu ma simt in ordine.

Vineri si sambata am plans de foame la propriu ca nu puteam manca si am ajuns sa mananc paine calda inmuiata in lapte ca cred ca spuneam mai mult scaderea.Mi-a mai trecut raceala si sper sa fie mai bine.
Si de bine ce am vazut ca imi e un pic mai bine cine credeti ca manca crema de ciocolata calda ca daca e calda intra pe gat si ramane daca e rece nu.

Androix super cu ceaiul sper sa reusesc si eu pe viitor sa beau.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Eu voi raporta minus 67,5kg.

Marilena si Mara Augusta

olalala

prima data am ciit in viteza, - 67.5 kg..de aunde a avut frate de dat jos atatea kg????

apoi m-am linistit

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, te inteleg, stiu cum e sa plangi de foame si sa nu poti manca de durere in gat. Cu asta mi-am amintit ca trebuie sa-mi fac niste analize si sa ma duc sa ma tai in gat ca m-am saturat de infectii in gat.

Da, chiar ca de la ger ni se trage eu abia acum m-am incalzit si m-am intors acasa pe la 9. Mai stau putin si plec iar, vai de mine.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput