Cel putin 10 kg jos (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Fara nici un fel de repercursiuni?Cite zile faza de atac ?Cit ai dat jos si in cit timp? dulcetica |
Eu am tinut 5 zile faza de atac si am mers la fel 5 cu 5.
Primele 3 saptamani stiu ca le-am tinut strict.
Am slabit in atac 2 kg dupa care slabeam in jur de 800gr/saptamana.
In total slabisem vreo 5 kg dupa care m-a porcisem si normal ..stagnam.
Repercusiuni? Eu in mod normal consum multa carne (pentru ca stiu ca ma satur mai repede), mereu am gratar in casa. Mi-a fost usor pentru eu nu mananc fructe. Eu sunt cu legumele. :)In paralele am consumat dimineata Colon help ca sa evit constipatia.
Elena & Denisa
lulu77 spune:
dupa calculele WW meniul meu de azi este in jur de 6-7 puncte si voi manac destul de bine azi:
MD: iaurt cu tarate ovaz - 1 punct
G: am mancat 1 mar + 1 portocala + cateva Goji- 0 puncte
P: salata vitel cu iaurt si marar si castraveti- deci doar vitelul si iaurtul se puncteaza, legumele au 0 puncte
G: portocala -0 puncte
C: friptura curcan cu leugume- deci punctez doar carnea
plus aerobicul facut deseara.
si am voie sa mananc 18 pct zilnic.
inseamna ca in week-end am voie un tort intreg?(glumesc)
SOACRA MARE
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 inseamna ca in week-end am voie un tort intreg?(glumesc) SOACRA MARE |
Da,cu conditia sa fie ziua ta!
ellinia spune:
De abia acum am inteles rationamentul. Am sa o printez sa o mai citesc sa-mi intre in cap ..., eventual sa vad daca gasesc pe net si cateva exemple de meniuri sa vad cam ce si cum pot manca. Cred ca e mai greu la inceput, dupa aceea iti intra in reflex. Multumesc Dulcetica!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Da,cu conditia sa fie ziua ta! dulcetica |
Nu este, dar pot sa ma prefac!
SOACRA MARE
bpaula spune:
Buna dimineata,
si la mine un porcusor . Nu ma asteptam eu sa dau jos sau sa ma mentin cu ziua fiului meu in week-end dar na, am sperat.
Raport 80,7.
Felicitari celor ce au slabit. Cred ca trebuie sa ma organizez si eu cumva, cu niste reguli ca nu se poate asa doar ca idee fara dulce ca vad ca cel mai tare mananc dulce.
gusta spune:
Buna.
Raport 67kg (poate chiar un pic mai putin da las asa ) deci -500gr .
Felicitari la toate fetele care au slabit si cela care au stagnat tot e bine iar la cele care au luat porci pun batul pe spinare.
Nici numai are rost sa zic ca la noi necazurile se tin lant , mi-a cazut ieri Mara in cap la scoala pe partea dreapta acelasi loc unde mi-a cazut si acum 2 saptamani ,ca nu m-au sunat si cand m-am dus sa o iau era sa imi stea inima e una .Rezultatul final o mica fisura care m-a pus sa o trezesc din 2 in 2 ore si sa vedem daca e bine acuma incerc un pic de odihna ca cine stie ce mai urmeaza si tot asa.
Mai vin eu la voi si poate imi da Lulu si mie din tortul ei si Dulcetica nu o sa zica nimic ca zic la multi ani lui Lulu.
Marilena si Mara Augusta
boticelina spune:
Lulu, sunt aici, avui ceva treaba si apoi am mai citit cate ceva d-ale mele (legumicultura, avicultura, ingrasaminte organice, chestii d-astea de a zis taica-meu ca ce-mi mai trebuie servici, sa ma trag taranca )
Si eu m-am mai suplat nitel, cantarul rau arata 69.3kf, ala de treaba arata cam 68.5kg, da' o sa ma trec dupa cel rau ca sa imi stabilizez un reper. Deci si io -0.5kg
Ma duc sa crosetez capitol nou...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Capitol nou
Trec in el si actualizarile, iavas iavas
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"