Cel putin 10 kg jos (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, am disparut in ceata. Sunt in acelasi stadiu: nu am baterie la cantar , asa ca am scapat.

Dupa cum ma asteptam , in week-end am sarit calul. Cireasa de pe tort - o petrecere la care am fost cu copilul si am mancat de toate: pizza, prajituri, tort.

Sigur nu am slabit nici un gram saptamana trecuta, ma simt chiar mai grasa, dar incerc sa nu abandonez ideea macar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mda, ar fi o idee buna. sau un lacat la frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

nu e bine nici cu lacat, ca faci rost de cheie

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Raportez 66.5kg (adica -1.5kg de cand aveam 68, saptamana trecuta). Ptiu, ptiu sa nu ma deochi si sper sa ma tina. Azi sunt in a 3-a zi din faza de atac a dietei. Ieri nu am apucat sa fac miscar deloc, dar azi sper sa compensezi si pt ieri.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Back to work

Anamariame,Boticelina,Dulcetica si Iris si multumesc pentru simpatia aratata!

Ma gandeam sa va cer sa atasati acel minunat animalut asta deoarece mi-am bagat boticul si la lucruri nepermise:ciocolata, vin cu cola, pizza...si alte chestii care te ajuta(sau nu)sa depasesti o problema.
In aceasta perioada am rezolvat problema, am mancat si dulciuri dar in fiecare zi am facut sport!...chiar ca a devenit indispensabil(si ma bucur).
Asa ca, la raport pot spune ca nu m-am ingrasat deloc
N-am mai mancat deloc fructe si incerc..usor, usor sa renunt ca zaharul si laptele din cafea. Incerc!
Astazi am sarit coarda si parca incep sa ma misc...mai artistic Clar este un exercitiu cardio si-mi place.
Ma bate gandul ca de saptamana viitoare sa incep si o cura de slabire.

Bine v-am regasit fetelor

Mergi la inceput

Bine ai revenit Esthera.
Pfiu, nu stiu cum rezisti fara fructe, ca eu sunt efectiv terminata psihic fara ele mai bine fara dulciuri decat fara fructe.

Laura, bravooooo deci se poate asa ca nu mai ai cum sa o dai la intors
este bine ca te poti tine de Dukan, eu nu prea pot din cauza lipsei de fructe, in primele faze.

dar vad ca stilul adoptat de mine in ultimele doua saptamani, mi se potriveste.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Lulul 77 multumesc pentru primire

Nici eu nu ma gandeam ca o sa rezist mai ales ca am portocali si mandarini in curte....dar cum am avut 1 saptamana de ;nebunii;...n-am mai simtit si nevoia de fructe. Eu mancam multe...si au zahar si am citi si ca ingrasa.
Asa ca le inlocuiesc cu....morcovi
M-as apuca si eu de Dukan dar abia am gasit aici iaurt cu 0,1 grasimi dara braza fara grasimi???...sub nici o forma. Grecii n-au auzit de branza dulce.
Vad ca Laura e in a 3 zi si deja a dat jos mai mult de 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Salutare si de la munte!

Laura cu Dukan slabesti frumos, important e sa te tii si sa ai rabdare.
Ce combinatie te-ai hotarat sa tii? 3 cu 3 sau ?
Nu mai stiu cine lua carnitina, am vrut sa scriu atunci dupa care am uitat .
Carnitina isi face efectul daca faci sport, de fapt iti mareste rezistenta le efort si intensifica arderile.
Nu cred ca face acelasi lucru daca doar o bei paralel cu o dieta.
De fapt din cate stiu se ia cu juma de ora inainte de sport.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Aseara m-am uitat la Dr OZ, si toat emisiunea a fost despre dieta WW(weight watchers).
Fantastic, persoane care au slabit mult si frumos, fara sa se infometeze sau sa renunte la ceva. si mi-a placut tare mult metoda dietei(stilului de viata WW, numararea punctelor din alimente nu a caloriilor, si in aceasta dieta in principal fructele si legumele au punctaj mic sau deloc.
Ma apuc sa o studiez mai bine, sa caut punctajul alimentelor si sa vad cate puncte ar trebui sa consum eu zilnic la greutatea mea.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Salutare si de la munte!

Nu mai stiu cine lua carnitina, am vrut sa scriu atunci dupa care am uitat .

Elena & Denisa

Eu iau, si fac sport(miscare) zilnic minim 30 minute, uneori si mai mult.cand vine caldura ma apuc de alergat pe malul marii.
Iau 2 plicuri/zi de L Cranitina instant.

SOACRA MARE

Mergi la inceput