Bicicleta pt 8 ani +

Bicicleta pt 8 ani + | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Am fost sa vad biciclete cu roti de 20'' si de 24''.
Inca sunt in stare de shoc :-)
DHS cu roti de 20 costa 275 de lei, dar Hauser(sau ma rog, o marca tot germana) de 24'' e 670 de lei

Prima noastra bicla e un Hauser, a costat si aia o caruta de bani (inca modelul de 16'' e la 430 de lei) si ne-a tinut 4 ani + si e in stare perfecta.
Momentan nu dispun de suma de aproape 700 de lei, dar sa zicem ca as strange din dinti in 2-3-4 luni si as reusi.

Ati alege modelul DHS pt care aveti banutii sau ati face sacrificiul sa-l luati pe cel "de marca" ?
Inclin spre cel de marca, dar 700 de lei mi se pare enorm.
Am vazut un model foarte ok cu roti de 24'' (nu e cel standard deci ar merge de la 8 ani la inaltimea fie`mi).
Inclin spre acesta pt ca ar tine mai multi ani fiind mai mare si ar rezista mai bine la uzura fiind de marca.
Insa DHS ul l-as putea lua acum nu cine stie cand.

Aveti careva biciclete DHS ? Sunteti multumiti ???

Voi ce bicicleta ati luat si cat a costat ?
700 e un pret real ?
(nu intru in magazine de profil decat la nevoie, deci am fost in 2007 si am mers acum)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Noi am luat una de la First Bike. Eu zic ca e ok, e si frumoasa. Cred ca e de 20" a noastra. Fata de 7 ani (atunci) s-a descurcat foarte bine cu ea, n-am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la ce pret sunt cele de la first bike ? daca mai stii cumva

eu ma tot gandesc merita o bicla 700 lei , evident ca de banii astia tre sa tina minim 4 ani :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dhs sunt foarte bune

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

First Bike sunt romanesti, costa atunci 280 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Uite ce am gasit: www.sportaddict.ro/bicicleta-2002-princess-model-2011-dhs" target="_blank">bicicleta

Eu m-am uitat la pret, studiaza tu modelul...

Mergi la inceput

A noastra arata identic doar ca e roz si are si portbagajul cromat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

700 de lei pentru o bici de copilas de 8 ani imi pare enorm chiar daca e de firma.
Nu te baza ca te tine 4 ani, in teorie ea fiind o bicicleta buna poate tine chiar mai mult insa...in practica un copil de la 8 ani la 12 ani creste muuuult in inaltime si ii ramane "mica" chiar daca ea e inca perfecta ca stare.

DHS e o firma ok, noi avem biciclete de la ei ( adulti) copilul mare are o super bicicleta de la o firma ungureasca, cred, cu roti de 24 ( in primavara cred ca trebuie una mai mare).
Asta e Alarik. Si am dat pe ea pana in 250 de lei acum cativa ani.

Mergi la inceput

deci nu doar eu cred ca e exagerat, huh, m am linistit.
am sa ies in targ sa vad ce scoruri mai sunt, scoruri decente.

imi place modelul de la DHS daca l as gasi rrroz ar fi perfect. daca spuneti ca sunt ok :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

szivarvany, trebuie sa verifici ca e o bicicleta reglabila daca vrei ca fetita ta sa o utilizeze mai mult.
Insa, poate ai colegi de job care nu mai au ce face cu bicicletele copiilor lor. O bicla de ocazie pe care o intretii e mai avantajos decit una nou pe care nu o va utiliza mai mult de 3 ani.

Mergi la inceput

Mik, nu am in zona copii mai mari, de asta zic ca ies in targ poate gasesc ceva "ca nou" :-) la noi in targul de duminica gasesti orice, poate avem noroc.
mai am timp 2 luni, pana vine primavara, insa e musai sa rezolv pana atunci.

_

Mergi la inceput