Candidat DC la primaria Bucurestiului - dezbatere

Candidat DC la primaria Bucurestiului - dezbatere | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Va rog sa luati in serios propunerea mea.

Vad ca multa lume se bate petnru primaria Bucurestiului - dar daca si www.evz.ro/detalii/stiri/concurenta-mare-la-primaria-capitalei-mariana-moculescu-candideaza-si-ea-e-o-lucrare-a-96.html" target="_blank">Mariana Moculescu candideaza :)) ... de ce sa nu avem si noi un candidat ?

Chiar daca un candidat de la Desprecopii ajunge consilier - si e tot ceva, sunt multe lucruri de facut pentru tinerele mamici, burtici, etc :) si voi stiti cel mai bine .. oricum trebuie adusa in prim plan o noua generatie de politicieni si eu sunt cea care va sustine din tot sufletul candidatul pe care il propuneri voi, din parte Desprecopii - la primaria capitalei. Let's do it!

Deci, va invit la propuneri si dezbatere.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ar fi o chestie tare de tot. Eu va sprijin moral! Dar la o adica de ce nu?
Inceputul se face cu propunere.
Ce tare ar fi totusi.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alinuk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

O, da, foarte tare propunerea! Acuma, la modul serios... vorba ta, Mirela, macar un consilier acolo, care sa se ocupe de problemele copiilor, mamicilor, taticilor, de problemele familiei, in general, nu ar strica.... Acuma, nu stiu cum se poate realiza asta, dat fiind ca DC nu este un partid (slava Domnului...). Dar cu un candidat independent, care sa aiba un program bine formulat si promovat, cred ca nu e irealizabil. Ca si Marius, va sustin de la distanta din tot sufletul.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu zic sa incepem sa ne organizam.
Pana la alegerea candidatului trebuie sa ne gandim si la altele.

Banii. Cum suna legea finantarii campaniilor electorale? Pentru independenti.

Un candidat independent are nevoie de semnaturi. Deci trebuie facuta o echipa care sa stranga semnaturi. Se pot strange semnaturi si online? Cum e legea asta?

Consilierii cine ii alege? Cum? Trebuie sa fie membrii unui partid? Poti candidada independent? In ce conditii?

Carui segment de populatie ne adresam?
Femei. Cat la suta dintre votanti reprezinta femeile?
Tatici.

Ce vrem sa le transmitem?

Cum transmitem. Nu ajunge online-ul. Trebuie facute afise. Brainstorming pentru afise, apoi gasit cine tipareste.

Cat spatiu gratuit acord TVR-ul in campanie?

E nevoie de un consilier de imagine? Sau mergem pe ideea naturalitatii/spontaneitatii?

Cine poate raspunde la intrebarile astea?

Apoi urmeaza alegerea candidatului. Cine se potriveste cel mai bine profilului schitat de noi?
- trebuie sa fie coerent in sustinetrea ideilor
- sa aiba aplomb
- sa nu se lase intimidat
- sa poata vorbi in public
- sa invete/sa stie legislatia
- sa fie un bun gospodar
- sa aiba nervii tari cand va fi disecat in presa
- varsta nici tanar da' nici batran
- sa aiba un trecut curat

Atat imi vine minte acum.

Sa-i dam drumul!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Intr-adevar, cu un pic de organizare si vointa, nimic nu e imposibil.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Poate vrea Alinuk sa candideze. Eu as vota-o. Daca nu era ea nu cred ca reuseam sa ne mobilizam la "revolta" diminuarii drepturilor mamicilor.

Alinuk, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai, in afara de faptul ca am vota-o, cu ce ar mai putea fi ajutata alinuka?
Eu zic s-o luam cum spune vivi: cu inceputul. Obiectivul nr 1 dupa mine: sa gasim o persoana care a mai organizat o campanie asemanatoare.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pt ca mi se pare ca nu e doar o gluma (cum am fost tentata initial sa cred cand am vazut ca apare numele marianei moculescu in contex)...Mariana_flo, ma intrebi direct si iti voi raspunde:
e complicat sa am reactie 'publica' la "propunere", in conditiile in care personal, nu ma regasesc in politica zilelor noastre.

Consider ca primul lucru de la care s-ar incepe, nu candidatul ar fi, ci de la niste criterii de baza, organizare, finantare, obiective, etc ..cum a schitat putin Viviana

la momentul asta, la nivelul DCului nu identific putinta si disponibilitate de implicare in politica / indiferent de cine ar 'candida' (la membri activi ma refer)

asta nu inseamna ca nu se pot face demersuri in acest sens poate cu sanse de reusita in timp

in societatea civila insa DA, la modul oficial si organizat, poate printr-o fundatie mai degraba vad posibilitate de implicare a acestei comunitati

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e chiar asa. Partea de finantare se organizeaza destul de rapid, doar sa fie sustinatori financiari.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Aproape toate planurile frumoase par imposibile la inceput, insa cu ceva incredere, perseverenta si munca, se pot realiza.
In contextul politic actual, cand partidele actuale ofera doar iluzia schimbarii in bine, cred ca dezbaterea de aici isi are sensul. Sa ne dam batuti pentru ca nu suntem partid? ... ok, nu suntem organizati dar undeva trebuie sa existe un inceput.
Pana la urma, voi, cei care cititi sau scrieti pe DC sunteti societatea civila. Voi aveti nevoie de reprezentare si intelegere.

Ca e doar un exercitiu de imaginatie, sau un inceput de ceva real, de voi depinde. Noi suntem aici pentru a va oferi aceasta platforma online de care puteti beneficia pentru a va putea face ascultati. Aveti curaj si poftiti la dezbatere.
Ce ati cere voi de la un primar al Bucurestiului? Va ascultam pasurile concrete :) - pentru ca dupa ce le veti scrie, va fi tot mai clara nevoia de reprezentare. Haideti :)

Mergi la inceput