Candidat DC la primaria Bucurestiului - dezbatere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu trebuie sa fie reprezentantul unui partid. Aceasta nu este deloc o piedica.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Prima intrebare ar fi ce-i recomandabil, o candidatura sau 10, sau un ONG.

Daca vizati o candidatura ea se depune intr-un sector din Bucuresti sau la nivelul Bucurestiului. Va fi sustinuta doar de cei din colegiul respectiv.
Un ales nu are nici o putere cu un vot, nici la sector nici la Primaria Capitalei.

Daca se face un ONG cu cateva teme de interes pentru viitorul copiilor, atunci puteti mobiliza simpatizanti la manifestatii si dupa cum vedeti ele produc efecte.
Eu cred ca rezolutia CC cu neconstitutionalitatea comasarii alegerilor, a fost consecinta manifestatilor din aceste zile.
Un ONG nu poate fi acuzat si decredibilizat ca vizeaza "ciolanul". Oamenii care au o mare lehamite fata de politicieni o sa-l priveasca cu mai multa simpatie si ii vor sustine revendicarile. Un ONG nu se limiteaza la un colegiu electoral, poate fi organizat in toate orasele mari si sa aiba finantare de la sponsori din toate zonele tarii si din strainantate.

Platforma poate fi utilizata pentru cristalizarea ideilor si pentru organizare, dar daca ONG-ul devine functional va putea sa-si faca propria platforma.
Sunt convins ca vor fi voluntari pentru a face asa ceva.

Mergi la inceput

Asa este. Cred ca a cam sosit timpul se ne miscam. Poate aceasta va fi scanteia.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Io l-as propune pe Marius..dar nici unul nu avem nici macar treaba cu Bucurestiul...ba chiar suntem in capete de tara diametral opuse....
Sau uite...Capcaunul....e agresiv,are umor,inteligenta...oare nu si-ar putea valorifica mai bine aceste atuuri si altfel decat pe un forum?
Si l-ar putea ajuta Deceneus..poate teoriile lui cu citate pot face in sfarsit ceva...
Zic si io nu dau cu paru`.....Alinuk mi se pare prea delicata....prea sufletista,traieste cu sufletul pentru copii si mamici...un barbat are si acea detasare data de gene....nu zic ca o femeie nu e capabila..doar ca lupta se anunta acerba pentru o primarie asa de mare plus ca sigur daca se ajunge vor fi si lovituri sub centura urate...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Conteaza voturile. Aici este cheia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si o platforma electorala realista si bine pusa la punct.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Eumada,pe Marius zic sa-l antrenam pt. prezidentialele de peste 5 ani...si nu e nicio gluma in ceea ce spun aici.

Mergi la inceput

http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/370_2004.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

propun sa ne miscam spre construirea unui ong puternic
putem face concret ceva si putem 'sa apelam' la sustinerea oricui este la putere
iar media e deschisa ong urilor
ca sa nu mai zic de faptul ca suntem imprastiati in toata Romania si in lume / fapt care ar aduce satisfactie atunci cand reprezentam interese ale tuturor nu numai ale bucurestenilor
asta e un atu care e greu de frusctificat local

ne putem misca in zona in care avem 'public tinta', oameni cu aceleasi interese si preocupari

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu cred ca si in alte orase mari sunt multi useri DC care se pot angaja la o cursa pt. primarie asa cum sunt motivati forumistii nostri care au in comun interesul pt. o viata mai buna pt. copiii lor.
Nu am vazut interes si mai ales nici cea mai mica INGRIJORARE la acei neica-nimeni de politicieni pe care ii avem fata de viitorul copiilor nostri!

Mergi la inceput