Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Of fetelor, eu desi m-am trezit la amiaz ma incearca harnicia daca tot sunt acasa.
Am pus mancare la foc si am bagat si la spalat. Stiu ca nu pare mare lucru, dar eu in ultima vreme nu am mai facut nimic prin casa pentru ca ma biruia somnul cum veneam de la munca. Aveam energie doar de un dus si sa ajung pana la pat. Am facut si putina ordine pe aici si cochetez cu gandul sa bag un desert la cuptor. (Ceea ce la mine se intampla foarte rar). As vrea sa fac atat de multe, dar am senzatia ca ma misc prea incet si ma tot invart fara rost. Culmea e ca inca as mai dormi, dar ma tin tare.
Toate lumea imi zice ca sa ma bucur ca somnul e principalul meu simptom si sa dorm cat pot. Eu parca m-am saturat de atata dormit...Nu mai apuc sa fac nimic altceva.
Ce-o fi facut carmina la eco? Abia astept sa aflu si de ea si de fleurdelise (parca ea avea amnio azi, nu?)
Spor la treaba si ne citim mai incolo.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La CArmina totul este bine,dar o las pe ea sa va povesteasca amanuntele

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

sosetele ALBASTREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
deci...m-am intors de la dr. a spus ca este foarte bine BB, l-a masurat si totul este in grafic, era activ maxim si avea putza intre picioareeeeee. cand sa se mai uite odata....a bagat cordonul ombilicar intre picioare (adica e pudic cum a spus dr ) si nu s-a mai vazut. acum...dr spune: nu va apucati acum sa vopsiti totul prin casa si ca vedem la urmatoarea morfo pe 2 martie mai exact ce e. dar eu am spus ca ma incred in prima lui parere

nasa: adu adidasii aia frumusei

va pup fetele

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ma bucur Carmina ca este ceea ce iti doresti tu si sper ca asa va ramane pana la final , ai un BB vioi si vesel .
Ai intrebat DR de durerile de cap ? Ti-a dat ceva vitamine sa iei ?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Ma bucur Carmina ca este ceea ce iti doresti tu si sper ca asa va ramane pana la final , ai un BB vioi si vesel .
Ai intrebat DR de durerile de cap ? Ti-a dat ceva vitamine sa iei ?

15+

a zis sa iau paracetamol cu o gura de cafea (ca si codamin = paracetamol+cofeina ) altceva nu. si nici vitamine, doar acid folic deocamdata.

16+

Mergi la inceput

Sa iti traiasca,se spune ca este bine ca primul botezat sa fie baiat asa ca ...
Aduc adidasii ,normal plus restul de hainute pe care le-am luat si trebuie sa scap de 2 perechi de pantofi si cateva rochite(nu multe)

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai la mine vad ca acum (la 13 sapt si 5 zile) incepe somnul;

pe bune de nu e aiurea, si greturile tot in floare sunt :(
bine macar ca nu ma mai doarte burta/ovarele cum am patit in wk

iar la kg...
la baiat am luat 17 (6 am pus doar in ultimele 2 luni ) la o luna dupa dadusem vreo 10 jos; la un an mai avem 2 de dat da am mai luat intre timp un pic asa ca tura asta am plecat cu cateva in plus

pana acum am luat cred vreo 2 dar sper sa nu depasesc totusi 15 ca la picimea mea o sa fiu mai usor de sarit decat de depasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

bravo, fetelor, ca aveti numai vesti bune. carmina, felicitari ca este ce ai vrut tu, poate se intampla la fel si la mine si nu apare nicio putzica intre picioare

eu ma pregatesc sa fug la medic (sa ii spun de durerea de burtica) si am mari emotii, mi-e dor sa vad

voiam sa va mai intreb daca pe voi v-aluat medicul in evidenta. ce inseamna exact asta? este vreo hartie care trebuie semnata etc sau e pur si simplu faptul ca merg la el si atat? pe voi v-a luat in evidenta?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Carmina, sa traiasca adidasii albastrii...Ce frumos. Anca sa te duci sa-i duci Carminei adidasii si lasa rochitele cu fundite.Ce harnica esti Muraturica. Ce-o fi facut Fleurdelise?Daconst mai stai in casa si lasa plimbarelile.Laura e in grafic. Aruba la fel.Porumbita e cu somnul si pe restul va pup ca poate v-am uitat.AA si pe valy care a scris siea mai de dimineata. Fetelor mie nu-mi trece cu paracetamol,de-as avea voie sa iau amoxicilina ce bine ar fi...

Mergi la inceput

Adarev eu mai stau putin daca nu ....vrea cineva niste pantofiori superbi de la Zara?

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput