Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmina_s
mai mai cum le stie maria pe toate 16+ |
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
roxypuy spune:
hello! cata activitate fetelor!
ada - nu lua strepsils, ia decasept k e natural si e f bun. ai grija de tine si sanatate multa! felicitari pt BB energetic
fleurdelise - bafta multa! ai sa vezi k o sa fie bine!
carmina - iti tin pumnii sa fie bine!
eu nu m-am mai cantarit de sambata...o sa ma pun diseara pe cantar. oricum ultima data aveam cu 1 kg mai putin decat inainte de sarcina burtik a inceput sa se vada si ea
n-am ajuns la medlife sa-mi iau rezult de la bitest pe vremea asta nu m-am incumetat...si cred k nici azi nu ma duc. poate incerc maine...s-o mai potoli viscolul asta...
va poop!
Roxy
13+
michelle1981 spune:
roxypuiu - nu ti le pot trimite pe mail?
Pentru raceala eu am luat jumatate de lamaie stoarsa + o lga de miere diluata cu putina apa.
Pe perioada alaptarii mai luam si septogal si era ff bun (are albastru de metil, nu stiu daca e indicat in sarcina, dar parca stiu persoane care au luat)
Multa bafta gravidutelor care merg azi la control!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+
Bumbitza spune:
Neata!
Imi ia ceva vreme ca sa nu va mai incurc nick-urile :) dar incerc sa tin pasul .
Diana, tinem pumnii sa fie totul bine si sa amani alte tratamente cat de mult cu putinta. Felicitari pentru fetita, se echilibreaza balanta!
Fleurdelise, bafta multa la amnio! Cu siguranta va fi totul bine, ai incredere!
Sanatate andarev! si noi am tinut-o numai intr-o raceala, ba chiar la inceputul anului am avut si febra... las ca trece si sezonul asta si vine caldura aia atat de draga.
r_ocsy, si eu am avut probleme cu nasul uscat in prima sarcina, acum vad ca e mai ok, cel putin deocamdata. Dar tare rau era, si nu mai functiona nici apa de mare.
kimmy, nasoala intamplare! despre anestezie nu stiu ce sa zic, unii doctori spun ca e ok in la doilea trimestru daca e dozata atat cat trebuie, dar poate nu va fi nevoie de anestezie..asa rau s-a rupt?
Carmina, bafta si tie la doctor! Sa fie ce va doriti voi!
Laura32, bine ca sunteti bine amandoi!
Despre ingrasat in sarcina, eu am pus 15kg daca mi-aduc bine aminte, dar dupa 3-4 luni de nopti nedormite am ajuns la mai putin din greutatea de dininte de a ramane insarcinata. Iar regimul activ in care m-a tinut fii-mea ulterior nu mi-a dat voie sa ma mai ingras, nici daca as fi vrut. Pana acum am pus 2 kg in sarcina.
Gata timpul meu, azi trebuie sa mai fac si mancare, am un chef nebun! Zi frumoasa va doresc!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 9+ cu piersicut/a dulce foc
Bumbitza spune:
Ah, era sa uit, daca aveti vreme si imi puteti trimite si mie parola pt contul comun, m-as bucura (bineinteles daca v-am castigat increderea pana acum). Multam!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 9+ cu piersicut/a dulce foc
muraturica spune:
Va spun si eu buna dimineata cu intarziere.
Recunosc cu capul plecat ca azi am tras chiulul de la lucru si doar acum m-am ridicat din pat. Daca ar fi dupa mine m-as pune inapoi, dar mai am cate ceva de facut.
Ada, sanatate multa. Tu esti la munca asa racita?
Carmina, sa ne anunti ca suntem tare curioase...Bafta.
Ali, multumesc ca te-ai gandit la mine. Ma bucur foarte mult ca am scapat.
Biribu, ma bucur ca morfofetala a fost OK.
Kimmy, te asteptam mai des pe la noi. Imi pare rau sa aud ce ai patit.
Sunt inca adormita si nu stiu ce sa va mai scriu, dar ne citim peste zi.
Tineti-mi pumnii sa termin ce am de facut azi ca eu cu atata somn nu o mai scot la capat.
9+
adarev spune:
Fetelor eu sunt la serviciu iubitele. Nu as vrea sa va spun cum am ajuns azi. Cansd am coborat nu am gasit niciun taxi nimic, sa-mi vina rau nu alta. Sa ma intorc acasa nu aveam cum ca oricum al meu incepe mai tarziu programul si in hardugaia noastra de masina pana se incalzeste ajungeam la serviciu. Asa ca m-am dus cu metroul iar de la universitate si pana la mine pe Berthlot am mers pe jos. Am ajuns leoarca de transpiratie.Am terminat si eu lucrarile pe aici.Carmina vii cu botosei albastrii sau nu? multumesc fetele de retete ptr. raceala le incerc si eu pe rand, ca tare nasoala este.Muraturicotocmai doream sa intreb ce-i cu tine? Hai, ca nu mai faci varicelaAli are memorie mai buna , ca eu sunt varza. Asta spuneam ca sunt la serviciu, racita rupta si venind prin nameti si viscol
Daconst spune:
Moama da ce ati mai scris...parca altfel ne-am inteles.
Mie mi-a priit tare iesirea in oras,ca de mult nu am mai avut timp asa pentru mine si pentru prietene.
Am deschis hardughia veche de calculator cit sa va citesc si sa scriu un mesaj si apoi fug in pat,ca pe urma iar am constiinta incarcata.
Sa va mai spun ac aseara am avut iar tot tacimul de dureri de ovare si azi sangerari maronii dupa toaleta?nu ma plang,dar e clar ca au legatura cu faptul ca nu am fost cuminte.deci sunt singura de vina.
dar ce sa fac ca ce-mi face bine la pshihic,dauneaza sarcinii si invers.Asa ca am decis 3 zile pentru sarcina,3 zile pentru cap...si o zi pentru musafiri.
Acum fac haz de necaz,dar sper sa nu se ingroase gluma.
Bafta fetelor la dr si sa veniti doar cu vesti bune,ati inteles?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt
valy27 spune:
o zi buna vorbaretelor. bafta celor care merg azi la dr.
carmina-vrei baietel,nu???
ada-sanatate.sedere cat mai placuta noilor gravidute.
eu sunt cam cheo de 3 zile ma trezesc cu durere de cap...dar asta e...nu sunt singura.carmina- e campioana la capitolul asta.
ce horror e afara.vreau la caldurica.
nasol de voi prin nameti....eu tot akasa...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+11 sapt, doamne ajuta in continuare.
ARUBA spune:
Buna fetelor, si eu astept inca rezultatul de la bitest, probabil luni cand merg la doctor o sa aflu si interpretarea, nu ar avea rost sa merg sa il ridic de acum ca oricum nu il inteleg. Oricum avand in vedere varsta mea (28) riscul bazal e 1:1000 iar in urma ecografiei mi-a recalculat la 1:21000 si mi-a spus ca nu se asteapta la mari modificari in urma analizei de sange, deci stau linistita pana luni.
In alta ordine de idei am luat deja 1,5 - 2 kg si am ajuns la 59KG iar burtica se vede destul de bine, ma deprima fetele care imi spun ca la ele s-a vazut abia dupa 4 luni jumate... Eu la 3 deja nu mai pot sa ma inchei la pantaloni, noroc ca mi-am luat de la H&M 2 brauri elastice late pe care le pun peste talia desfacuta de la blugi si nu se cunoaste nimic!
13+